Aynen dediğin gibi çok sıkıyor ve ben verdim çıktım alsın başına çalsın.
Printable View
Kimse kalmamış. Şimdi spekle kozumuzu paylaşırız. Bilanço nerde kaldı gönderin artık
Bu hisse çok az kişide var galiba. Benim şu an Bist'te potansiyel olarak ilk sıraya yerleştirdiğim hisse bu. Şirket çok hızlı büyüyor buna karşın piyasa değeri düşük kalmış. Henüz tam olarak düzenli kar edemiyor ama FAVÖK rakamına göre çok cazip duruyor. Kısa sürede yüksek prim yapar da satmazsam uzun zaman birlikte devam edeceğiz bununla.
23 milyona ne makinesi alacaklarmis merak ettim.Balonlu naylon ambalaj işinden değişik sektöremi geçecekler.
Şirket balonlu ambalaj dışında ağırlıklı olarak gıda ambalajında kullanılan film üretiyor. Bu kısım cironun 2/3'ü. Benim bu şirkete yatırım yapmamın nedeni zaten iki farklı üretimin olması. Özellikle de film üretmesi.
Yatırımı hangi kısım için yapıyor bilmiyorum ama film işinde hızlı büyüyor.
Bildigim kadarıyla Sekuro değil Özerden ve az da olsa Berkosan balonlu naylon üretiyor.
Sekuro sadece film üretiyor ve surekli yatırım yapmak duruminda zira 7/24 çalışiyor.
Hayır. Sekuro balonlu film diye geçen ve ağırlıklı olarak mobilya ile panel radyatör üreticilerinin nakliye sırasında kullandığı koruyucu ambalaj malzemesi üretiyor. Bu segmentte yıllık 6 bin ton civarında üretimi var.
Ama gıda ambalajı üretiminde kullanılan film tarafında çok hızlı büyüyor. Muhtemelen bu yatırım bittikten 1-2 yıl sonra bir yatırım daha açıklar.
Piyasa değerinin 1/4 ü kadar yatırım yapıyor gelecek iyi olacak
endeks 116 bin oldu sen hala 2 ay önceki fiyatlardasın. seninde zamanın gelecek. YTD
Çok oyalandı buralarda ortalık biraz şenlensin.YTD
Bu fiyatların hala ucuz olduğunu düşünüyorum. YTD
5.50.'den aldıklarımızı 7.80 ve üzerinden verdik. Allah bereket versin. YTD
Dansöz spek kıvırıp duruyor. Bir aydır saçma sapan kâğıtlar fezaya gitti, bu hep aynı yerde. Sen oyna dur dansöz, 20'den aşağı satmam isterse 3 ay daha geçsin!..
KY'yi keriz yerine koyup hisselerini almaya çalışıyor dansözler kraliçesi. Ben 1 yıl satmayacağım, sen kıvır dur ahlaksız!
Gerçekten gördüğüm en adi spek bu kağıtta. Ahlaksız herif küçük yatırımcıların zaten az olan mallarını zararına almadan yukarı sürmem mesajı veriyor. Ama ne demişler "Dinsizin hakkından imansız gelir!". Son söz: Sabrın sonu selamettir!
Bilançoya kar olarak eklenilmeyen döviz çevrim farkları eklendiğinde 19,5 milyon kar görünüyor aslında. İlginç bir hisse. Sektörü güZel. Kapasitesini yüZde 25 artıracak yatırımlarını 2021 şubatta tamamlıyor. Bilançoda zarar görünmesine rağmen aslında saklı olan 22 milyonluk gelir ilave edildiğinde 19,5 milyon kar var. Sermaye 13 milyon küsür. Az . Halka açıklık oranı makul seviyede. Metice itibariyle p/ d de makul. Büyüyen ve fiyat olarak son hareketlere ayak uyduramamış olan hisseyi takibe aldık.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik ky muhabbetidir
Kesinlikle hiçbir yerden tüyo falan alabilecek birisi değilim. Öyle olsam dün çok daha Sekur alırdım. Beğenip patça parça alırım dediğim bir kağıttı. Tekniği sıkışan, defter değeri yüksek olan , kaliteli ve yatırım yapan bir şirket olduğu için dün gözüme çarptı ve yazmak istedim.
Bugün tavan olmuş.
Takibe devam
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir bitmeyen Küçük yatırımcı muhabbetidir.
SEKUR Pastası. Ek 26278
SEKUR Gun Sonu PastaEk 26285
Kağıt kayıtlı sermaye tavanını artırdı. Bana göre şöyle yüzde 200 gibi bir bedelli açıklasa ve tamamlasa karlılığında çok olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Finansal borçlarını azaltabilirse yüksek efk sı ile güzel karlar açıklayabilir. Bakalım kayıtlı sermaye artırımı sonrası nasıl hareket edecek?
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik ky muhabbetidir
Genelde kendi ölçütlerime göre beklentisi olan kağıtlarda bulunmaya çalışıyorum. Sanko da lotları saya saya Ana pazarı hak ettik. Burada da şirketin efk sı , pazar canlığı ve pazar beklentileriyle bulunmaktaydım. Portföyümü ne kadar çok bölersem yanıldığım kağıtlardaki zararı diğerlerinden öıkarma olasılığım ve paralel hateketlerle riski azaltma yöntemini seçiyorum. 30 senede öğrendiklerim bana bunu gösterdi. Bilanço dipnotları, resmi kap açıklamaları, teknik hareketler, şirketin esas faaliyetinden ne kadar para kazanabildiği gelecek fiyatlamaları tahmin ederek spek hareketleri öncesi fursatları yakalamaya çalışıyorum hep.
İnşallah hep birlikte kazanırız. Her kağıdın ayrı hikayesi vardır. Hikayesine güvendiğim kağıtlardan kolay kolay vazgeçmem.
Saygılar.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir sürüp giden küçük yatırımcı muhabbetidir.
Şirket ciro ve FAVÖK büyümesine bakarsak değerleme olarak piyasanın çok gerisinde kaldı. Son birkaç haftadır takasta ciddi değişimler var. Bunun yarısı kadar olan şirketler 250-300 milyon piyasa değerine ulaştı Sekur halen 165 milyon lira değerinden işlem görüyor. Üstelik 2-3 senede bir yeni yatırım yapıp sektör ve şirket olarak önü açık olmasına rağmen.
Sizden öğreneceğimiz çok şey var desenize. Ben genelde teknik olarak uygun kağıtları seçiyorum. Tabi ki faaliyet alanı-kârı, rakip şirketler ile olan karşılaştırmaları ve daha da önemlisi şirket ne vadediyor. Bunlara da bakarım. Söylediğiniz gibi ky olarak hep birlikte kazanalım. Bereketli kazançlar dilerim
Teknik olarak düşeni kırmış görünüyor. Ben cuma hareketiyle onay aldığını düşünüyorum. Çanak hedefi olan 26 TL 13.70 ler kırılınca önümüzde olacaktır.
Yatırım tavsiyesi değildir. Acemi teknikçi bakışıdır.
Senenin son günlerinde yapacağı olağanüstü genel kuruldan bakalım ne karAr çıkacak. Kayıtlı sermaye tavanını artırmışlardı. Şimdi alınacak bir yüzde 200 gibi bir bedelli kararı ile finansal borçlarını azaltabilir. Zaten efk sı güzel seviyelerde. Bedelli sonrası karlılığında çok önemli gelişmeler yaşanabilir. Bir de ana pazar geçişimiz var . Sektörümüz de güZel. Bekleyelim izleyelim.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir bitmeyen küçük yatırımcı muhabbetidir.
Olağanüstü genel kurul artırılan sermaye tavanının esas sözleşmede güncellenmesi için yapılıyor. Benim bildiğim sermaye artırımı kararları genel kurulda alınmaz. Sermaye artırımına yönetim kurulu karar verir. Mutlaka sermaye artırımı yapacağını düşünüyorum ( yüksek ihtimal bedelli) ama bunun zamanı belli olmaz.
https://s12.directupload.net/images/210101/x6ucfnvj.jpg
üç aylık takas
19 ocak 2021
%400 bedelsiz kararı hayırlı olsun
İnşallah hayrını görürüz [emoji120]
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlginçtir kağıt bir haftadır tavan gidiyor kimsecikler yorum yapmamış.
Bugünün alıcı satıcı bilgilerini paylaşabilecek varmı acaba?
Tavan bozacak gibi olunca kaptırdım malları... Sağlık olsun ...
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sermaye artırım kararını bu kadar erken beklemiyordum. Ayrıca bedelli beklerken bedelsiz geldi. Ben bu bedelsizin ardından yıl içinde bedelli sermaye artırımı da yapacağını tahmin ediyorum. 1-2 ay içinde de yeni yatırıma yönelik makineler gelecek. Bu hisse için 2021 yılı bol aksiyonlu olacak.
Şahsen bende Mart-Nisan ayları gibi bekliyordum sermaye artırımını.
Hem bedelli hem bedelsiz aynı anda yaparlar diye bekliyordum. Pandemi ambalaj sektörünün önemini artırdı. 2021hareketli olmaya gebe. Yalnız firmanın Ürün gamında değişiklik veya yenilemeye gitmesi yerinde olur kanımca.
SM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.