derya kardes sende rodi varmi..
Printable View
derya kardes sende rodi varmi..
:) ne güzel. Bende de var ufak Bi miktar Ahmet bey
guzel gidecek daha..durmaz buralarda zamani var satimin..yazacam burda kendi adima sat zamani..ni
6 7 benim için kafi :)
derya kardes arkana yaslan..ucusa geciyoruz..izle sadece😊
İlgiyle takip ediyorum tahtayı. Hacmin artması dikkat cekici
Allah izniyle kazanacagiz sabir gerek..takibi birakma daha yeni basliyoruz..
biz 3 den beri yaziyoruz o baska ama daha gidecek insllh..
inslh bu rodimizi istedigimiz rakam geldiginde satip gene katlayan bir hiseye girecez..sadece sabir..almayin izleyin😊
anlaşılan dirit le uğraşıyorlar...
onu 1.00 üzerine atmaya çalışıyorlar anlaşılan...
bilanço gelmeden önce....
1.000 ustu ne atabildimi..gotururler gibi.hayirlisi olsun dostum..
derya kardeş hersey kontrol altinda..sorun yok..6 olur 7 de😊arkana yaslan izle..dikkat ederswn endeks kac gundur tepe takla olurken rodi masllh...satacagim zaman sanada yazacam..erken daha😊
Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5'inci maddesi hükmü çerçevesinde,
Rodrigo Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. (RODRG.E) payının piyasasındaki emir ve işlemlerde
Yönerge'nin 6'ncı maddesinde belirtilen durumların ortaya çıkması nedeniyle
Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında
RODRG.E payında 05/08/2019 tarihinden itibaren 1 ay süreyle brüt takas önleyici tedbiri uygulanacaktır...
hayırlısı....
BEBEK e geçenki aşırı hacim nedeni ile 1 ay brüt takas geldi. Bir sıkıntı da yok. Açığa satış falan zaten olmadığı için biraz oyalanır sadece buralarda belki. al sat devam olacak😊hedefde degisiklik yok...
Daha doğrusu bu sefer senin dediğin gibi olur inşallah.
03/ 06 /2018 de ilk yazım mış
Tam 14 ay olmuş...
Bu arada brüt takas ne mi..
söz konusu hisse senetlerinde alım yapmak isteyen yatırımcıların takas tarihinde hesaplarında alımlarını karşılayacak tutarda nakit, satım yapmak isteyen yatırımcıların takas tarihinde hesaplarında satımlarını karşılayacak miktarda menkul kıymet bulundurması gerekmektedir.
Yani kısaca gün içinde eğer hesapta malınız yok ise gün içinde aldığınızı aynı gün satamazsınız....
ewet dostum..mal toplanip bir yabanci fon a verilemezmi..yani bir ortak..
Hayırlı olur..da...
Takasta kim verecek....
Hangi aracı kurumdan...
Yada borsaya açık olmayan kısımdan mı...
Yada senaryo....
Yada beklenti bitti verelim ozaman...
sende rodi varmi dostum.
rodi de brut geldi.motorun sogumasi lazim idi..bahane olacak..bir duzeltme olacak..duzeltme den sonra kaldigi yerden devam..6 7ler gorunecek..sorun yok..biz buna kontrollu duzeltme diyebiliriz😊
duzeltmelerde biraz
alin derim..demedi demeyin..sesli dusunuyorum😊
3 mayis da 2.5 3 ağustosda 5 olmus..düzeltmeden sonrada 7 8tl😊 biliyorum komik geliyor size..bu yazıyıda hatırlatırız..biz burdayiz inslhh.
Ben bu borsada asla olmaz demem...
Bunu bana yılkar öğretti...
Ama birşey daha öğretti...
Kuralı para koyar...
Bakalım para kuralı koyacak mı yarın...
snap dostum tavsiyem düşüşlerde biraz al..ihtiyacin olmayan parayla al..bayramdan sonra izle😊
panik yapmadan izleyin hedef 8 inslh
bayramdan sonra baslar...duzeltme olmasi normal..
dunde yazdim dususlerde alim firsati ..ama cok dusecegini sanmam..birakmazlar..cabuk.toparlar..
rodimiz aynen sabahki yazdigimiz seneryoyu uyguluyor😊 eski rodi olsaydi taban yemisdi..vey yuzde 10 ustu dusus gormusdu..
mal hala kendilerin de....
daha satmamışlar...
patron bile satmış gözüküyor ama aşağı gelmekte nazlanıyor...
bu sefer direk brüt takas ve taban yapmıyor...daha öncekinde brüt yoktu..taban taban dı....
ama bakalım...1 ay az degil...
bence düşecek....
patronda 200 bin lot var..eger duserse al snap biraz 6 7 arasi satarsin
var kafamda bir fiyat...
alacağım ama o aracı kurumlar ne zaman satarsa
snap dinle bizi.kaybetmessin bayramdan sonra 8 hareketi baslayacak.