yaw ben ne diyorum siz ne diyorsunuz, servet gyo'ya gelen üyeden bize ne, bizi ilgilendiren şu arsa, askeri stratejik alan diye geçiyor imar falan yok buna ne diyorsunuz?
Printable View
yaw ben ne diyorum siz ne diyorsunuz, servet gyo'ya gelen üyeden bize ne, bizi ilgilendiren şu arsa, askeri stratejik alan diye geçiyor imar falan yok buna ne diyorsunuz?
Belediyede yeni imar düzenlemesi geçmiştir bence netcate yüklenmemiştir..
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisseye nasıl yansır acaba?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sattım kurtuldum lanet olsun,kalanlara bol şans inşallah..
Zurnanın son deligine geldik be kardeşim erken atlamisin uçaktan. Neyse hayırlısı olsun
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kısmet kardeşim referandum riskini almak istemedim 90 bin lotum vardı sonra uygun fırsat olursa dönerim inşallah..
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence bu hisse referandumda tek risk alınacak hisse idi. Niye dersen kanımca Evet cikarsa bir müddet sonra uçar. Hayır çıkarsa, hatta kıyamet koparsa dahi sürüneceği yerler buraları [emoji3][emoji3]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Daha dibi yok kim ne hesap yaparsa yapsın daha dibe ne patron ne spek dayanamaz yakındır kaldıracaklar
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
arkadaşlar referandumda evet çıkarsa uçar falan diyorsunuz ama bu adamın hükümete yaranmak için neler yaptığnı bilen bilir. bağımsız idare heyeti üyelerine bakarsanız anlarsınız. hayl kırıklığı olabilir.
Hiç sanmıyorum. Demek istediğim politik değildi. Evet'in geçicide olsa bir süreliğine piyasalara hayır dan daha fazla genelinde olumlu yansıyor olacağı. Yoksa hava hoş evet de olsa, hayırda olsa en fazla 1 ay sonra reality çarpacak yüzümüze global ekonominin ön gördüğü salınımda. Ama ben ülkeme inanıyorum. Çok jeopolitik bir yerde konumumuz vezirde oluruz rezilde
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sabah sabah 1.4 milyon lot işlem. sonra nete bakıyorsun bir halt yok. dağıtıyormu topluyor mu belli değil.
18.04.2017 endeks 92.000 Sinpaş 0.59
1 saatte 1 milyon lot işlem. çoğu zaman bakıyorum biri 59dan 500 bin lot almış 59dan 500 satmış oluyor. ne halt yiyorsa bu üçkaatçılar...
spk denilen kuruluş ne işe yarıyo ben bir türlü anlayamadım,şirketler halka açılırken allayıp pulluyorlar o biçim sonrada yatırımcıyı soymak için ellerinden geleni yapıyorlar ve denetleyeci ve düzenleyici kuruluşlarda bunlara seyirci kalır,yazıklar olsun zehir zıkkıp olsun garibanın üç kuruşuna göz diken .........................................
2 milyon lot oldu hacim... la bu bist100e girmeye mi çalışıyor tekrar aceba?
muratgilin damından atlayamadım, muratgilin damından atlayamadım.....
la ne acayip bir kaada bulaştık, nedir lan bu...
endeks bi tarafa sert kıracak ama ne tarafa? 1 saatte 1.5 milyon lot işlem..
alooo? orada kimse vaaar mııı?
bir tarafa patlayacak ama ne tarafa belli değil
bir kısmını 0,61 den gönderdim, 0,59 dan verirse tekrar alırım
Bu çeyrekte kar açiklarsa en son mayısın üçüne gelir şöyle 50-80 milyon TL gelse bence 0.90-1.00 arasını rahatlıkla dener bilanço açıklamadan önce hareket yapar gecesi seneki 2016/3 zarar
Kapta haber var hisse geri alım programını 17 mayistaki genel kurula sunacakmis oh ne...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...79b3f8de03.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5f36db13d5.jpg
ee ne olacak, zaten hali hazırda geri alım kararı vardı, millete devirip ne yaptıklarını gördük.
bunlar kottan mı çıkacak aceba?
akişe 80 kuruşa hisseleri satmıştı. aklıma geldi baktım 3 ayda %50 yapmış hisse...