Ulan yamyam kademeye 125 lot yaziyosun ...125 lotla yapılan tahtada anca birbirinizi duduklersiniz
Printable View
Ulan yamyam kademeye 125 lot yaziyosun ...125 lotla yapılan tahtada anca birbirinizi duduklersiniz
Benim yazdığımı goruyo bebişim sürekli 125 lot yazıyor kademeye ..1.39 da 125 lot var satmak isteyen varsa iyi mal var kademede 😂😂😂😂😂😂
Geçen yıl bu günlerde 1.90 ları görmüş bir yıldır asansör gibi bi aşağı bi yukarı yerinde saydı. Bu kağıt şimdiye 3 olmalıydı tamamen spek beceriksizliği
hala mal mal bakınıyorsun ya
de haydi be deeh eşşeğim deeeeeehhhhhhh
Lan nursuz..hayret yüzde artı kapattin...Filama mi yapacan ...Direği dik de görelim
1 Milyon lot satılacak. Neden satmak istiyorlar acaba ?
Kağıt uçacak mı yoksa ? Bunu bildikleri için mi başvurdular ? Yoksa işin içinde bir pislik mi var ?
Satscaksa ucuza satmaz bu arkadaşlar ..müşterisi hazırdır
Flamanin direği nokta nokta ..anladin sen onu
En az bilonçaya kadar burdayız nereni yırtarsan yırt bakalım o kadar lotu bu fiyatlardanmı satacan 2,10 dan çıkmışın 5 sene önce.ytd.
1.2 Milyon lotu kime satacak sana bana değil ya. Önce müşteri bulacak güzel haberler gönderip gel gel yapacak ki müşteri gelsin. Yakında peşpeşe haberler bekliyorum ben yatıyım teşvik vs. Değilse bu durumda alıcı bulamaz.
Kimsecikler yok bilanço 2,5 milyon civarı kar bekliyorum ve fiyatıda 3 civarı bekliyorum beklemeye devam vade 3 ay hadi bakalım hayırlısı
Bu sektör süper teşvik kapsamında sektör ürünlerine de ithalat kısıtlaması getirildi. O yüzden diyorum yatırım ve teşvik haberi gelebilir diye. Bilançoya gelince burda bi arkadaş yazmıştı şirket rekor hacimle gidiyoruz dedi diye. 2015 te 2.1 milyon açıklamış bu yıl 3 civarı olur benim tahminim. Mart sonunda 4 milyon alacak tahsili var gerçekleşirse olumlu yansır. Şahsi düşüncelerimdir
1 Milyon Lirayla tavan yapan bir hisse uzun vade taşıyanı çok. En ufak Bi iyi haber iki veya üç tavan yaptırır zaten YTD
En ufak bir hareket de çok gidecek ya sabır bakalım kimler dayanacak. Gözüm 1.5 i de olacak geçerse komple dalarım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilanço fena gelmeyecek gibi.şubat sonu gibi bekleniyor. Ayrıca spk megapın alacakları için 31mart işaret etti.bence burda somut gelişme olursa roket oluruz. Sırf bilanço 1,50/1,60 gecirmez gibi. Ama buralarda trade edenler zaten 2 ye satmış gibiler
GT-I8262 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi olumsuz haber mi var
finansman ortak satışı yapıyorr.
Geçen hafta kaydettirdiklerini satıyorlar. Kimin sattığını görebilen var mı?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ortak satışı olduğunu sanmıyorum. Kağıt tıkanmıştı bastı aşağıdan toplamak için. Ne planlar peşinde dur bakalım. İnşallah olumsuz bir haber duymayız.Bekleyip göreceğiz
Bir milyon kusur lot civarı işlem olmuş ..Bunu kim karşıladı ..tahtada 5-10 bin lot oluyo kademede birden bu malı kimse satamaz taban olurdu tahta ..anlaşmalı işlem büyük ihtimal
Patron satmış. Bu fiyattan satması düşündürücü ama müşteri bulabilmesi sevindirici. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun bu kadar satışa rağmen iyi dayandı. Al gülüm ver gülüm de olabilir tabi
Burda 2 soru? patron BU FİYATTAN neden satıyor- satışının devamı gelirmi?
asıl kritik nokta burası. iyi bilanço ve sağlam portfoy yapısına rağmen bu rzil fiyatlar ne demekkk?
sonumuz hayrolaa.
Valla bu piyasada bu kadar düşüş hissenin dik durmadığını gosteriyor. Zaten gitmemiş sin yuzde 10 dşş nedir yaa. Hisseye müşteri de gelmiyor. Alanlar hemen 2 kademede satmak istiyor. İnşallah altından pis koku çıkmaZ
Ortak satışı bitmemiş görünüyor, yeni haber gelmedi. Yarın satış ve düşüş devam edecek mi ? Bizim beklentiler suya düştü gibi. Bu adamlar niye şimdi bu fiyattan sattılar patronların amacı ne ? Beklentileri yok mu ? Yükselecek kağıt satılmaz. Yoksa biz hayal mi kuruyoruz.
Cusan'da da patron satışına yakalanmıştım. Satıştan sonra kurşun geçirmez zırh haberini yollamışlardı.% 30 yükselmişti. Bu patronların işine akıl sır ermez. Ben bekleyeceğim yinede
Bu fiyatlardan bu kadar alıcı gelmesi manidar bence kendi adamları malı yüklendi hayırlısı bakalım karı iyi sermayesi az düzgün firma dedik gümlettiler ya sabır bilançoya kadar burdayız bakalım
Bu tip hisselerin sonu maalesef hep hüsran oldu.
YTD
Hisse satabilmeleri için onceden kap bild yapmalı. Şuan için bitti bence. Kagıtta sahip yok. Asıl sorun bu.
ne oldu onune gelen cakıyrrr. batıyor muyuzzz
Kapanış en azından 17 olmadı. Bu seferde iş çakıyor. Yokmu sahip yaaa. Tüm malı geri aldık parada kalmadı. Ya o bizi öldürecek ya biz para kazancaz. Batmasında bekleriz kagıdı... ama psikoloji kalmadı valla
durum nedir beyler
Durumu bende merak ediyorum
neden 3 kademede hareket ediyor manyak mı bu
hala ne bekliyor bi şey yap bari ya
bence hisse de kimseyok. beklemede. ortak satışıda gelmiyor güzel haberde yok. tek baklenti bilanço kaldı. inşallah piyasalrın yıkılmasna gelmezse yaraları sararız. eğer gelirse dha sonrasına bakılır. geçen çıkışta piyasalar düşerken yukselmişti. inşallah gene boyle olur. cunku birsonraki bilanço dönemi taa 5 ay sonra olacagından hissede beklenti kalmıyor. 31martta spk beklentiside inşallah iyi gelir
Bilanço ve spk bizi toparlarsa toparlar. Onlarda aysony gıbı olur. Gerisi Allah Kerim
Alacagı olan şirketlere 31 marta kadar borcunu öde dedi spk