kristaller çakma gümüşe döndü herhalde parlamıyor :)
Printable View
kristaller çakma gümüşe döndü herhalde parlamıyor :)
en kısa sürede 1.83 direncini kırmanı bekliyorum artık
Bugünkü hareket trene binemiyenler için bulunmaz fırsat olmuştur inşallah.
temmuz ayından beri didi,midi ihalesi yok... neden??? işler yolunda mı acaba???
ytd değildir
KRSTL speg,i ama,da sıktın bak gidecek daha yolun çok sen hala konaklamış kahve keyfi yapıyorsun...?
bak patron sonra kulaklarını uzatır tilki kulaklı olursun:::evil:
Kimsecikler kalmamış,krstl dinlenme dönemine girdi.Ben dinlenme dönemi bitince 1.85-2.25-2.65-290 yapacaktır.Beklentim o doğrultuda.SAYGILAR SEVGİLER.
Süre olarak da şubatın 3-4 gibi İnşallah
Dinlenme donemi ne kadar surer sizce sayin scharif07
Hareketlenmenin en geç cuma-pazartesi bekliyorum
https://invst.ly/pl5xy
yeşil çizgi üzerindeki hareketler destekler resimde öyle diyor flama iyice daralmış::bravo:
1.62yle yine araniza katildim.
Hayirli olur ins.
Dün yerel medyada şirketimiz ile ilgili çok önemli bir haber vardı.....
Çaykur Genel Müdürüne Didi Fabrikası ile ilgili yatırım planları sorulmuş...
Çaykur Genel Müdürü daha planlama bazında bile böyle bir durum olmadığını söylemiş. Mevcut konjültürel durum nedeniyle böyle bir yatırım yokmuş , niyeti yokmuş , planıda yokmuş....
Yani bu en az 2-3 yıl daha Didi üretiminin fason olarak deva edileceğine işaret. yeni fabrika olsa dahi yinede fason devam ederi çünkü soğuk çaya talep her geçen gün artıyor ancak şimdilik böyle bir planlamanın olmaması yaza doğru şirketmizin üretim bazında yeniden hareketleneceğini gösteriyor....
1.70 hedefimdi sattim.rensip olarak uzun vade girmiyorum
Sagolun .hep beraner ins.simdiki hedef gozde.3.50 hedefim.ytd
Şu an itibarı ile 1.86
merhaba bir tavan gelir mi sizce?
BU kağıdın herhangi bir beklentisi var mı acaba arkadaşlar bileniniz var mı? Çok acelesi var gibi.
1.97 YE KADAR ÇIKTI ŞU an 1.91 +%12.35 tavan fiyatı 2.040
238.000.00 lot işlem oldu.Dolaşımda ki lot sayısı 86.000.000 yani üç katı işlem olmuş ve halen tavan olmadı:vk:
İyi olan her denemede ( bir öncekiden )bir kaç kademe yukarıya çıkıyor.
Yani bana güvenin halledecem diyor.
Sülzer abi sessiz kalma rica ediyorum:) korkuyoruz buralarda sensiz ...
hissede bir haber yatıyor. aslında harekete değil habere gelmiştim. ama harekete döndü. o haber ÇAY ile ilgili ortaklık veya satın alma şeklinde. sizlerde bu buna benzer bir hikaye duyumunuz oldumu? bugun bu hisseye girdim ama dedim ya harekete grafiğe değil habere geldim hareket oldu!
saygılarımla
yılllardır takip ettiğim bir hissedir bu bilenler bilir......
bir gün tavan çeker , ertesi günde çekebilir tabanda olabilir nedensiz şekilde.....
Onun için çok umutlu ya da umutsuz değilim..... orta ve uzun vadeli düşünmek lazım....
BİRİNCİ HEDEF DEKİ FİYATTAN YANİİ 1.85 DE GÜÇLÜ BİR DESTEK GÖSTERİYOR.ORAYI AŞŞAĞI KIRMADIK ÇA HİSSE DE PEK BİR SORUN GÖRÜNMÜYOR.Beni sadece sabah ki çıkışın 1.96 dan dönmesi panikletti nitekim dün 1.97 gördüğü için en azından 1.97 yi görmesini beklerdim. ÖĞLEDEN SONRA BİR DENEME YAPARSA TEKRAR 1.97 DENEMESİNİ UMUYORUM.KRSTL VE BİZİM İSTİKBALİMİZ İÇİN.
SAYGILAR SEVGİLER