Ben kestim tırnakları :(
BERAt ımı verin gideyim dedim
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben kestim tırnakları :(
BERAt ımı verin gideyim dedim
Kofteler isteseler olurdu.. Bu gedik global el ele avhol şampiyon olur insaallah😀
Kağıt bir solukta gidecek hali var
Bir soluk olduğu zaman nefesi kesiliyor. 😊 Üç soluk gitsin razıyız.
2 ihtimal var;
1-) Ya bu adamlar gerizekalı
2-) Ya da paraları yok :)
1,5 senedir ara ara giriyorum bu topiğe. Ne zaman foruma girsem "topluyorlar". La 1,5 sene kağıt mı toplanır? :) Sanki bist50 kağıdı topluyorlar:)))
Bunca zamandır toplayamadıysan gerizekalısındır. Başka açıklaması olamaz :) 2 senede topladığı kağıdı heralde 1 senede yukarı götürür ( artık nereye götürecekse) 3 senede bu kadar yapabilen adamın, kağıttan çıkması da heralde bi 2 sene sürer :)))) 5 senede işlem tamam :) aferin.
Doğru söze 👏👏👏👏👏👏👏
Sanki endeks le hareket ettin, çok çıktın ya biraz düzeltme yap. Yeni trade yerim 2.10/2.20.. ytd
Sal bunları abi :) sığ tahtada spekçilik oynuyorlar :)))) söylediğin şu 2.80lik tahta nefis :) orayı izliyorum ben. Adam şiir gibi işlem yapıyor. Sanat icra ediyor resmen
Tunahan aracı kurum açalım senle :) müşteri olarak bu sığırları alsak yeter. Bunlar kağıt toplayana kadar biz komisyondan dünyalığı yaparız :)
Açalım valla 😊
Dün gedik aldiginin 2/3 'unu aynı fiyatdan verememiş. 😁 Global aldı 21k kenara çekildi. Bugün de iş aldı bakalım yarın sıra kim de.. 😊
Bahçıvan da bize..😎
Bahçıvan endekse fena girdi :))))) arkadaş ne satıyorlar be. Ellerinin ayarı yok :))
Şöyle gelir mi 1.80 lere bir tur daha yapsak. Fadıl takipte.
Bist harmanyerine döndü abi kenara çekildim izliyorum ben :) alan alsın satan satsın, sonrasına bakarız.biz de bi yerlerden gireriz artık :) senin tavsiye ettiğin şu yeşil sermaye kağıdım bomba yalnız. Aşağıya vurdukça alıyorum, vurdukça alıyorum. Akşam yine dönüyor eski yerine :) şu dalgalar durulsun, beklentim büyük ondan
Bu kadar sallanmaya güzel durdu.. Aynı fikirdeyim.
Bence artık devreleri yakmalısın
Sırf 2.07 deki mali almak için hareket çekiyorsun çapsız
Çapsız mı? :)) sığır olm bunlar. Bildiğin sığır :) 2 gündür bulanık suda bile balık avlayamadılar. 2 ye kadar vurdular kağıdı. Tek lot almadım. Niye?
Bu sığırlarla mı uğraşacam :)
Mr Spak niye kasarsın kapanışı zaten 2.10 yapacaksın en fazla.😀 Zaten bir siz bir ben kaldık. Benimde maliyet Ağrı dağının arkasında. 😊
Harbiden ha, bi sen kaldın.
Mr. Spak, tahta dışı anlaşın şu çocukla. Virman yapsın size :)
Hayır mallarimi aldı geri vermiyor, biz böyle anlamamıştık
Hadi az kaldı. Istersen olur 😀
Önümüzdeki hafta koyarsın acele etme. Yarın haftalık kapanış. Salmaz aşağı :)
Rüyamda aksakallı bir dede gördüm. Bana "21 i bekle evlat" dedi. dede açık konuş dedim. "21 i bekle evlat" dedi. Dede bekleyeyim de, 21 ne ? :) ayın 21 i mi? fiyat 21 mi? yıl 21 mi? blackjack mi oynuyoruz? nedir yani? :)
Allah ömür verirse 21 yıl sonrada burada oluruz sıkıntı yok beklicez
Ne alıcam geri ne güzel daha alttan veriyor 😊
Tahtada iki haftadır yazan yok..
Sanırsın Merval borsasında işlem görüyor. 😁
Sn itibarlı yöneticiler görün şirketinizin tahtasını..
Ne yazalımki şirketin amacı belli değilmi elindekileri ver kurtul diyorlar..tek tek sayıyorlar kimde ne var
Şirketin değeri hakkında fikri olan var mı?
Seans sonu son iki saat 30ar dakikalık periyot..
https://i.hizliresim.com/XEqdy3.png
Bende şahsen batasıya kadar bekleyebilirim elime geçen paraylada ufak ufak toplamaya devam ederim illaki yükselcek ve mutlaka trende olacağım
Bugünkü hareket ile fikri olan var mı?