Aptamil hocam ciddimisin gercekten
Printable View
Tam kadro satıştalar.İş yat Alnus,A1 Capital(malnus ve iş in malı da burdan ),marbaş.
1.67 yi gördüğünde 6 tl gitti derken 20 tl yi kurtarmışız da haberimiz yok.
a1 12m lot mal sattı yada alnusun malıyla işin malını karısık veriyor ortaya
Cok klas hareketler. Yani ben gidecem de bu hareketleri gorenler kalmasin. Artik 0.60 lara mi gider 2 lere mi. Sonucta buradan iyi kar etti galip yada spek. Bi ay beklese sorun yok. O ky ye yigilan mallarin geei alinmasi felan 1 aydan fazla martta gorusuruz
Yeni girecekler dikkat edin.A1 capitalin sattigi sanirim deutche nin mali.
14 milyona kadar yolu var.Sonrasi geri yukari cevirebilir belki
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kadar mali niye çıkar ki A1
Bedelli filan gelmez insALLAH
y.t.d....
iyi yerden sattım ama yine her zamanki gibi erken yerine koydum...
Bitirdi beni [emoji29][emoji22][emoji22]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gselman 1.35 olması lazım
şimdi klasik hareket yapıyor tl bazlı yeni zirveden, bu sefer böbrek yataklarına kadar döşerler diye herkes stopları çalıştırmıştır diye düşünüyorum, ama bu sefer farklı olması gerekiyor ! 2020 den beklentim çok iyi, satırlarımı geri koymaya başladım. (y.t.d.):drunk:
bir pasta atın sayın gselmanda bu a1 ne kadar mal satmış muhtemel yabancı satışı bunlar. Taşıyıcılık püskürtme kusma özelliklerini ustalıkla yerine getirmiştir A1 capital.
Buyur ortak.https://i.hizliresim.com/yGBn90.png
Kurda 5.92 oldu.Endekse de vermeseler baride. Onun da gözü toprağa bakıyor gibi.
A1 capitalin bu kadar mal satması anormal birşey ve hala satıyor. SPK diyecem gülecez hep birlikte :)
son kurşunlarıda attım. Artık bundan sonrası kumar ya tutar ya girer. Bundan sonrası kısmet.Alnusun mala gelmesi dileğiyle
Buyrun bu da denge-derinlik.https://i.hizliresim.com/QP6gjZ.png
Garanti tahtanın altına girdi de bu tecavüzcü coşkun vari kurumlarla ne kadar dans eder allah bilir.
A1 satişlar bitmedimi arkadaşlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
maşallah hacimde ilk 10 a girdik, hayırlısı inşallah, bakalım kapanış kaç olacak ? (y.t.d.):drunk::drunk:
satılan mal alnusun mus 1.38de devretti a1 alnusa
Malnus 16 milyon lotu 1.38 den A1 capitele devretti.Veled daaaal lin amin.Haklarınızı helal edin ve meftayı gömün yaptılar sanki.
1.40 ustu kapatsa iyi olur
Bi 16 milyon dahami satacaklar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O. çocukları bunlar. Şerefsizler. A1 e bastırdılar malı ordan geri verdiler. Yarın da a1 alnus ********ine yollar.
Rıza yine şov mu yapıyor?
son bir saat ama icimden bir ses yesile donucek diyor, izleyip gorelim
iyimser olmakta fayda var :)
Akşam ceza gelirse nolur yarin
Mart sonuna kadar kuruslari gorur.martta kotu bilanco aciklarlar bor sekilde operasyon yapildi bitti. Gecmis olsun
A1 ile alnus arasında *** olmuş kağıt resmen. Kimse böyle yapamaz.
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında DURDO.E; GARFA.E ve MNDRS.E payları 21/01/2020 tarihinden (seans başından) itibaren 04/02/2020 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler; pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir. Piyasa yapıcılı sürekli işlem yöntemiyle işlem gören paylarda, tedbir nedeniyle tek fiyat işlem yöntemi uygulandığı süre boyunca piyasa yapıcılık faaliyeti yapılmaz.
Sizce bu haber sonrasi ne olur?