Arkadaşlar Muratlı nickli bir arkadaş vardı. Ortada yok. Neden acaba?
Printable View
Arkadaşlar Muratlı nickli bir arkadaş vardı. Ortada yok. Neden acaba?
Robotlar level atladı gibi bugün yatfin meri agresif .
Yaklaşık 4 aydır 39 - 45 aralğında yatay da , 49 tarihi zirvesini daha göremedi, son 5 yılda bir çok hisse değerini 5 -6 ya katladı bunlar daha neyin peşinde anlamak zor.Bu kadar sığ hisse de bu kadar baskı bakalım sonuç ne olacak.
Bugünkü fiyatlamada Eczyt ile paralel gidiyor.Tesadüf müdür?
Gerçek yabanciysa böyle yabancı alimlae devam.ederse.gruplarin ilgisini çeker o zaman nasıl.tutacaksin bakalim
İlginç bir yabancı ilgisi olmuş/oldu sanki. Hayırlara vesile olsun diyelim...
Satan satar alan alır paşa gönlü bilir ben mart ayına kadar burdayım ıdgyo hisselerimide sattım ama biraz ucuz gitti zamanı gelince fuul full turgg yapacam oldu 1150 lot turgg hadi hayırlısı
150 lot aldım işimden dolayı fazla gündüz ilgilemiyom arkadaş yazınca 150 lot ilave ettim tşk arkadaş
........,...
Değerleme raporunun 5000 lik askıda iken gelmesi yada askıdan indikten sonra gelmesi arasında ne kadar bir fark olur tahmini olan var mı acaba?
Tahta ufak ufak gidiyor yazanı cizeni kalmadı. Yabanci iyi sirtlandi mali. Bir de mart ayinda binlik planlar askıya çıkarsa super olur.
Yazacaklar yazıldı çizildi hala satıcı olması mal kaptıranlara alış şansı veriyor biraz yukardan da olsa.
Daha önce de sormuştuk ama gene soralım, güncel oldu: A131 nereye kadar satabilecek ? Sanki son dönemde 80 bin altına düşmemeye çalışıyor gibi... bu da tahminim alıcı geldi anlamına gelir ki sevindirici bir haber...
TURGG:
Son Fiyat: 45,4
Son Hacim: 1.209.039
Son fiyat itibariyle 200 günlük basit ortalamanın üstünde devam ediyor.
Kısa vadeli görünüm pozitif (RSI>50).
Orta vadeli görünüm pozitif (RSI>50).
İlk 3 Alıcı: Gedik:2.921 Yatırım Finansman:1.917 YapiKredi:1.350 . İlk 3 Satıcı: A1 Capital:-4.174 Ziraat:-1.172 Vakif:-902
Yabancı takası A1'e yaklaşıyor ufak ufak ..
https://i.hizliresim.com/7BOOVY.png
bugun a1 den kim oynuyorsa delirdiler ve iyice malini aldilar, pislik herif yada heriflerin... insallah bitirirler sizin gibileri....
Şu tarihi tl zirvesini deneyebilecek mi bakalım satıcısı kalmadı gibi.
Bugün kesinlikle birilerini delirttiler.Aşağı basmaktan helak oldular.Mermileri kaldı mı daha göreceğiz.
Son 2 gün işlemleriyle yabancı takası 70 bine dayandı gibi eğer tarihi tl zirve dener ve geçerse bu algı makinalar algoritmaları daha da agresif alabilirler. Şubat sonu aşkı süresi bitmesiyle mart ayı ilçe belediye ve binlik planlar yeniden gündeme gelebilmesi bilanço değerleme ve akabinde genel kurul zamanı. Derken yılın ilk çeyreği bitmiş olacak zaman nasıl akip gidiyor inanılmaz bir şekilde. Asıl mucize 14 yıldır imarın çıkmaması dile kolay 14 yılın sonu yaklaşmış bir zahmet tahta yürüsün koşsun artik. Tüm gerçek yatırımcı paydaşlarıma hayırlı bol kazançlar dilerim.
Ben geçen hafta tarihi zirveyi göreceğini sanıyordum düzelme oldu yada kafasına vurdular temennim sizlerin haklı çıkması bu hafta kırarız inşallah...ytd
Her gün saat 3 gibi hareket başlıyor. Robotun saatini 3'e ayarlamışlar galiba.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Robot bir heyecan katıyor ama ımardan ötesi yalan bu kâğıtta.
Isterlerse çok rahat kopar gider demek ki daha keyfi gelmemiş spekciklerin. Eh onlarda bu keyif bizde de çok şükür bu sabur oldukça böyle sürünmeye devam.[emoji16]
muratlı hakkınızda o kadar laf söyledi. Birden kayboldunuz. Bir kaç ay sonra geri döndünüz ama eleştirildiğiniz konu hakkında tek kelime etmediniz. Normal yazmaya başladınız. Şimdi de Muratlı denen üye yok. Neden bu forumda hep fantastik şeyler oluyor. Hisseye bir artısı eksisi yok ama sabah programları gibi saçma işler olunca insan ister istemez merak ediyor
Kötü söz sahibini bağlar. Her şeye cevap vermeye çalışmak lüzumsuz takip edenler kimin ne olduğunu gayet iyi biliyorlar. Eğer merak ettiğiniz yada ima etmeye çalıştığınız sn muratlı ile benim aynı kişi olabilme ihtimalim ise o konu hakkin da çok net olarak hayır yanılıyorsunuz diyebilirim. 25 sene boyunca bu nick name den başka bir rumuzum olmadı. Şahsen tanıştığım arkadaşlar paydaşlar bilir. Işın turgg ile alakalı paylaşım kısımına gelirsek hepimizin bildiği gibi temel konu imar o da bellirli bir süreç içersinde ilerlediği yada ilerlemedigi için burada zaman zaman istemesekte magazinsel teknik takas yada o aldi bu satti tarzında yazışmalar oluyor. Bunun dışında da yazacak zaten pek bir şey yok. Yazmamı sakıncalı görüyorsanız yazmam yada siz beni bloke edersiniz sıkıntı yok saygı duyarım.
Gazmanbaba büyük bir hata yaptı.. hissede garip hareketler olduğu sırada. Yarın sert düşer diye bir tahmin yaptı.. halbuki o da muhtemelen çok iyi biliyordur bu hissede spek ne isterse o olur... ve oldu hisse yükseldi ama 2 gün sonra düşürdüler... Muratlı ise bu hatayı tefe koydu...
bu hisse de yarın ne olacağını sadece spek ve tayfası bilir... bu aralar onlar da kestiremiyor sanırım.. alıcılar geliyor.. biz ise hala sessiz ve sakince imarı bekliyoruz.. büyüklerin rant paylaşımını tamamlamasını...
Sent from my iPhone using Tapatalk