3.55 den aldigi 33800 hisseyi 3.54 ten 33800 olarak satti is yatirim. Philipten alip gedik e satti. Nasil bir mantigi var bu isin simdi. Paranoyak ettiler iyice.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
3.55 den aldigi 33800 hisseyi 3.54 ten 33800 olarak satti is yatirim. Philipten alip gedik e satti. Nasil bir mantigi var bu isin simdi. Paranoyak ettiler iyice.
İtalya'daki fabrikalar ne durumda acaba ?
Pramit menkul acikciymis. Kapatiyor aciklarini.
Tahtadaki dümeni gördünüzmü piramit üzerinden,
Sn karabahtda bahsetmiş öncesi den sağolsun,
Hep feyk hep sahte diyorumya,bu hareketler işte ispatlı,
Sn karabaht piramit açıkcı değil aslında neden derseniz bu denli yüklü açığı hisse bu denli düşmüşken yapılmaz,hemde bu denli sığlaşmış iken hiç bir salak yapmaz,gerizekalı ,beyinsiz olması lazım,
Değerleme gelme durumu varken trakyada açık yapılmaz ,endeks düşüyor diyede trakyada açık yapılmaz git büyüklerde açık yap.
Bu iş bence açık işi değil.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
1.parti alışımızı beleşe aldık 420 den sattıklarımızı
Cok garip bir tahtasi var trakyanin. Alan zararina satiyor. Satmassa iki gun sonra bakiyoruz baskasina virmanliyor. Takip edip cozmekte zor yapilanlari.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisseler aynı kişilerin para viopta dönüyor ... maksat vioptakileri kıstırmak.... metro global a1 le yapılan işlem bugün ıct pıramit a1 le yapıldı.... zarar eden yok... hisse yavaş yavaş aşağı geldi... vioptakiler 4 ve üstü alanlar battı ... 4 altıda battı ... hissesi olanların sıkıntısı yok... satmadıktan sonra.. ama yaptıkları tam bir şereflik... sen piyasaya çık her şey daha güzel olacak diye birleşme açıkla... herkesi hisselere topla aort belli iken yükselişe katılma sonrada aortnın çok aşağılara hisseleri bas...tahtaya sahip çıkma .. dolandırıcılıktan başka bir şey değil bu yapılan.... inşallah iş bankası... o sevmediğim akp grubu sayesinde hazineye geçer...
kaptırmayın malınızı
ortalıkta sanki baskıyla başkasının adına mal toplayanlar var
bende kademeli alıyorum
yersek hep beraber yiyeceğiz spek kardeş
taaa 2.34 de kadar düşüp çıkmış bir hisse çok baskılanan hisseler sonrasındada çok çıkıyorlar düşmez dediğin yerden düşüp çıkmaz dediğin yerden hisseyi çıkarıyorlar bu kadar baskı boşuna değil tabii virüstü idlipti piyasada kötü! dostlar dalga geçiyor benle:D sabır sabır sabır! inşallah!
''çocuklar inanın inanın çocuklar güzel günler göreceğiz güneşli günler''
yatırım tavsiyesi değildir! yatırım tavsiyesi verecek akıl yok bende! sadece umursamaz ve sabırlıyım!
Trkcm değerlemesi bende 5.15 gözüküyor pd.dd sindenmi acaba?
Pd dd o civarlarda aynen.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlısı bakalım,
Hisse özsermaye ederi 5.15 ler ama borsada 3.60 larda nediyelim.
Ne kadar temettü verecek acaba ?
Dunde bunu yazmissin. Sark kurnazligi yapiyorsun kendince ama anlamsiz. Burdakilerin maliyla hisseye yon veremessin. Baska yerde oyna.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malı kaptırmayın ben satarım aman satmayın diyiyorsun ,
Ben kısacıyım alırım satarım,siz alsatçı değilsiniz malınıza sahip çıkınmı diyorsun,
İyi tarafından bakmaya çalışmak istiyorum
Neyin neden yapıldığı belli olmayan işlemler yine ,
Yukardan alındı hemde yüklü şimdi aşşadan veriliyor,yani içine mıçıyırlar yine,
Niye aldın yukardan neden satıyorsun aşşadan,zararına neden veriyorsun?
Ya tutarsaya göremi işlem yapıyor bunlar alalım bi belki çıkara çıkmaz ise her türlü zararı göze alır satarızmı diyorlar,nasıl işlem şekli
Ne olucakda bu düşüş biticek acaba merak içindeyim
Çizimime göre yarın düşeni kırıp 3.80 üstüne gidecek. Bakalın görücez ne yapacağını.
Ek 24371
............ .....
İnşallah ama ümidim yok sn merlinmer.
3.70 ustune atıp kalmalı
Camların birleşmesi ne zaman nasıl kimın çatısı altında olacak bu konuda detaylı bilgi sahibi olan varmı
Hareket var beyler :)
Gedik yatirim aldi. Is yatirimda biraz topladi.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
piyasa allak bullak
thyaoda vardı başka kağıtlarımda var
panik oluyor bazen insan
düşermi acaba diyorsun düşerse yine alırım diyorsun
piyasa işte kredilisi var
malda kalınabilecek çok fazla kağıt yok piyasada
sağlam olarak görsemde camlarda baskı var
isteyen uzuncu olabilir
ben piyasa yukarı dönmeyinceye kadar al sat yapacağım galiba
trkcmda risk fazla görmüyorum ama her an her şey olabilir
30 yıldır her şeyi gördük bu borsada
birleşmeden vazgeçeceklerini sanmıyorum ama yinede kuralını unutmamak lazım
burası borsa
neyse
Ilk iki sıradaki citibank yabancı ve icbc turkey in alışları toplam net 3 milyon 7 yüzbin lot.
Ilk 5 alıcı ile satıcı arasındaki fark da net 1.5 milyon lot.
Citi oldugunu nerden anladiniz...SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 24375 bugünün pastası
Takaslari mi diyorsunuz anlamadim ama citi uzun zamandir dogrudan mal alimi yok.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşbank'ta gözüken bu şekilde:
Ek 24378
Trakya gunun pastasi o degil ama. Enteresan.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hangi kaynaktan? Dağılımı paylaşabilir misiniz? İki gün öncesine https://www.yatirimkredi.com sitesinden baktım şimdi, hatta bu ay içindeki tüm günlük kapanışlara baktım hiçbiri ile örtüşmüyor.
Bir de iş bankasındaki canlı; yani seans açılımı ile beraber birikimli olarak arttığını izleyebiliyorsunuz. Eski veri olmaması lazım.