Öz oğulları 6.4 milyon lottan yarısını sattı sayılır. Kimler karşılıyor orası da meçhul. Yükselterek satmak varken basıyor tabana.
Printable View
Öz oğulları 6.4 milyon lottan yarısını sattı sayılır. Kimler karşılıyor orası da meçhul. Yükselterek satmak varken basıyor tabana.
Hisseyi de baskılayan bu satışlar zaten. Diğer grup hisselerinde böyle bir sorun yok.
Iyide bu adam neden bu fiyatdan satiyor daha yukaridan satmak varken.birde diger gurup hisseleri yukselterek buna satmaknicinmi zemin hazilrliyor.birde diger soru bu adamin maliyeti kactidida burdan satiyor
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benzer durumu ihlgm de yaşadım. Diğer grup hisselerini çıkartıp ihgm’ü sattılar. Burada da yanlış ata oynamayı başardık. Buda bir gün çıkar ama ne zaman belli değil. Çok az aldım unuttum zaten. Tek tesellim grup hisseleri içinde herşeye rağmen halka açıklığı en az olan bu. Patronun en fazla kazanması gereken burası. O kazanacak ki bizde nasiplenelim. Tan Egeli inşallah çok kazanır ki bizde hissemiz oranında kazanabilelim.
Elimde son kalanları geçenlerde 0.36, 35 ve bugün sabah 0.34 ten verdim. Kalanlara bol kazançlar. Özoğulları yukarilardan alıcı bulamayınca alt kademelere dağıtıyor.
Geçen yıl 0.50 hareketinde elimdekilerin çoğunu verip ,0.24-28 aralığından biraz toplamıştım. Onları da bu sefer verdim.
Maalesef biraz zor gider. Adam bulduğu fiyattan basıyor malı. Diğerlerini gider gösterip buraya atlayanlara dağıtım var sanırım. Buda bir gün 10-11 kuruşlara gider , bıktırır toplar sonrasında buna sıra gelir gibi bir görüntü var. Yoksa diğerlerinde milyon milyon alımı yazan ky olacak değil elbette
Yarın bu da alıp başını gider mi? Sorusunun cevabı maalesef bende yok. Sonuç ta gözaltı hissesi. Attıysan 3-5 unutacaksın başka yolu yok.
Özoğullarinin elinde mal azalınca bakacağız duruma. Neler olacak izleyip görelim.
Umarım hisseye küçükler dadanmiyordur.
Ozogullar niye boyle ciddi zarardan veriyorki mallari.halbuki yukari cikma firsati vardi ordanda guzelce mallari verebilirdi.
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kim bilir bilmediğimiz ne anlaşmalar yapılmıştır da devrediyordur birilerine. Eğer o kadar lotu küçüklere yıkmıyorlarsa ileride göreceğiz yeni oyuncuları.
Özoğulları dün de satmış. Elinde 2,5 milyon lot kalmış. Toplamda 6.4 milyon vardı. 4 milyona yakın lot piyasaya dağıldı.
Hisseye yön verecek yeni oyuncular alıyordur umarım. Küçüklerin ağırlıklı bulaşması iyi olmaz.
Bu hisse bu ortak satışından dolayı gidemedi malesef. Yoksa şuan 0.50 kuruş üzerinde olmalıydı. Egcyo bile yakaladı bu hisseyi.
Diğerlerini çıkarıp, bu da çıkar diyen küçük yatırımcıya hisse satışı oldu gibi. Egeliler hiç te güven vermiyor maalesef. Bir gün Egcey de gider ama o gün hangi gün belli değil.
3- 3.5 milyon hisse satıldı. Yeni oyuncular biraz daha toplayıp hisseye hareket verebilirler kim bilir. Özoğullarının elindekiler bir bitsin bakalım.
Biraz geç te olsa hareket kaldığı yerden devam ediyor. Bakalım Özogulları ne yapacak? Alan da olmayınca paşa paşa yükseltecek
Nominal altında defter değeri bu kadar ucuz kağıt kalmadı. Artık yön yukarı olmalı zira aşağı gelirse ciddi mal kaptırabilirler. Oyuncunun yerinde olsam kimseye mal aldırmadan en az 1.50 ye sürerdim sonra bir haber patlatıp 6-7 aralığından operasyonu bitirirdim...
Ortada hafta içinde 3 tavan , sonrasında gelen düzeltme. Eeee ne oldu şimdi. Diğer hisseler kadar performans sergileyemedi. Yoksa yine Özogullari mi satışa geçti?
Sen bari tutun. 0.43 te fena değil. Özoğlullarının elindekiler erimeden güven vermiyorsun malesef. Bunlar hisse satacak müşteri arıyor herhalde. Küçükler aman dikkat.
Eski fiyatlara gelsede alsak diye bekleyen sadece ben değilim herhalde. 10.000 lotla beklerim aksi takdirde. Satış haberi ve mahkeme sonucu kesinleşmeden gideceği yok. Unutacağınız bir miktarla al unut hissesi.
0,34 den başlayan hareket , tekrar başlangıç yerine dönsede alım yapsak. 0,33-34 bekleniyorsunuz.
Bu satışlar Yapı krediden değilse eğer 0.3x lerden Özoğullarından malı alan diğer oyuncuların satışları olsa gerek diye düşünüyorum.
Özoğullarının elinde en son 2,5 milyon lot kalmıştı.
Bugünün ve Son 1 haftanın takas dağılımını verebilecek var mı?
0.36 dan satan Özogulları mı acaba?
Adam fırsat buldukça satıyor, hisse yükselirse alıcı geliyor, yoksa Özogulları elindekileri ucuza kaptırır.
Alper kardeşimiz yine vermiş 800 küsur bin lot. Kalmış elinde 1,4 milyoncuk. Alanlar küçük yatırımcıysa bir daha bu fiyatlar hayal olur. Yok alanlar grupsa ve planlıysa yine bu fiyatlar hayal olur. Yön elbette farklı olmalı. Zaman ne gösterecek bakalım
0.536 maliyetli hisseler 0.3x lerden satılıyor. Neden acaba?
İhtimaller neler olabilir?
1- Özogullarinin Egeli ile arası bozuldu. Zararına satıyor.
2- Belki de 0.53 den formalite bir hisse satışıydı.
3- Şirkette işler yolunda olmadığından Özogulları risk almayım ,ne kurtarsam kardır diyor olabilir.
4- Hisse yeni oyunculara devrediliyor olabilir.
Alper Kardeşimiz, bu hisseleri küçük yatırımcıya sattıysa geçmiş olsun.
Pek akla uygun gelmesede bakacağız artık.
İsteseler bu hisseleri 2-3 ortalamayla da satabilirlerdi.
Tek yapmaları gereken bit kaç güzel haber vermekti.
Tan Bey daha iyisini bilir ama.
Patron kazanacak ki bizlerde kazanalım.
Elimizde ki 3 kuruş için biz bu kadar yazıp çizerken, patronunda bir planı vardır herhalde
Özoğulları eldekileri satmaya devam ediyor. Hisseler tavanda. Bakalım seyir nasıl olacak?
Dün Alper kardeşim 350.000 lot daha satmış. Kapanışta 0,38 tavandı niye vermedi acep. Kendileri yazıp kendilerinin oynadığı bir tiyatro sahnesindeyiz. Vesselam
Asıl elinde kalmadığında ne olacak hissede?