Aşağıdaki konuyu buraya yazmıştım
Printable View
Aşağıdaki konuyu buraya yazmıştım
Size çok teşekkür ederim bu bilgiler bana iyi geldi yarınki yazılarınızda takip edeceğim tabiki ..gerekirse telefonumuda yazabilirim gelişmelerden haberdar olmak isterim watshapp üzerinden
Sayın lokasyon merhaba!
Tahtanın sahipleri nasıl istiyorsa öyle oluyor maalesef. Yitip giden bir değerin (ki 3.600.000 tl bedel biçilmiş) geri gelmesi sizce olumsuz mudur?
Tersini düşünelim: Kasaya girmesi gereken 3.600.000 tl girmemiş oldu. Olumlu mudur?
Öyle ya da böyle şirkette olan bir değeri öğrendik.
Günlük fiyat hareketlerine sürekli bakıyorum, kayıt altına alıyorum. Ancak esas olan büyük resim. Çok büyük hayallere dalmadan, olması gereken değerler üzerinden kar almak lazım. Umarım o günleri beraber görürüz.
Saygılar...
Evet yönetim kurulunda değişimler oluyor,bunlar iyiye işaret
Gözler veysi beyde
Her an uğur beyin çıkıp veysi beyin sahneye çıkmasını bekliyorum
Bu da olunca şirketimize bakış açıları değişecektir
Bilanço ve faaliyet raporu incelendiğinde 12 milyon lira civarı batık alacak dikkat çekiyor. Veysi Kaynak'in bununla alakalı bir planı var mi acaba? Yoksa bir bardak soğuk su mu içilecek üstüne?
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben okadar okudum iyi habermi var kötümü anlayamadım
şirketin içine yeni konulan 13 milyon tl ne zaman tablolarında çıkacak yeniden yapılandırmayı bilen anlatabilirmi
SPK tahsisli sermaye artışını onayladıktan sonra olur herhalde.
Bu arada, bu ölü haliyle fena bilanço değil.
Bilançosu çokta kötü sayılmaz umarım toparlanma şansımız olsun
Bilançonun geleli kaç gün oldu.o halde bile dayandı...ama hissede istikrar yok...gayet normal tabii.benim bulunduğum hangi hisse istikrarlı oldu bu vakte kadar.
Toparlıycak gibi eşleşme 4,85
13 değil, 23 olacak. Hesabını geçmiş sayfalardan okuyabilirsiniz.
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisseye kısa vade olarak bakmak gerçekten umutsuz bir bakış olur. “Yatırımcı” kardeşlerim hele Eylül Ekim diyelim bakalım. Serve için tıpkı hubvc gibi .. iyi ki almışız mı diyeceğiz keşke alsaydık mı. Unutmayın ya toza dumana karışacağız. Ya tozlunu dumanını attıracağız. Tercih sizin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu tahtayı anlayabılmek çok zor dün 4,85 hacimli alış yapıyor güya destek atıyor bugün düşüşle 4,75 açıp eşleşmeyi neredeyse tavana yakın 5,25 gösterip 4,70 e düşürüyor deminde tabanda eşleşme gösteriyor 4,37 epeyde satış yazıyor sımdıde eşleşme güya 4,72 ve alışta bekleyen 29950 lot fazla oynak ne yapar eder anlamak zor bol şans
15 Nisan'da yapılan tahsisli başvurusuna önümüzdeki iki hafta içinde cevap verilmesini bekliyorum.
Aşağıdaki grafiklerden ilki günlük, ikincisi haftalık.
Haftalıkta bugün doji oluşturmasını(mevcutta oluşanı bozmamasını), rsı nın da günlükte olduğu gibi uyumlu hale gelmesinin olasılığını yüksek görüyorum. Bunun için günü 4,81 veya az da olsa üzerinde kapatması yeterli.
Saygılar...
https://i.ibb.co/HtQWLCh/serve-05-06-20-g.png
https://i.ibb.co/Zzqnrq0/serve-05-06-20-h.png
Arkadaşlar tahsisli olunca ,bizim elimizdeki hisse sayıları ne artıyor,ne de azalıyor değil mi..hisse fiyatı da değişmiyor...yani değişen bir şey olmuyor aslında....
Kuvva da resmen, serve nin bünyesine geçmedi...başvuru var ,ama spk halen onaylanmıştı, aynı tahsisli başvurusu gibi...yanlışım varsa,lütfen düzeltin.
Evet sayın batık. Birşey değişmiyor da denebilir.
En azından bedellide olduğu gibi cepten para çıkmıyor. Burada şirketin kasasına ciddi bir para girişi olması hem borçların kapatılmasına, hem özsermayenin + ya geçmesine, hem de yeni bir iş alanına(Kuvva Gıda) girilmesine olanak sağlayacak.
Gözünüzün önüne denize düşmüş ve boğulmak üzere olan bir kazazede(Serve) gelsin. Suda mücadele etmekten bitmiş(faaliyet yok) durumda. Açlık ve susuzluk(borçları) bünyesini(özsermaye) kemirmekte. Yardıma gelen bir tekne(Veysi Kaynak) var. Elindeki uzun bir ip bağlı olan cankurtaran simidini(alınmış olan imtiyazlı paylar) kazazedeye atmış durumda. İpi çekip kazazedeyi kurtarmak(tahsisli) için sahil güvenlikten(spk) onay bekliyor.
Bu açıdan bakınca değişen çok şey var aslında.
Ancak Veysi Bey'in şirketteki payının artması ve ödenmiş sermayenin 23 mn civarına çıkması da şirketin orta uzun vadede gerçekçi değerlere ulaşmasında çok önemli. Hisse fiyatı 10 tl olsa 11,5 mn ödenmiş ile pd 115 mn tl oluyor. Oysa tahsisliden sonra 10 tl hisse fiyatına göre pd 230 mn olmuş olacak. Her kalem dikkatle ele alınarak almalı ya da satmalı.
Saygılar...
Ancak bu kadar güzel anlaşılabilir ve anlatılabilirdi. Teşekkür ederim Sayın SERCAYOLKAN.Allah razı olsun
:)
Kuvva'nın alınabilmesi için Serve'nin kasasında para olması lazım. Tahsisli olmadan imkanı yok. SPK ya Kuvva'nın alımı için başvuru yapılmadı. Bildiğim kadarıyla gerek te yok. (Ortada rekabeti önleyici ya da kartel oluşturan bir durum olmadığı için.) Fakat kasaya para girip kesin anlaşmaya varınca usulen de olsa izin alınabilir. Prosedürü net bilmiyorum.
Benim görebildiğim Veysi Bey'in sağlam adımlarla yol almak istediği.
İmtiyazlı payları almasına rağmen hala yönetim kuruluna girmedi. Gerekmediği sürece kurulu değiştirmiyor.
SPK ya pay alım muafiyeti talebinde bulunulmuştu; cevap henüz gelmedi. Gerçi çok önemli değil ama çağrı yapılacak cevabı gelse bile 1,5 tl civarı fiyat oluşur. Şu anki fiyata bakılırsa çağrıya kimse katılmaz zaten. Fiilen hiçbir hükmü, faydası veya zararı olmaz.
Tahsisli ile çok daha büyük bir meblağ kasaya girecek. Veysi Bey de şirkete/kasaya para koymak varken piyasadaki hisselere kaynak ayırmak istemiyor. Bu da son derece akıllıca bir tutum.
Umarım SPK bir an önce onayı verir. Kilit hamle tahsisli onayı ve tamamlanmasıyla paranın kasaya girmesi. Hemen ardından Veysi Bey de yönetim kuruluna girecektir. Anladığım kadarıyla şirketi tam olarak ele alıp yönetim kuruluna girer girmez borçları ödemek istiyor. Borçlu şirketin yönetimine dahi girmiyor. Bu duruşu takdir etmek lazım.
Saygılar...
fuzili zaman kaybı gibi olmaya başladı ne yaptığı belli değil
4.50'ye kazık çakmış.
Çok fazla oynuyor eşleşmeyle denge bılgısı kısıtlaması gelirse şaşırmamak lazım
Çok gitmişti zaten. Geri geldi ya rahatladık şimdi.
Şirketimiz Yönetim
Kurulu 11.06.2020 tarihinde
şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır.
<!--[if !supportLists]-->·
<!--[endif]-->Şirketimiz Yönetim
Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Uğur Bayraktar 11.06.2020 tarihi itibariyle
Şirketimizdeki Yönetim Kurulu tüm görevlerinden istifa ettiğine dair dilekçesi şirketimiz
tarafından tebellüğ edilmiş olup, Sn. Mustafa Uğur Bayraktar'ın şirketimizdeki
tüm bu görevlerinden istifasının kabulüne,
·
Yönetim
Kurulu Başkan ve Üyeliğinden istifa etmiş olan Sn. Mustafa Uğur Bayraktar'ın
yerine Çukurambar Mahallesi Ufuk Üniversitesi Cad.no 22/30 Çankaya Ankara adresinde
ikamet eden 29494766254 TC. numaralı Sn.Veysi Kaynak'ın ilk genel kurulun
onayına sunulmak üzere, TTK'nin 363. Maddesi uyarınca Yönetim Kurulu Üyesi
olarak atanmasına,
<!--[if !supportLists]-->·
<!--[endif]-->İşbu kararın tescil
ve ilan edilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.
Hayırlı olsun beklediğimiz haber geldi
Artık şirketimizin önü açık
Çok hızlı davranmışsınız :)
Ama benim paylaşım daha derli toplu :kahkah:
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/850601
Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Uğur Bayraktar 11.06.2020 tarihi itibariyle Şirketimizdeki Yönetim Kurulu tüm görevlerinden istifa ettiğine dair dilekçesi şirketimiz tarafından tebellüğ edilmiş olup, Sn. Mustafa Uğur Bayraktar'ın şirketimizdeki tüm bu görevlerinden istifasının kabulüne,
Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeliğinden istifa etmiş olan Sn. Mustafa Uğur Bayraktar'ın yerine Çukurambar Mahallesi Ufuk Üniversitesi Cad.no 22/30 Çankaya Ankara adresinde ikamet eden 29494766254 TC. numaralı Sn.Veysi Kaynak'ın ilk genel kurulun onayına sunulmak üzere, TTK'nin 363. Maddesi uyarınca Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına,
İşbu kararın tescil ve ilan edilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.
Hayırlı olsun. Görelim Veysi Bey'i. Bundan sonra sahne onun.
Şirket genel bilgi formunu yanlış mı paylaştılar acaba?
M.Uğur BAYRAKTAR yine YK Bşk. görünüyor.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/850650
https://www.kap.org.tr/Bildirim/850669 burdan bakmanızı tavsiye ederim