Bayrk in arzina da katilmistim. Marj yine %10 du o zamanda. 298 lot vermisti hesap basina.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
arkadaşlar sonuçta her hissenin bir ederi var,
bana göre ardyz düşük fiyattan halka açıldı, yaklaşık 16 TL den hisseden ayrıldım,
bayrak bana göre pahalı idi 5.tavanda ayrıldım
fade bana göre uygun fiyattan halka açıldı, dolayısı ile bayraktan daha iyi bir performans göstermesini bekleyeceğim,
küçük yatırımciyim ama bilanço gelir tablosu gibi tablolara bakmadan hisse almıyorum,
en azından emek vermiş oluyorum, fade de biraz bekleyeceğim, nasiplen ötesi yok.
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın hissenin değeri arz fiyatından %25 yukarıya çıkıyor ve böylece patronun 4.5 milyon lotu satılabilir hale geliyor. Bakalım patronumuz aç gözülük yapıp malı diğer tavanlara mı saklayacak yoksa rajona uyup yarın verecek mi
Tavanda 67 milyon var. Bugün içerisinde alış gelmeyeceğini düşünüp silenlerle birlikte akşama 38-40 milyon ile tavab kapatırız diye düşünüyorum.
Tavanda bekleyenden ziyade üç günde anca 350 bin lot toplandı akşama 450 bin anca olur, değişik bir hikâyesi olabilir ama tahta yapıcı olmak için çift hanelerden ciddi maliyetlenmek zorunda kalabilirler
Bayrk'ta yanlış hatırlamıyorsam 6 ya da 7. tavanda açığa satış, kredili işlem yasağı, brüt takas ve emir iptali yasağı gelmişti. Tabi bu yasak süresince malı toplayan büyükbaşlar 4 tavan daha hisseyi götürmüştü. Merak ettiğim şey aralıksız 15-20 tavan gidersek SPK bu hisseye ne müdahaleler yapabilir? Aslında marj eski düzene göre %20 olarak devam etseydi henüz 2.tavanda bile olmayacaktık. Düşerken korumayan SPK hisse yükselirken ayağımıza taş koyar mı bilemedim.
Beni aramislardi. Ama daha hesaba hisse gecmedi. Cunku is bankasi hisse alamadi. Muhtemelen tavan serisi bozuldugunda is bankasi aldigi hisseleri hesaplara virman yapacak.
Ayni zamanda esimin hesabindanda halka arza katilmistim. Bankadan beni arayip bilgi verdikten sonra esimin adina da sikayette bulundum ama ona da donus yapmadi halen banka.
Pardon yanlis alinti yaptim :)
Millet 500 liralık hissenin peşine düşmüş satıyorlar ya gerçekten ilginç. Bırakıp satmasalar ve her 167 lot pay sahibi olanlar tavana 167 lot alış girse yeni bi kent olur :kmk:
Bayrak 7. gün değil 4. işlem günü yaptı ek satışı.Ardyz ise 3. günü yaptı.Ama ardyz yapıldığında günlük %20 marj vardı. Bunda bakalım nerede yapacak.Bence bu hafta da kapalı gişe önümüzdeki hafta ortasına kadar hatta, sonra da gidişat şekillenir.Ama bakalım 4,5 milyonu patron ne zaman salacak piyasaya.YTD.
51.5 milyon lot tavanda bekliyor. Hacim 28 bin. Patronda uyanık çıktı, malını vermiyor.
Hani şirket kötüleyen kimse yok mu :D
Kalmadi hepsi gitti :))
Onlar şuan pusuda hisse biyerde 1 taban yaptığında hepsi leş kargası gibi gelecekler:))
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavan arkasi taban yapması normal fakat hangi fiyatta taban yapar orası önemli,
2 gündür bende ek ilave olarak tavana alış girdim ama maalesef gelmedi,Bu hafta böyle gider, kimseye birsey vermez ,haftaya nasip diyelim.
asla yatırım tavsiyesi değildir
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
alanlar nasıl alıyor..
Bir sirketin tavan tavan gitmesi iyi olduğu manasına gelmez. Burası BIST maalesef. Konkordato ilan etmiş sirketler kaç tavan gitti. Zarar üstüne zarar eden şirketler tavan tavan gitti. Bu bakkal dukkanida gider. Bende de 3 araci kurumdan alınmış lotlar var. Tavan kesene kadar satmam. Tavan kestikten sonra bu hikayesiyle yüzüne de bakmam...Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sirketin çöp oldugunu net olarak ifade ediyorum ! bayrak taban da ayni durumdaydi ve olmaya da devam
ard ve papilde de arzdaydim ama onlar cop degil gelecegi olan sirketlerdi
bakin bilancoya bist ayarinda bir sirket olmadigi net ve acik ! bu konunun tavan olmasi ile bir alakasi yok
ayrica bir arkadas altta onlar gitti demis ! yok gitmedim ben burdayim 4x167 lotumla !
daha oncede soyledim bu kadar hisseyi satsam ne olur satmasam ne !??
sn. fusel ilginc olan bir durum yok inanin
halka arz konusu farkli bir durum. son donem halka arzlarin getirileri ortada ! bu sebeple akilci olan halka arza katilmaktir !
ben sahsen her halka arza katilidim.
ancak sirket analizi baska birsey ! bir sirketin tavan tavan gitmesi onun degerli bir sirket oldugu anlamina gelmez ! ornegin sportifler , rtalb ve guler yat. holding, taze kuru gida gibi bir cok ornek verilebilir.
bu sirketinde piyasa degerinin surekli artiyor olmasi sirketin ederinin bu oldugu anlamina gelmeyecegi gibi onu degerlide kilmaz.
neyse
biz kazancimiza bakalim 167 lotlarla ne kadar kazanirsak tabi
cokta anlatmaya konusmaya gerek yok bu sebeple bir daha yazmayacagim
yatırım tavsiyesi degildir
fade tahmini kaçı görür..sizce kaç
bayrak oldukça pahalı halka arz edildi,( bazı oranları sektör ortalaması üzerindeydi) ona rağmen 3.28 civarı halka arz edildi 10 TL ler gördü galiba,
ben pahalı bir arz olarak gördüğümden 5 yada 6.tavanda satmıştım,
fade ise gıda sektörüne göre ortalama altında oranlar ile arz oldu,
ardyz de katılmıştım 16- 17 ortalama ile çıkmıştım
fadeyi bayraktan daha fazla tutacağımSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ama ne kadar tutayım bende tam bilemiyorum,
bayrak şu an 6 TL civarında ama sektörüne göre bu fiyat bile çok pahalı ama iste borsa ve halka arz hissesi ?
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa da tek gerçek paradır gerisi hikayeden ibaret :) Sağlam kurumlar da ne bilançolar dönüyor açıklama yapmalarını isteseniz yapamazlar. Bu şirket bana göre uygun ve yatırım yapılabilir eğer projeleri gerçek ve patronları düzgün ise.
twitter da biri 60.tavan hesaplamış.
731 tl millet çıldırdı.insan davranışlarını hesaplamak zor.
kent bir bedelli açıkladı 2500 leri gördü..
lale çılgınlığı gibi
Sabah ilk eşleşme de tavanda 40 milyon vardı. Şuan ise 34 milyon var. Aslında 3.85x34 milyon yapınca 130 milyon liralık talep karşımıza çıkıyor. Talep miktarı çok azalıyor gibi gözüküyor ama yapılan talebin tl karşılığı hafif hafif azalıyor. Böyle devam ederse daha çok tavan görürüz gibime geliyor.
Merak ettiğim 2 konu var.
1-Patron bayağı aç gözlü çıktı, hala elindeki malları satmadı. %60 yükselmiş 4.5 milyonu sal artık daha ne kadar bekleticeksin hayret.
2- İş bankası telafi için muhtemelen hergün alım giriyor ama hala alamadı. Şuan net olarak kişi başı 240 lira zarardalar. Bakalım sözlerinde durup telafiyi yapacaklar mı?
patron 4,5 milyon lotu satmadı.nasıl etkiler sizce
hayır kapsamıyor.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.