yarın aksgy hareket bekliyorum drençte kapattı anhyt görünüm güzel cıkış hazırlıklarında sona geldi..krgyo da artık sert yükselişlerin gelmesi lazım 1.81 üstü kırılım hacimli olmalı YTD
Printable View
yarın aksgy hareket bekliyorum drençte kapattı anhyt görünüm güzel cıkış hazırlıklarında sona geldi..krgyo da artık sert yükselişlerin gelmesi lazım 1.81 üstü kırılım hacimli olmalı YTD
iyi geceler benden bu kadar yarın ola hayrola
günü macron konuşması ile düzeltme oldu bazı hisselerimizde ama yollarına devam edecekler
günaydın sayın celik comak,
sanko'ya tedbir geldi. dünkü düşüşü de göz önüne alırsak, bugün tedbir nedeniyle önce eksi açıp, sonra günü artıda kapatabilir mi?
böyle olursa, ciddi bir prim elde etme potansiyeli oluşur. dün de tabanın yakınına kadar basıp, sonra bayağı toparladılar, güzel marj oluştu, değerlendiremedik, şansı kaçırdık. bugün yine basarlarsa şansımı deneyebilirim.
başlık sakinleri olarak hepimize bol bereketli kazançlar diliyorum.
merhabalar , hocam bu hafta için yeni paylaşım var mı??
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sanko göstergeleri cok şişti soğutmalı sonra yoluna devam eder aksgy de beklentim aynı ama direniyor yarın ve cuma hareket etmeli diye düşünüyorum baya bir gerilim var hissede
Uzun vade icin krgyo, goody ve silvr alalım mı sayın celil comak, geriye doğru bütün yorumları okudum gercekten 10 numara tespitler yapmışsınız tesekkürler
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pagyo ve ostim e dikkat
Daha önce bahsettigiz PRKAB temel rasyoları iyi gidiyor . Bedelli sonrası sermayede güçlenmiş olacak. Ayrıca üretiği ürünler (kablolar) kuzey afrika ülkelerinin çoğunda kazanılmış ihaleleri olduğunu öğrendim. Burdaki satışlar firmaya döviz akışı sağlayacağı için. Firma için iyi olcaktir . Bunun haricinde sanayi ve teknoloji şirket var mı önerebileceğiniz. Teşekkürler....
piyasa yatay kapandı krgyo iyiydi güzel kapattı haftaya devam eder goody devam eder pazar günü gözden gecirecem tekrar piyasayı....
1-odas
2-ıttfh
3-mavi
4-ozrdn
5-megap
6-alyağ
aksgy. anele .olmip.ateks .bizim.atagy 3.99 fiyatla listemde yer alan hisseler devam edenler belli zaten bol kazançlar
kara listeye skbnk da ekliyorum minik bir duyum geldi bu saatte gercekse 2.30 olma ihtimali var hatta daha yukarılar olabilir.ama yinede temkinli olmak lazım ytd
favori olmip ve alkim plase çok :)
Lâstik biraz şişirince hafif yürümeye başladı [emoji4]. Biraz sürat kazanınca daha iyi kıvama gelecektir. 2 yıl önceki fiyatı 4.45 di. Kimyasal tepkime olmadi . Kimya şirketinde [emoji4]
ATLAS bakalım yarın ne yapacak?
Sıkıntı yok lastik devam hizlanabilir bu aralar malum kış aylarında
ATLAS yarın veya pazartesi olur ümidi ile :)
Haftalık paylaşım yapabileceğiniz. Hisse varmi . Teşekkürler...
Merhaba Hocam SİLVR devammı?
arkadaşın biri sanat eseri gibi bir grafik koymuş SİLVR topiğine,https://www.hisse.net/topluluk/showt...t=269&page=937
Saygılar
ozbal...goody..anele...alkim...skbnk...lidfa.bu hafta listeme alıyorum(.atagy... gözden kacırdınız) ama devam hala