Pala bayan erkek bakmaz onun için ky olsun yeter fantazisini hepsinde dener
Printable View
Pala bayan erkek bakmaz onun için ky olsun yeter fantazisini hepsinde dener
Arkadaşlar kolay gelsin
Epey zamandır pek ekrana takılamıyorum
Baba rahatsızlığı nedeniyle
Şuan bizim piyasanın durumu adeta Pamuk ipliğine bağlı
Usd adeta sınır uçlarına dokunuyor
Yabancı son iki hafta ciddi satış yaptı
Yukarı hareketde bar boyları normal
Ama aşağı harekette bar boyları çok can yakıcı olabilir
Haftaya perşembeye MB toplantısına kadar stres mühtemelen devam eder
Herkese bol kazançlar
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Virüs için benim bugüne kadar okuduklarımdan anladığım
normal grip aşısı olmana rağmen yine nasıl grip oluyor isen yarın aşı olduğunda yine covid olacaksın.
sadece fazla mikroba maruz kalmadan kronik bir rahatsızlığının olmaması ve maske-mesafe kuralı ile yaşamaya devam edeceğiz.
nasıl yaşlandığın zaman ölene kadar dostların olan tansiyon ve şeker hastalığı ile yaşamayı öğreniyor isen bununla da öğreneceksin.
yeter ki ortamın hijyen olsun ve sen dikkat et hayat devam eder.
yok tam olarak öyle değil.. 1 kişiden yayıldı ama o sırada dışarda herkes korumasızdı, 1 kişi 5 kişiye bulaştırdı, ordan 25 - 125 vs vs derken o şekilde çarpan etkisiyle arttı.... herkes aşı olmayacaktır elbet ama olduğunu varsayalım, %90 etkili ise dışardaki insanların %90'ına virus bulaşamayacak demektir.. yani bulaşma oranları çok düşer ve marjinal bir hastalık olarak kalır...
sn. Yemekçi geçmiş olsun
endekis şortlan ilişik kesilmiştir.
Çepten çoklu alıntı yapamadım
Sağolun cümleten teşekkür ederim
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
üstad bilim insanı değilim ama vücüda yabancı birşey giriyorsa vücüt bunu geri atar. 1 ay sonra 1 sene sonra bilemedin atar. ilaç belli bir süre veriyor bence. diğer hastalklar gibi yeniden yeniden olmak durumunda. benim tahminim bu yönde olacak sonra vucut kendisi başetmeyi öğrenirse ne ala.
% 90 bulaşmama ihtimali bence ilk aşı denemesine göre çok yüksek rakam
5 dklık al sinyali vermiş
https://i.hizliresim.com/ewN9Dq.png
yine yerinde sayıyor yine bir tarafa gidecek sanki.
ytd.
zaten tüm grip aşıları o şekilde... 1 sene civarında etkili ... bu da en fazla 2 sene etki eder deniyor... ama o da yeter sonuçta işi pandemiden çıkarıp normal bir hastalık düzeyine indirmek için... bir kere etkili bir aşı bulunduktan sonra tekrar başını da kaldırsa ilerde bir bölgede orda tekrar insanlara aşılama yapılır vs vs...
15 dklıkta sinyal vermeye çalışıyor. bakalım nereye kadar alacaklar.
https://i.hizliresim.com/NZUXDL.png
ve thy artıya geçmiş..
Rte konusuyor dikkat yine dusurmek icin ugrasacak
thy coştu. tam bi leşhane borsası...
Thy helal olsun lan sana vallahi billahi gözlerim doldu...
Erdoğan: (Piyasalardaki Hareketlilik) Bundan önce de aynı operasyonu yaptılar- Habertürk TV
Valla ben yapmıyorum reis.
zarara değil günlük macda bakıyorlar :)
https://i.hizliresim.com/6guCV6.png
4 milyar tl zarar açıklayan thy +%1,5 fakat 2 milyar kar açıklayan tcell -%4 leşşşşşşşş
Lutfhansa 17 lerden 7 leri görmüş bu sene , Avrupadaki banka hisseleri en az %60 düşmüş bu sene , size daha nasıl ispatlayayım sağlam olduğumuzu herşey ortada işte...
Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu: Kovid-19 salgını tedbirleri çerçevesinde durdurulan yurt dışı uçuşların başlatılması için 92 ülke ile yazışma trafiği tamamlandı
Kuslarin neden hareketlendigi belli oldu
Mehmetçik Yunan’a ayar versin
Bizde borsada ralli edelim