Başakşehirli Emre Belözoğlu, Volkan Babacan, Ufuk Ceylan ve Yalçın Ayhan tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi , bu oyuncular 26 Nisan'da oynanacak Başakşehir Fenerbahçe Türkiye kupası yari final maçında oynamayacaklar.
Printable View
Başakşehirli Emre Belözoğlu, Volkan Babacan, Ufuk Ceylan ve Yalçın Ayhan tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi , bu oyuncular 26 Nisan'da oynanacak Başakşehir Fenerbahçe Türkiye kupası yari final maçında oynamayacaklar.
Digiturk'e okadar para ödüyoruz.. Ben sadece Fenerbahçe maçlarını 90dk izlerim çok nadir diğer maçları sonuna kadar izlerim.. Boşa para veriyoruz ama digiturk'de basket maçları var diğer maçlar var diye devam ediyoruz.. Enaz 10 yıllık uyeyim yenileme için aradılar siz eski uyesiniz 72 TL süper lig tahahutlu yenileme ücreti dediler.. daha diğer kanallar yok..
Aradaki fark daglar kadar, futbolu bir tarafa bıraktım onların kalesinde duran kaleciyse bizimkisi ne ? 2 metreden çekilen şut çıkarılırmı valla adam çıkardı
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.facebook.com/12Numaranin...9/?pnref=story
yazık şu garibanlara bu kaçıncı dram:whistling:
Jurnalspor :
http://i.hizliresim.com/1L35m5.png
:kahkah: :kahkah: :kahkah:
Dün 2 takımda sahanın en iyisi bence volkan demireldi
Dun iyi oynadiysa onceki salakca yedigi Sneijder den yedigi sağli solluyla, selçugun saga attıgi frikikte sola koşmasina saysın daha epey sayarimda neyse
Ben realmadrid barca maçını seyrederek kıyasladim, iyi takim olacaksanız en azımdan o kalecolerin ceyreği bir kaleciniz olmali...badygard olmuş yerinden kıpırdamayan 35 lik değil
Şoyle kisaca yorumlayım...Ben volkanın muthiş kurtarışlariyla şampiyon oldugumuzu hatırlamıyorum...ama yedigi ucuz gollerle kacan en az 3 sampiyonluk gosteririm...muslera bizde volkan galatasarayda oynasaydi 4. Yıldızı takalı yillar olmustu
PFDK, Başakşehirli futbolcular Volkan Babacan'a 1, Yalçın Ayhan ve Ufuk Ceylan'a 5'er maç ceza verdi. Emre Belezoglu'na ise 50 bin para cezası verildi
Emre Belözoğlu dışındaki oyuncular Fenerbahçe Kupa maçında oynayamayacaklar.
Baskette başarı gelenek haline geliyor, her yıl avrupada ilk 4 garanti...
Futbolda da o günleri görürmüyüz...
Başşak şehri yenelim alalım kupayı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maç başlamış ve 2-1 olmuş bile.
12 dakikada 3 gol
Bugünde obradovicli Fenerbahçe basket maçı olsa keşke..
Şu anda gerideyiz ama biz yeneriz bu takımı
Basket maçı ne güzeldi ne kadar zevk aldım maçtan
Kjaer yerine Neustadter oyunda.. dk 23
goooooooooollll 2-2:bravo:
uçan Hollandalı
Fenerbahçe ilk yarıda çok iyi değildi
2. yarı biraz iyi gibi
Fener bazen uzatmalarda veya son dakikada maçı alıyor bakalım ne olacak ?
Fenerden bir gol daha bekliyorum
90+4
2-2 bitti maç
Maç bitti. 2-2
Artık önümüzde ki maçlara bakacağız.
Bu maçta en çok İsmail'i beğendim çok hızlı rüzgarın oğlu.:(
Euroleague playoff 4. Maçında Darusafaka doğuş , Real Madrid 89-78 yenilerek elendi. Seride durumu 3-1'e getiren Real Madrid Final Four'da Fenerbahçe'nin rakibi oldu
efes işi berbat etti fırsat tepti
Efes tutarsız oynuyor izledim maçı bir periyot bir periyotu tutmuyor.. Fenerbahçe - CSKA finali olur bu sefer CSKA'yi yeneriz diyorum.. Bir ihtimal gününde olan Olympiakos elermi CSKA'yi..
F.bahçe'nin Rizespor 11'i: Fabiano, Skrtel, Neustadter, Şener, Hasan Ali, Aatif, Josef de Souza, Alper, Mehmet Topal, Lens, Sow
Kadroda olan Skertel ve Mehmet Topal kart sınırında. Kart görürlerse haftaya Beşiktaş maçında yoklar.
Sow dk 3 Fenerbahçe 1 Çaykur Rizespor 0
Fener bu maçı da aldı gibi daha da goller olacak mı
Aatıf, Josef, Mehmet Topal, Alper, Lens,
gol beklediğim futbolcular
hatta kaleci Fabiano,dan bile gol beklyorum
Fener golü çok erken attı