https://i.hizliresim.com/78it3k.png
Printable View
Sakince izleyelim arkadaşlar. Herkesin stratejisi kendi risk algısına göre degisebilir elbette. 30-35 ten hisseye girip terste kalan ile 7-8 maliyetli arkadaşın aynı psikolojide aynı yaklaşımda olması mümkün değil. Bunun için herkes kendi stratejisini belirlesin Bana göre doğru olan başka birine göre yanlış olabilir. Benim sattığım yerde salıp benden daha çok kazanan da olabilir. Gerçekten önemli olanın fiyat değil trend olduğunu yaşayarak görmekteyiz.
Temenni olarak umarım hepimiz kazanırız. Umarım KY kazanır. Ben de zaman zaman gir-cik yapsam da eylülden beri burdayım. Bekliyoruz..
GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iş yatırım cuma baktı tahta tavan gidecek, satış yaptı. bugün baktı a1, teb satış yapıyor, tahtayı yukarı çekiyor şu ana kadar. tam tahtacı iki gündür. ytd
Bu saate kadar tavana kilitlemesi gerekmiyormuydu ?
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acelemiz yok doğru diyorsun eylülden beri burdayız çorbayı içmeden gitmeyiz 7.50 maliyet 38.xx leri gördük acelemiz yok yani ama çizerek gitseydi bir kaç gün daha fena olmazdı. YtdSM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1000 adet hissesi olan birisi için 150 lot kalacak 27.62 den 1000 adet almış birisi için
An itibariyle bölünse 184 tl baz fiyat R fiyatı 32 tl olur
Peki R mi ucuz Crfsa mı
Hesaplayalim
32+17/0.235=208
208 nedir R nin Crfsa ya dönüşümü
Crfsa 184
R 208
hangisi ucuz
Not=Bende de var
Hesapta yanlışlık var mı
27.62 den
Borsada fiyat yoktur,trend vardır.
Trend varsa fiyat önemsizdir.
Fibonacci düzeltmesinin 38% yapıyoruz sanki... 27 civarı
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu ne şimdi devre kesici ve eksideyiz
Alt Pazar brüt takas teminat sifir tek fiyat Fransa boykot alt Pazar bildirim formu v.s. v.s.olabilecek en kotu seyler sırayla geldi.bu yılın en güzel bölümesini mahvettiler
Bir tkuru kadar olamadın yazıklar olsun sana ve sahibine
Hayaller ve hayatlar..
Vicdansız 28 lere götürüp 25.60 kapamak nedir?
Dikensiz gül bahcesi yok görüldüğü gibi.
Meksa tahtanın ağzına etti.
Bedelli ve bedelsizde oran %700 ve üstü oldu mu bir anlamı oluyor aksi takdirde R fiyatı Eski hisseden yüksek oluyor sorun burada
Borsada fiyat yoktur,trend vardır.
Trend varsa fiyat önemsizdir.
Onu bunu bilmemde, şu kağıdın beklentileri ve lot sayısının düşmesi, arkasındaki holding gibi artıları varken bu kadar beklemesi ve yatırımcıları bezdirmesi ...yapılacak iş değil.
Belli ki, ky istemiyorlar!!!
bugün meksa çok bozdu kağıdı
Hisse 4 sene boyunca 3 ile 7 arasında gitti geldi. Tahmin ediyorum o zaman bile kağıda bu kadar sallanmamıştır.
Doğru zamanda doğru yerde değilsen kabahati hissede aramayacaksın. Ne zaman ben nerede hata yaptım dersen o zaman doğru pozisyonu almayı öğrenirsin.
Eleştiri değil tavsiyedir.
Bugün saat 17 den sonra çok saçma fiyatlar gördüm alış 24 satış 27 gordum. Çok şaşırtıcıydı. Alana bakıyorum iş hala alıcı satana bakıyorum yatırım hala normal satıcı. Meksa aradan saçma bir şekilde ve tamamen tahtayı manipüle etmek için devreye girdi. İsteseydi sakince 27 ortalama ile elimdekileri verebilirdi.
İsimler çok önemli değil belkide alan da satan da aynı kişi ve gruplar. Bilemiyorum.
Sanko 1 günde 3 milyon koyup 300 bin alıp gitti galiba. Ben de azdan az çoktan çok diyorum.
Pandemi etkisi, kapanma riski gıdalarda belli bir harekete sebep olurken bizim aç gözlü tahtacı bizim elimizde 3-5 yüz lota göz dikmis. Yazıklar olsun.
Tiksindik kağıttan yazıklar olsun bu hale getirenlere..
Gıda kağıtlarının tepkisi olmasa belkide bugün taban yapicak.dun ve bugün vedalastim.onaydan sonra bu kadar satış normal gelmedi bana.3 4 gün yükseliş bekliyodum ama olmadi.bolundugunde de değişen bişey olmayacak gibi.o
Piyasa değeri olarak mgros *2.5 katında.zaten ucuz da değil ama az lot kiymetli olur diye düşündük olmadı.kalan arkadaslarin şansı bol olsun
Ben demiştim demeye gelmiş üstad [emoji2]
Üstadım sana gerçekten kötü birşey demedik en azından ben kendi adima söyleyebilirim. Linç de etmedik ama yapılan yorumlar sizin gibi piyasada önemli bir kişi için biraz basit kaldı.
Takip etmeye devam ediyoruz. Yine azdan az çoktan çok. Maliyeti - de olan bile var aracılar içinde. Ha bu kağıdın gittiği gideceği bu kadar ise benim açımdan gerçekten hayalkırıklığı olur. Kismet der geçeriz..
Kağıdı 18 TL' den sattı. 38 gördü düştü gene 18 görmedi.
Kağıtla işin bitsiyse burda ben dedimcilik yapmana gerek yok.
Benim maliyetim 7.5 en başından beri burda beraberiz. Düşsün çıksın bana giren yok ama şunu söyliyim kağıdı sattıgım anda basar giderim.
Bildimcilik oynamak için bidaha foruma gelmem.
Zaten CRFSA için üye olmuştum.