o piyasaları yakından izleyip yön tahmini yapabilecek yetkinlikte olmadığımı düşünüyorum
Printable View
Eyvallah ben tesekkur ederim ;)
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tabi kumar ve şans oyunu değildir. ben latife olsun diye dedim. ayrıca ilginiz için teşekkürler lakin tüm dünyada borsa yatırım için planlanmış ama bizim ülkemizde polemik olmasın ama yatırımlıktan çıkmıştır. kara düzen gidiliyor bir yere hizmet ediliyor 30 yıllık borsacıda 1 yıllık borsacıda aynı durumda bence saygılar
Bazı sebeplerden Burada çok sık paylaşım yapmayı düşünmüyorum .
sabah seanssında 0,47 aldım şu an kaç bilmiyorum ?
UZIUS.V Satım XU030 29.08.2017 120.000,00 123.525 alım 0,48 satış 0,49
Yarına bekleyeyim bakalım
Tr de borsadan para kazanmak her şeyi çok iyi tahmin eden biri olsanız bile çok zordur. Özellikle siyasi ve jeopolitik riskler borsamızda riski çok çok arttırıyor. Örneğin varantlara 500 k TL para ile girdiniz, seans kapandıktan sonra birşeylerin ciddi anlamda bozulmayacağını bilemediğiniz için oldukça riskli. Varanta yatırım yapan hedge edemiyorsa kendisi için büyük görmeyeceği rakamlarla yatırım yapmalı...
34 den aldigim thiim simdilik ilk hedefe ulasti ve %50 daha yapti. Simdi tombul kusta 8.20 yi izliycem duruma göre degerlendirmeye devam edicem.
Dipnot: varant piyasasina bulasmadan önce kirk kilometre düşünün. :D
thy geçen haftadan beri yanılmıyorsam iyi prim yaptı bu sebeple satış varantları daha uygun değilmi bilmiyorum sadece mantık kurmaya çalışıyorum hisse viop mantığı çıktımı karı al sat ters işlem aç gibi vs. yoksa siz vadesine ve oynaklığına göremi hareket ediyorsunuz?
Normalde söylediğin mantikli viopuda ben tam manasiyla bilmiyorum ama mantik ayni gibi. Ruzgara karşı isenmez mantığı:) thy trendi son 2-2.5 aydir yukari. Bunda hem düşük kalmışlığın hem yabancilarin saldirmasinin hemde beklentilerin olduğunu varsayarsak günlük dususlerde kari alip cikanlar hariç satimcilar bu sürede sifirlandilar. Trend dönene kadar thy alim mantikli olan suan için.
Unutma ne demiştik kardayken israr edicen zarardayken beklemiycen. ;)
Ne diyorlar coniler aynen con vaynenmiydi neydi :D
Varantçılar elleri görelimmm:))
HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim elim açık 34 den thiim :D
51 den verdim %50 cuma almistim 3 islem gununde iyi kar birakti tombul kuş. Gözüm krdmd varantlarindaydi öğlen 1.79 gecilirse diye biraz erken gecti :D simdilik flat yarin duruma göre bakicaz artik.
Maşallah şehzade sen bu işi biliyon, bende nasıl olsa THY kaçtı diye endeks satıma girmiştim ama hata yapmışım , buraya yazman çok iyi oluyor takip edilmesi gereken birisin teşekkürler
yayılma varantları hakkında bilgisi olan var mı
Yok arkadaslar aman haaa en korktugum şey bana uyulupta pozisyon açılması zaten :D o kadar üstat degilim biraz kismetimize diyelim birazda pozisyon aldigim hisselerdeki inanmisligimiz ve cesaretimiz diyelim. Önceki mesajlarimi da okursaniz çok batip ciktigimi yazmıştım kaybettiklerimi de yazaydim heralde bu sefer bende luzumsuzlardan olacaktim. Onları yazmamamdaki sebepte riskti bunlara güvendigimden dolayi yazdim. Varant asla sakaya yada denemeye gelmez birinden duydugun hisse adıyla girilmez sonra duman eder alimAllah. Sosyal medyada güvendiğim 2-3 adam var onlarin yorumlarina bakarım sadece reklam yapmak serbestmi bilmiyom o yüzden yazmiyom :) alimlarimi da yoruma göre değil aldigima değip degmecegine göre kendim karar veririm. Zaten hepimizinde yapmasi gereken bu. Yazdiklarim kimseyi sevklendirmesin battigimda çok bu illetten. Bide söylenmez belki ama kazandiklarimdan kendime göre belirlediğim miktari bazi yardima ihtiyaclara gönderiyorum. Az çok demeden. Deneyin faydasini görürsünüz ;)
Aynen. 79 uzeri kalıp kalmayacagina göre yarin bakicam onlara simdilik flat dedigim gibi bi kac gun gerekirse uzak durmak saglikli varantlardan. Bu arada tombul kustaki bilal amcamin mesaji erken vermeme sebep oldu thiim i ama pismanda degilim alt kademeler zayif vermeye baslarsa iyi verir. Beklenti bitti diye verdim aslinda trafik verilerine kadar tutma istegim vardi ama hedefim 50-60 di zaten. Benden alanda kazansin ama sahisa değil piyasa yapiciya verdik mali :D kar kardir gerisi teferruat.
Estagfurullah da kardesim/abim valla orda hicbisey yazmiyom :D sadece cok nadir takip ettigim ustatlara tesekkur ediyorum. Takip ettiklerimde eget mavi kuş lu hesap kullaniyosan herkesin bildigi adamlar. Bence fenomen arif coskun reis ki kendisinin hep nokta tahminlerini gormusumdur hem endeks hem hisse bazinda, borsanin bogasi ki kendisi takip ettigim kadariyla cok iyi varantcidir bide sercan gok hoca var oda genelde endeksci ve emtiacidir yanildigi anda israr etmez elini hep açık eder. Kendilerinden faydalaniyorum sahsen Allah razi olsun. Bi kac tane daha var kıvanç hoca mesela hisse taramalari muthistir hisseciyseniz. Bunlar valla soylebileceklerim.
yayılma varantları alıp satan var mı ne farkı var diğer normal varanttan arkadaşlar bilen yok mu
25 den eriim. Kardemir varantlarinda 2 kuruşluk oynaklik var etkilesim degeri dusuk oldugu icin. Eregliye daldik bakalim. 9 dan alip verdigim eriim i tekrar 25 den aldim :D gerci aradaki farki tombul kus biraz fazlasiyla verdi :D
Bu topikten ne duydunn ki sitem ediyorsun ronense , selam da ver faydalı bilgilerini bekliyoruz.
Aslanim eregli utandirmadin bugunde bizi :D son yarim saatteki alimlar dehşet bu arada kullanim fiyatini yazmayi unutmusum eriim 7.30 kullanim fiyatli. Simdiden 5 kademelik bir karim var. Allah bereketimizi artirsin insAllah.
Eriim için çok teşekkürler sayın Şehzade
Almismiydiniz efenim ;)
iyi ki almışım:)
Bereketini görün diyelim. :-)) kardan bi bölümü ihtiyac sahiplerine ayirmayi da unutmazsaniz ekmekli kadayifin üstüne kaymağı kondurursunuz cilek de ondan gelir ;)