Hayırlı olsun.
İşte hissedarı olunacak şirket budur.
Printable View
Tavan açtı gevşedi,şirket nakit kar payı,karpayından bedelsiz %50 açıkladı kendi açımdan olumlu değerlendiriyorum.ytd.tavsiye içermez kendi görüşüm
Hisse basi 25.6 kurus temettümü oluyor anlayamadim tşk
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%50 Bedelsiz+ 21 küsür kuruş hisse başı net temettü
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tşk ederim sağol keski bedelsiz vermeyip bol temettü verseydi 7.4 m hisse şimdi 10 milyonundan fazla olucak
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazılım hissesinin değerini bulmak çok zor.. Çalışırlarsa eğer her yıl ikiye katlar kendini. Yatarlarsa yapacak bir şey yok.
Koyun misali, et, süt, yün, kuzu vs..
Yanlız temel şart verdiği temettü ile yine aynı hisse alınacak ve her yıl lot miktarı da artacak..
Devamı gelir zaten... ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço hayırlı olsun. Müthiş kar geldi.
8.900.000 tl:ok:
Önceki 1.900.00
genelkurul tarihi ne zaman arkadalar
Tahta yapıcılar, yeterince mal toplamadan yukarı sürmeyecekler herhalde. Sığ bir hisse, umarım kısa zamanda toplarlar istedikleri malı.
Temettü + bedelsiz haberi öncesi kapanışımıza geldik. Daha önce burdan bu haberlerle , tavan gitmişti. Ordaki boşluk kapandı
Tekrardan fiyat tespit raporunu kap’ a yollamışlar.
Tekrardan yayinlanmiyor, gerekli kanun uyarinca halka arz oncesi hazirlanan fiyat tespit raporunda belirtilenlerin ne kadarinin gerceklesip gerceklesmedigini belirten yeni bir rapor bu.
Dün açılışta hızlıca 36,50 lere değdirip, 38,40 lara kadar aldılar ama kapanış zayıf oldu. Bu 36,50 ler, tavan serisinden sonra görülen en düşük değer. Daha önce burdan temettü+ bedelsiz haber ile kalkış yapmıştık.
Gidiyoruz, aynı hızla geri geliyoruz. Bize güçlü bir günlük kapanış lazım
Bravo yani... saat 15:00 dan sonra ne oldu ... bilmiyorum ama bir şey kesin oldu. Yağmur gibi satış geldi
15 gündür peş peşe eksi kapanış. Nereye kadar getirecekler acaba ? Halka arz fiyatına mı
İlk günden bugüne hissenin ağırlıklı ortalaması 40.xx , kurumların 33,xx ..
Herkes maliyet düşürme derdinde ...
https://i.resimyukle.xyz/JA4773.png
Dün patron 18000 lot almış. Geri alımın devamı gelir mi sizce?
Geri alım denilen miktar çok az..
Hisse son günlerde fazla baskılanmıştı umarım zincirlerini kırmıştır ..
Söz konusu bildirim:
"31.05.2021 tarihinde Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş payları ile ilgili olarak 33,40 - 33,72 TL fiyat aralığından 18.000 TL toplam
nominal tutarlı alış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş
sermayesindeki paylarım/oy haklarım 31.05.2021 tarihi itibariyle %3.7489 sınırına ulaşmıştır."
Ad Soyad / Ticaret Unvanı : CEM TUTAR
KY de kağıt kalmamış anlaşılan..
O zaman....:drunk:
Fazla sessiz bir topik olmasından...
Matrix telegram gruplarında hala çok kişi var
Vay be kimsecikler yok ben yalnızmı kaldım .versek çıksakmı.yok yok biz tutalım uzun vade matriks i .ya gel aşşagı biraz daha alamım yada çık yukarı daha spek kimsede mal bırakmamışsın bence .ne bekliyorsun habermi .
kimsecik kalmamış spek efendi ben burdayım komisyon benden 38 de çıkarım kar etmekte istemiyorum zararda .bekliyorum bedelsizde senin olsun temettüde
Robotlar cirit atıyor tahtada. Kurumlar 5 kademeye al sat yapıyor.
Bir ağa, 25 Haziran Cuma günü Genel Kurul varmış, bu toplantıda bedelsiz sermaye artışı ve temettü dağıtılması oylanacakmış, diyerek tahtaya dalacaktır. Yakın zamanda benzer süreçten geçen Qua Granit güzel prim yaptı. 24 ₺ civarı fiyattan 29,88₺ rakamına ulaştı. Şimdilerde 27₺ civarında geziniyor. Matriks'in de bunu kaçırmayacağını umuyoruz. YTD
Biz babayiğit beklerken tek başına tahtayı yıkan, aç gözlü geldi.
https://prnt.sc/15p359w