Süre ne zaman doluyor 1. 63 geri alımı için
Printable View
Süre ne zaman doluyor 1. 63 geri alımı için
ZRGYO payları 6 Mayıs 2021 tarihinde Borsa İstanbulda işlem görmeye başlamış olup 33 günlük elde tutma süresi 8 Haziran 2021 gün sonunda dolacaktır. Geri alım taahhüdünden yararlanmak için başvuru süresi, 9 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 09.00 da başlayacak, 11 Haziran 2021 Cuma günü saat 17.00 de sona erecektir. Geri alım taahhüdünden yararlanmak isteyen yatırımcıların geri alım talep toplama günlerinde, sahip oldukları Ziraat GYO paylarının saklandığı aracı kuruma, Geri Alım Taahhüdü kapsamında iade etmek istediği pay miktarını da içerecek şekilde "Geri Alım Taahhüdü" hakkını kullanacağına ilişkin matbu talep formunu da ekleyerek bir talimat ile başvurması gerekmektedir. Yatırımcılar 3 günlük talep toplamı süresi içinde taleplerini silme hakkına sahip olacaklardır
33 gün sonra herkes 1,63’den geri verdikten sonra yükseliş başlayabilir diye bir his var içimde. O gün gelsin bakalım. Belki geri vermeyebilirim.
Bekliyoz 3 tavanı
Nerde kaldı bizim tavan:28:
nankörlük etmeyelim bugün 0.63 yukarıdayız
Nakit bedellerin ödeme tarihi : 16.06.2021
Yani 28-29-30.04.2021 tarihinde halka arz talebinde bulunanların paraları bu tarihlerde bloke edildi parasını 16.06.2021 tarihinde geri alacak.
Özetle 28.04.2021 tarihinde parasını 49 gün (vade sonu : 16.06.2021) % 14,75 faiz oranı ile bağlayan birisi ile eşdeğer bir getiri elde edilmiş olunuyor.
Bu ne arkadaş ya resmen paramıza temlik kondu Ben bugün 61 i görürse vereceğim gitsin
EKGYO mağrudu olarak yazıyorum bulaşmayın paranızı bağladıysanız kestirmeden kaçın koklatmazlar...bakıyorumda ekgyo
hareketleri görüyorum.
inanmayan ekgyo ya baksın 10 senedir şirket 8 misli büyüdü ama nedense fiatı hala halka arz fiatında..paranızı boş verin bide sıhhatinizden olursunuz.
yönetim desen hisse alımı kararı cıkardı nedense kullanmadı...(sanki babasının parasını kullanıyor ) yeniden hisse alım kararı cıkardı inandıkmı ..tabiki hayır...
onun için diyorum en dandik gyo alın ama devletin gayrimenkulüne bulaşmayın...yönetimler ky düzücü..
mesela 10 sene önce 200000 ne daire alıyorduk..o zaman bağladığı para pul oldu boş verin daireyi bağladığı paraya gelse satıp kaçacam
ONUN İÇİN BULAŞMAYIN...beni uyaran olmadı ben uyarayım dedim.
👍👍👍👏👏👏 Çok haklısın
Yok abi ben her gün yazıyorum satılmıyor. Adamlar resmen el koydu paramıza... Paramızla rezil olduk.
Bi de şöle düşünmek lazım yeni arz dan aydem aldım 6.90 dan 8.30 larda şu an...
polyana M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bırakın 1.61 i 1.60 dan satmak bile kolay olmuyor sıraya giriyorsun belki 2 gün beklediğin oluyor.
Ben bekliyorum 61 önemli direnç kırarsa önü açık [emoji16][emoji16]M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boşuna bakma sayın Başkan.
Aynı be yaa 1,60
[emoji23]
3 tavan beklemeye devam
Bu Gayrimenkulün Tavanında, Gülyabani mi var acaba.?.:-))
Kağıt ,Korkudan yerinden kımıldayamıyor.:-))
Yöneticilere Çay -Kek yedirin de ,Hiç olmazsa aşağı yuvarlasınlar baari.:-)))
Daş gibi kağıt borsa göçtü sapasağlam duruyor. Borsa 3,5 attı. Yarım tavan sayılır.
Hakkaten kaya gibi kağıtmış be. Borsa göçtü tınmadı bile:hah:
Üç tavan. Üç tavandan aşşağısı kurtarmaz.
33 günlük elde tutma
süresi 8 Haziran da sona eriyor 9 haziranda 1.63 den geri vermek isteyen arzdan alanlar kaderini tayin edecek görünen o ...bunun bi halt yapacağı yok normal şartlarda ..taşlar yerinden oynayınca davranışını görecez
1.63 den vermesinler diye kağıdı yukarı çekerler mi acep ?? fikri olan varmı bu konuda ?
8-9 haziran enteresan gün olacak
valla çekmezlerse 63 den gider benimkiler
sözleşmedeki ‘’elde tutma ‘’ ifadesi de çok manidar
elimizde tuttuğumuzun evsafı nedir öğrenecez az kaldı
ben 3 tavan egeduk 1 tavan bekliyordu
bizim elimize 3 ün 1 ini tutuşturdular