koruyan,kolluyanın ta...............
Printable View
koruyan,kolluyanın ta...............
İstanbul finans merkezi bitti sayılır sadece oranın değeri 3 milyar dolar 58 milyar 😆😆bizim uyuz 3 milyar TL den işlem görüyor yemezler YTD
Gözleriden ateş ışık saçan bakan enflasyon la alakası yok ama ! BISTTE para babalarının para kazanmasına çok sevinmiş. vay anasını sayın seyirciler. Şimdi bu 15 tane yönetim kurulu besleyen milletin parasının erimesine kısaca çökülmesine göz yuman bu at çiftliğinin yöneticilerine ne demeli. Ben diyorum 2023 Hepiniz yargılanacaksınız !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KAP: VKGYO [ ] VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1062882
Mülkiyeti Şirketimize
ait olan İzmir İli, Konak İlçesi, 8601 ada 1 parsel (yeni 2 parsel) sayılı
taşınmaz için "İzmir Konak Karma Projesi" adıyla İlk İnşaat Taah. San ve Tic. AŞ - KAF
Teknik Yapı ve İnş. San. ve Tic. AŞ İş Ortaklığı ile Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı" modeline göre 05.01.2018 tarihinde
imzalanan yüklenici sözleşmesinin, yüklenicinin sözleşmedeki yükümlülüklerini
yerine getirmemesi sebebiyle fesih edilmesine karar verilmiştir.
Hisse bugun taban olmuş ama süpürmüşler..
https://t.co/B5T9QopjC7
– İFM Projesi alanında bulunan mülkiyeti VKGYO’ya ait dükkanlar haricindeki alanların tamamının, aylık 13,6 milyon TL üzerinden 5 + 5 yıl süre ile kiralanmasına karar verildiği açıklandı.
Not/Teb yatırım gunlük bülteninden..
Vakıf GYO.nun inşaatını yaptığı Cubes Ankara'da 50% peşin, 50% teslimde kampanyası başlamış.
İki kule olarak inşa edilen binalarda satışlar %.50 peşin kalanı 60 ay vadeli olarak yapılıyormuş.
• Meclise sunulan torba teklife göre İstanbul Finans Merkezinde faaliyet gösteren kurumların yurt dışındaki satışlardan
elde ettikleri kazanca %50 vergi indirimi öngörülüyor.
Finans merkezindeki işyerlerine talebi arttırmak içindir sanırım./ytd..
Yeter sıktığın. millet aya gitti, sen hala sıkıyorsun. Yeter yürü artık.
Bak finans merkezinin açılış zamanı da geliyor.
Üç gün sonra bilançonu açıklayacaksın hala bekliyorsun.../ytd..
818.300.000 net kar.
Buralar çok ıssız.
Bütün gyo giderken bu hep arkadan bakıyo bukadar baskı nereye kadar devam edecek
---Henüz finans merkezi açılmadı. Hele bir açılsın ki oradaki işyerlerinin piyasa değerleri yükselsin.
---Yapılan 3 adet kuleden ( 2.tanesi 36 katlı diğeri 52 katlı.) sadece Vakıfbank.a yanılmıyorsam 14 katın satışı yapılmıştı. Diğerleri
duruyor. Onlar satılıp kap.heberleri düştükçe hisseye olan talep de artar diye düşünürüm.
---Yılsonu yeniden değerleme oranı %.123.olarak açıklandı. Buradan da duran varlıklara yılsonu bilançosunda gelecek artı
değer farkını sanırım tahmin edebilirsiniz.
Herşeyin bir zamanı vardır. Meyve bile olgunlaşmadan yenilemiyor. Sabır. sabır.sabır...
ömer kardeşim iyi diyosun hoş diyosunda gelecek satın alınır gerçekleştiğinde satılır bunlarda buda yok okadar kar var bilanço iyi borç az denecek kadar iyi bunların ne yapacağı belli değil daha öncede bu kadar baskı vardı arkasından bedelli çıktı milletin anasını ağlattılar.
Saygıdeger kardeşim..
Hissede yeni değilim. Bedellinin çok öncesinden beri hissedeyim. Elbette hissedeki baskılar benim de canımı yaktı. Ama yapılacak
şey sabredip zamanının gelmesini beklemektir. Sana basit bir örnek vereyim.
Rubns tekstil hisse senedi 5.Temmuz.22.de arzedildi. 18.lere çıktıktan sonra hisseyi elinde bulunduran grup 5,9, / 13,eylül.tarihleri
arasında 7.300.000.k.malı piyasaya 18.12/16.72 fiat aralığından verdi. Sonrasında şirket arsasını 120.milyona sattı. Arkasından
Bakırköydeki villalarını yılsonuna kadar satacağını ve buradan şirkete 277.milyon daha para girecegini açıkladı. Yeni fabrika
yatırımını, aldığı teşvikleri açıkladı.İlaveten fab.çatısı üzerine güneş enerjisi kuracağını ayrıca da yine kömürle çalışan elk.santralı
kuracağını açıkladı ve hisse toparlandı. Şimdiyse o villalardan perdeypey 4 tanesinin satıldığını açıkladı. (Tanesi 1.milyon dolardan)
Neticede hisseye talep geldi ve hisse fiatı yükseldi. Şuan hisse fiatı 29.80.tl. Haliyle villa satışlarının haberi geldikçe hisseye olan
talep de devam edecektir. Yılbaşından sonra yeni fabrika devreye alınıp üretim artınca da sanırım yatırımcısını memnun eder.
Vkgyo.da da ben aynı durumu kendime göre gözlemledim. Hisse henüz kışdan çıktı. İlkbaharda. Önümüzdeki yazı geçsin
sonbaharda bakalım aynı yerde kalabilecekmi.
Bu hisse temettü vermez. Temettü yerine bedelsiz verir. Önümüzdeki sene sanırım hisseleri katlarız. Benim beklentim böyle. Bol kazançlar..
Ömer bey çift haneler görülebilir mi yeni yıl ile birlikte?
#Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, İstanbul Finans Merkezi'ne taşınma sürecine ilişkin "Binalar bitti. İçinde birtakım düzenlemeler oluyor. Bunlar yıl sonu veya ocak ayı gibi inşallah taşınılacak durumda" dedi.#VKGYO
2014 yılından sonra uzun yıllar 0,5 dolar dan işlem görmüş,2020 den sonra yavaş yavaş TL olarak yükselmiş ama hala 0.25 dolar dan işlem görüyor.sozde GYO fiyatlari uzaya çıktı ama bu ,pnede tersi durum olmuş,milletin sermayeyi eritmis.
1/10 u yaklaşık 1 milyar TL ye satılan İstanbul finans merkezinin kalan 9/10 u kaç para eder
Vakıfbank, Türkiye Sigorta'nın Vakıf GYO'nda sahibi olduğu tedavülde olmayan 7.974.238 adet A Grubu imtiyazlı payları satın aldı
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan şirket açıklaması aşağıda bulunuyor:
Bankamız Yönetim Kurulu'nun 15.12.2022 tarihli toplantısında alınan karar kapsamında; Türkiye Sigorta AŞ'nin Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'de sahibi olduğu tedavülde olmayan 7.974.238 adet A Grubu imtiyazlı payları için pay başına 5,035 TL fiyat ile Bankamız tarafından satın alınmasına ilişkin gerçekleştirilen işlemlerin detay bilgileri aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1087616
son bedelliden önce 2.89 dan satmıştım. 10 yıllık hisseleri nasıl oldu da sattım hala hayret ederim. hemen ardından 27 den doas aldım. iyiki de almışım. her işte bi hayır vardır. bunun başındaki hırsızlara hakkım zehir zıkkım olsun. yatırımcı arkadaşlar, sizi de Allah kurtarsın.
1. RAPOR VE MÜŞTERİ BİLGİLERİ
Dayanak Sözleşmesi Tarih/No : 23.11.2022/A345
Değer Tarihi : 30.12.20221
Rapor Tarihi : 30.12.2022
Rapor Numarası : 2022-ÖZEL-1078
Değerlemenin Amacı ve Rapor Türü :
Bu rapor 31.08.2019 Tarihinde Resmî Gazetede Yayınlanan “Sermaye Piyasasında Faaliyette Bulunacak
Gayrimenkul Değerleme Kuruluşları Hakkında Tebliğin†Birinci maddesinin ikinci fıkrasına göre
hazırlanmıştır.
Talebin Kapsamı :
İstanbul ili, Ümraniye İlçesi, Finanskent Mahallesi, (Eski: Küçükbakkalköy Mahallesi) 3328 ada 12
numaralı parsel üzerinde yer alan “İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi’nin değer tespiti (Proje
Maliyet Değeri + Mevcut Durum Değeri + Projenin Tamamlanması Durumundaki Hasılat Değeri)
Raporda Yer Alması Gereken Asgari
Bilgiler :
Yetkili kurumlarda ulaşılan resmi bilgiler doğrultusunda asgari bilgilerin tamamına raporda yer
verilmiştir.
Değerleme Raporunu Olumsuz
Yönde Etkileyen Faktörler : Değerlemeyi etkileyen olumsuz bir faktörle karşılaşılmamıştır.
Müşteri Tarafından Getirilen
Kısıtlamalar : Müşteri tarafından getirilen herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır.
Şirketimiz Tarafından Daha Önceki
Tarihlerde Yapılan Son Üç
Değerlemeye İlişkin Bilgiler
:
Söz konusu taşınmaza ilişkin Sermaye Piyasası Mevzuatı Hükümleri ’ne göre şirketimiz bünyesinde
daha önce 30.06.2022 tarihinde OZEL PROJE-550 ve 08.04.2022 tarihinde OZEL PROJE-338 numaralı
raporlar hazırlanmıştır.
Kullanılan Değerleme Yöntemleri :
Değer tespitinde “Pazar Yaklaşımı†ve “Maliyet Yaklaşımı†ve “Gelir Yaklaşımı†yöntemleri
kullanılmıştır.
Projenin %98,18 Tamamlanma
Oranına Göre Toplam Değeri (TL) -
KDV Hariç
:
1.750.562.000-TL
BirMilyarYediYüzElliMilyonBeşYüzAltmışİkiBin-Türk Lirası
Projenin %98,18 Tamamlanma
KDV Dahil
:
2.065.663.160-TL
İkiMilyarAltmışBeşMilyonAltıYüzAltmışÜçBiYüzAltmış-Türk Lirası
Projenin %100 Tamamlanması
KDV Hariç
:
1.774.040.000-TL
BirMilyarYediYüzYetmişDörtMilyonKırkBin-Türk Lirası
Projenin %100 Tamamlanması
KDV Dahil
:
2.093.367.200-TL
İkiMilyarDoksanÜçMilyonÜçYüzAltmışYediBinİkiYüz-Türk Lirası
Bağımsız Bölüm bazlı Tamamlanması
Durumundaki Hasılat Değeri (TL)-
KDV Hariç
:
3.102.963.000-TL
ÜçMilyarYüzİkiMilyonDokuzYüzAltmışÜçBin-Türk Lirası
Bağımsız Bölüm bazlı Tamamlanması
Durumundaki Hasılat Değeri (TL)-
KDV Dahil
:
3.661.496.340-TL
ÜçMilyarAltıYüzAltmışBirMilyonDörtYüzDoksanAltıBin ÜçYüzKırk-Türk Lirası
Müşteri Unvanı : Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.
Müşteri Adresi : Şerifali Mahallesi Bayraktar Bulvarı Nutuk Sokak No:4 Ümraniye/İstanbul
Şirketin Unvanı : Aden Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.
Şirketin Adresi : Kozyatağı Mah. Bayar Cad. Demirkaya İş Merkezi No: 97 D: 21 Kadıköy/İstanbul
Mesleki Sorumluluk Sigorta Bilgileri :
Poliçe No: 603400000002386
Poliçe Başlangıç Tarihi: 20.01.2022
Tazminat Limiti (%100): 500.000 TL
Raporu Hazırlayanlar :
Hazırlayan (D.U.): H. Barış ALIR 407853(Dijital Rozet)
Denetleyen (S.D.U.): Mustafa L. MAZMANCI 401823 (Dijital Rozet)
Onaylayan (S.D.U.): Erhan SARAÇ 402184 (Dijital Rozet)
KDV Uygulaması ile İlgili Karar: “Bakanlar Kurulunun 2007/13033 Sayılı “Mal ve Hizmetlere Uygulanacak KDV Oranlarının Tespitine İlişkin Karar†ve bu
karara ilişkin yayımlanan karar ve tebliğler uyarınca dükkan/ofis teslimlerinde %18 olarak belirtilmiştir.
Şirketimizin yazılı onayı olmaksızın bu raporun tamamen veya kısmen yayımlanması, raporun, içerisinde yer alan bilgilerin veya değerleme hizmetini
gerçekleştiren uzmanların isimlerinin veya mesleki bilgilerinin referans verilmesi yasaktır. Aden Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.,
hizmetlerinin sunumu ve bu hizmetlerin bilgi işlem faaliyetlerinin elektronik bilgi varlıkları ile bu varlıkları korumak amacıyla CI/IS105 sertifika no ile
ISO/IEC 27001:2013 Kalite Yönetim Sistemi CIcert tarafından belgelendirilmiştir
file:///C:/Users/yavuz/Downloads/2022-VAKIF-GYO-1078-_FM-PROJE-12-PARSEL-_mzali.pdf
2022 yılına ait toplam......471.634.000tl.lık satışların açıklaması.... ( Bakalım hisse bugun ne yapacak.)
Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin 40.3.ç. maddesi uyarınca, dönem içerisinde gerçekleştirilen ve son finansal tablolarda yer alan aktif toplamın %2'sini geçmeyen alım, satım veya kiralama işlemlerinin hesap dönemi bitimini takiben toplu olarak bildirimi kapsamında;
2022 yılı içerisinde;
- Satış bedeli 12.100.000.-TL+KDV olmak üzere Erzurum Yakutiye Arsalar için 1 adet "satış" ve aylık kira bedeli 2.050.000.-TL+KDV olmak üzere Ataşehir Finans Kule Binası sözleşme yenilemesi kapsamında 1 adet "kiralama" işlemi,
- Halk GYO - Vakıf GYO Adi Ortaklığı (%50/%50) bünyesinde gerçekleştirilen Bizimtepe Aydos Projesi'nde yer alan ticari nitelikli bağımsız bölümlere ilişkin olarak, Şirket payına düşen, 12.810.979,66.-TL + KDV tutarında 32 adet "satım işlemi",
- Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş. (%53/%47) bünyesinde gerçekleştirilen Dilovası Modern Sanayi Sitesi Projesi'nde yer alan ticari nitelikli bağımsız bölümlere ilişkin olarak, Şirket payına düşen 444.673.755,05-TL + KDV tutarında 74 adet gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi ile "satım işlemi"
gerçekleşmiştir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1098659
KAP: VKGYO [HLGYO ] VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1099387
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Gayrimenkul Yatırım
Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin 40-(3)- ç maddesi uyarınca, kamuya
açıklanan son finansal tablolarımızda yer alan aktif toplamının %2'sini
geçmeyen alım, satım veya kiralama işlemlerinin toplu olarak bildirimi
kapsamında;
2022 Yılı içerisinde, portföyümüzde bulunan,
Cubes Ankara Projesinde yer alan 135 bağımsız bölüm,
571.331.750 TL+KDV
Tablo Adalar Projesinde yer alan 78 bağımsız bölüm,
291.151.685 TL+KDV
Nidapark Küçükyalı Projesinde yer alan 69 bağımsız
bölüm,337.251.869 TL+KDV
Halk GYO - Vakıf GYO Adi Ortaklığı (%50/%50)
bünyesinde gerçekleştirilen Bizimtepe Aydos Projesi'nde yer alan 32 bağımsız
bölüm, Şirket payına düşen 12.810.980 TL + KDV
Olmak üzere toplam 1.212.546.283 TL+KDV bedelle
satılmıştır.
2022 yılında, devam eden mevcut kira sözleşmeleri aylık
toplam 320.197 TL+KDV tutarı karşılığında yenilenmiş olup aylık 100.000
TL+KDV tutarında yeni kira sözleşmesi imzalanmıştır.
Üst üste gelen olumlu satış haberlerine ragmen hisse maalesef bu ortamda banamısın demiyor.
Yatırımcılarının güvenini sarstı sanırım.
Belki açıklanan satış rakamları aynen kar olarak bilançolara yansırsa beklenen patlamayı yapar...????../ytd..
vkgyo ve zrgyo bilanço tarihleri ne zaman asels larımı satıp bunlara geçmeyi düşünüyorum
https://www.sabah.com.tr/galeri/yasa...-goruntuledi/9
Türkiye Yüzyılı’na çok yakışacak! Açılış için gün sayıyor: SABAH, İstanbul Finans Merkezi'ni havadan görüntüledi
26.01.2023 11:53:57 Kavcıoğlu: Şubat sonu Mart başı gibi yeni binamızda olacağız
matriks/26.01.23/11,53
Matriks Bilanco
@MatriksB
VKGYO Solo 2022/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 818.303.020......... 2,332,117,148 #VKGYO......+.2.21
��21.02.23
â¡ï¸Piyasa Değ.= 5,415,850,000
â¡ï¸F/K= 2.32
â¡ï¸PD/DD= 1.13
â¡ï¸PD/EFK=2.31
â¡ï¸EV/EBITDA=6.05
Fiyat Değişimleri (%)
â¡ï¸Aylık:-9.7%
â¡ï¸Yıllık:+222.4%
90 Günlük
â¡ï¸Zirveye Uzaklık:-28.9%
â¡ï¸Dibe Uzaklık:+25.5%
bravo sana be alan yatırım. 500bin - 1m lot arası malın var. her gün her an her kademedesin. bazen onar onar bazen 50şer 50şer ne yapıp edip tahtada dönüyorsun. sırf senden sıkıldığıma satacak gibi oluyorum da ya sabır bakalım.
gücümüz yok ki olsa seni yaya bırakmasını bilirim de...
basmane çukurundaki arsaları rönesansa vermişler. inşaat yapıp ettiği kardan 1.6 milyar gibi bi parayı buraya verecekmiş. hayret ettim 1.6 milyar iyi para. buna nasıl verecekler o parayı. zamanında oradaki 4 parsele 80 milyon verilmişti. vkgyo yönetimi keyin kanını emiyordu. Ne kötü günlerdi yya. Milletin parasıyla ne mülkler yapmışlar. ama bankadan başka kimseye yar olmaz o paralar.
14-09-2020, 19:45#7745memix memix şu an forumda
Sadık Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
1,141
Bunların hepsi kahpe çocuğu. Bir gün yedikleri haramı kusma zamanı gelecek elbet. Yaradana havale ettim bu hırsızları ben.
Alıntı Originally Posted by YUSUFUM01 Yazıyı Oku
vkgyo tahtasında resmen KAHPELİĞİN kitabını yazıyolar ...
birileri milyonlar kazanacak diye yatırımcıların magsuriyeti kimsenin umrunda degil
burda gerçekten tahtanın çivisini çıkardılar ...
Kalanlara sabırlar dilerim yarın kefen paraları olsun diyerek satıcam zarar sadece zaman kaybı ..
vakıfın kurulunda bulunan abdestli çete tekrar gelicem o paranızı alacam ihtiyarlar
hemde eşşek gibi bana kazandıracaksınız..
nokta...
MI 8 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15-09-2020, 20:32#7746REİS REİS is offline
Kıdemli Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
773
bunların anasını babasını bilmiyorum. tam ortam çocuğu bunlar .ytd
15-09-2020, 22:48#7747silver2014 silver2014 is offline
Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
313
Bu adamların derdi kağıt toplamak mı, al satcılara fırsat vermek mi, hiç güven kalmadı, vakıf halk aynı tas aynı hamam, ytd
MAR-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
16-09-2020, 10:39#7748Halım harap 2 Halım harap 2 is offline
Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
396
Derdi kağıt toplamak olan günlük bu hacimlerle istediği kadar toplardı . Bunların derdi bağcı dövmek . Yine güzel ele verdiler . Başka yerlerde birleşmedir tuturmuşlar . Ne neyin birleşmesi anlam vermek zor . Yine bir gurup girdi ve alacağını alıp çıktı . Bu kagıdın gitmesi için sağlam bir yatırım en az 30 milyon toplamalı . Ancak guruplar böyle gelir tozun alır gider . Hey gidi vkgyo hey 17 milyon lotan 150 milyon lota sermaye yükselt bunuda yatırımdan al . Yatırımcını *** gibi ortada bırak . Şanına yakışanı yaparsın normal .
16-09-2020, 11:04#7749silver2014 silver2014 is offline
Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
313
Burayı okuyunca dehşete düşüyor insan, kağıt kafasını kaldırsa üstad lar twitterda forumlarda şöyle böyle yorumlar,bugünlerde herkes sesiz sıkıca sarıldım kağıda bu zamanlarda. ytd
MAR-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
16-09-2020, 20:22#7750 AvatarıYUSUFUM01 YUSUFUM01 is offline
Üye
Send a message via AIM to YUSUFUM01 Send a message via Skypeâ„¢ to YUSUFUM01
Duhul
Feb 2017
Gönderi
439
Abdestli şeytanlar napıyonuz kefen paranız olsun diye sattım
metrodayım orda biraz işim var dönecem size ihtiyarlar güreşciye selam söyleyin
18-09-2020, 23:16#7751Halım harap 2 Halım harap 2 is offline
Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
396
Bilen biri açıklasın 165.346.361 milyon işlem hacmi . 3.50 de 18.449.052 milyon 3.51 de 14750 m diğerleri ona keza ve günlük takasta saat 16.48 de baktığımda vakıf 2178.840 alıcı gösteriyor i info ve ykb 1000 teb 906 global 530 bin . Satıcı garann 1690343 ilk sırada . Ak 1140560 seker 956.513 halk 710198 iş 639.972 . Bu kadar işlem hacmine rağmen ki bir saçmalık oldugu belliydi . Kendi sattı kendi aldı desem çıkmaza girdim . Bilen ve günlük takasa bakan mantıklı nir cevap verirse sevinirim
21-09-2020, 20:48#7752konkasor34 konkasor34 is offline
Sadık Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
1,067
3,24 kadar fena verdiler endeks dekırmızı olunca bayaga kolay oldu...toparlamasını bekliyorum ucuz kagıt gibi duruyor...
paylaşım için özür dilerim............gerçek bu..............HIRSIZ VARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Yatırımcısını soyan KAMU Kurumu..............Vay be.......
Sermaye Piyasası mevzuatı çerçevesinde, birinci temettünün hesaplanacağı net dağıtılabilir dönem kârının % 34,4247'si oranına tekabül eden, safi karın 788.106.823,-TL'lik kısmının bedelsiz hisse senedi şeklinde dağıtılması, kalan tutarın olağanüstü yedekler hesabına alınması hususunun Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verilmiştir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1125630
yENİ SERMAYE 1.145.000.000 -788.106.820= 1.933.106.820, (şunu düz rakam 2.milyon yapsanız.olmazmıydı.)