https://www.tradingview.com/x/SerNn2Nb/ h
https://www.tradingview.com/x/6FVOQjca/ h4
https://www.tradingview.com/x/UmvvO2ID/ d
Printable View
[QUOTE=oyunagelenadam;5479191]https://i.ibb.co/6RB26wX/IMG-20210818-152801.jpg
Onelle cr7 sistem spot piyasa paylaşayım sizle...
Kısa stop çalıştı..
Güzel ve tutarlı sistem..
katılıyorum...
https://www.tradingview.com/x/ZKIWkFhR/
xu030__ valla eşek pala dayının isterse iner, isterse ahıra kadar biner. ama her iki tarafada gidip gelmeye ortam müsait. sözün bittiği yer burası sanırım.. bol şanslar
xu030__ bugün piyasa ile top oynar gibi oynayacaklarını düşündüğüm için, pas geçeyim istedim. hisse ise, gerçekten ilgilendiğimi kanıtlamak içindi. bol şanslar
bunu, daha bunun üzerine söz olmaz diye alıntılıyorum. her şey ortada grafikler bilinçli olarak çalıştırılıyor ve kuş kafese girdiğinde çakıyorlar kafasına.. taktik bu. bunu anlamayacak bir şey yok. ne oldu büyük üstad lar? onlarda çakıldı ama çaktıkları için çakıldılar. iki gün sonra borsa tekrart yeşile döner, o zamanda bilmiş olurlar. gireni hesap etmezler tabi.. sonuç olarak: al, sat, yapan için harbi kumar bu.. yatırımmış falan sokma akıllıların, sokulmuş sözleri. paylaştığım video da müthiş bir söz var.. siz sizmisiniz? bence bu piyasada kimse kendisi değil.. SİZİ YOLUN GÖTÜRDÜĞÜ YERE GİTMEYİN. YOL OLMAYAN YERDEN GİDİN VE İZ BIRAKIN!!! NACİANE...
ben video yu koydum imza yerine. öyle şeyler anlatıyorki her alanda insan kendine ders çıkartabilir. benim asıl vurgulamak istediğim olay, borsaya yeni giren birisinin videolardan sosyal medyadan ve üstad" lardan( hiçte sevmediğim bir yakıştırma ama...) öğrenmek istemesi.. daha işin başında kendi aklını askıya alıp, kiralık kullanmaya başlaması. olay bu!! tersini iddia eden bir daha düşünsün derim. bol şanslar herkese
xu030__ benim oyun anlayışım ve kapanışa göre, tam dipte kapattı. daha önceki izlenimlerime göre böyle kapanan pozisyonların ertesi günü artı gaplı açıldığı zamanlar çok oldu. zaten eksi açılması durumunda öyle böyle eksi açılmaz. sanki dünyamı yanıyor dedirtebilirler. teknik olarak tutunabileceğim bir dal yok. ama istatisliklere göre ben sabah artı gap açılabileceğini düşünüyorum. bol şanslar
Bende aynı düşüncedeyim.
Bugün piyasa bence iyi idi SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
xu030__ direnç 1558.61
GARAN__ endeks askıda bıraktı. boş durmayalım boşa çalışalım diye GARAN yazayım istedim. olurya endekse yön verebilir. destek 9.25 dfirenç 9.38 bol şanslar. adet yerini bulsun:)
GARAN__ bu namussuz sanki tutunuyormuş gibi piyasayı perdeleyebilir. yazdığıma pişman oldum. artık hisse olarak değerlendirirsiniz.
ne oyun oluyor ama pala dayı eline kırbacı aldı alanıda dövüyor, satanıda dövüyor. sıra dayağı çekiyor:)
GARAN__ namussuz hem 9.25 desteğe değidirip döndü, hemde 9.38 dirence vurdurdu. hani en dipten alınıp en tepeden satılmazmış:) hep söylüyorum herkes kendini anlatıyor. zanediliyorki dünya onların etrafında dönüyor
xu030__ bugün hayli zor geçen bir seans sonrası, aceba haftaya devamı gelirmi diye mutlaka düşünenler olmuştur. ben zor diyorum. hatta artı açılışın inandırıcı olmayacağını ve gel, gel, olacağını düşünüyorum. diğer pozisyonlar ise çok karışık geçer. sonuç olarak ilk etapta artı bir açılışa inanmam. sizde bana inanmayın:) hadi bol şanslar
xu030__ akşam tam olarak detaylı bakamayıp sadece artı açılışın inandırıcı olmayacağını düşünmüştüm. içimiz dışımız borsa olduğu için aklımın erdiğince detaylı olarak bir inceleyim bakıyım dedim. ne göreyim.. ateş hattına dünkü sert satışlarda sokup, bugün fazla yakmayalım diye tekrar çıkarmışlar. göstererek fazla satmak istemediler sanırım. sonuç olarak: bugünden sonra long ile hayatta işim olmaz. trade edebilirde olsam yine bulaşmayacağım.
hep söylediğim gibi bu alemde kimse yatırım danışmanlığı yapmıyor, yapmazda! ancak herkes düşüncesini yazıyor. benim yaptığımda öyle bir şey. ancak benim gibi her aklına geleni yazanın bir hayli fazla olması, kendi tecrübelerinize güvenmeniz gerektiğini hatırlatıyor.
daha ne söyleyeyim. kafanı duvarlara vurmak istemiyorsan kullan! çünkü sana daha çok lazım olacak! bol şanslar...
sen beni eskiden tanırsın haber, dedikodu, onu bunu izlemem. günlük rakamlara göre al sat yaparak oynayan biriyim. ama bu defa vade sonuna kadar satış kollayacağım.
hep söylüyorum bu benim fikrim. yanılıyorda olabilirim, yanılmıyorda.. sanıyorum 30 endeksine göre işlem yapan tecrübeli biri oyunucu başkasının aklı ile pozisyon almıyordur.
vade sonuna kadar yazacak bir şeyim kalmadığı için, mecburen bir hafta susup oyun izleyeceğim. tabii viop topiğinide takip edeceğim:) herkese bol şanslar
Onu bunu bilemem kendi bazımda bu hafta çok önemli dedim..
Şahsen önemli imiş..
1360 1330 1420 bantları da aldığım malları bosalttirdı sembolik spot mallar kaldı..
Asıl mesele malı alabilmekte..
Ve bu hafta 6 yıllık yükselen kanalın cılız üstünde kapatıldı..
Aslında hacimli geçilmesi güzel ışık tutardı ancak hacim yaratamadıklari için ünlü gibi şirketler aynı endeks görüntüsüne sahip bazı şirketleri geri aldı..demek bu şekilde bir oyun tezgahlandı..
Kısaca spot vadeli farketmez long düşünen kesinlikle yakın stoplu poza girmek zorunda kalır..
Olası hacimsel tezgahı short yönlü düşünmek tabi ki daha öngörülebilir..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
burasını izleyenlerin kimsenin aklı ile hareket etmeyecek kadar tecrübeli olduklarını düşündüğüm için, bu şekilde net olarak yazabiliyorum. evet aynen vade sonuna kadar çok sert satışlar olur diye düşünüyorum. inanmak böyle bir şey işte! ama insan kendisine inanmalı başkasına değil!
Kendinede inanmak bazen tehlikeli değilmidir hocam :oleyo:
İnatlaşmaya dönüyor
xu030__ kimisi alım fırsatıdır diye düşünürken, kimiside böyle hızlı bir piyasada satış fırsatı olarak değerlendirebiliyor. ben kaçan kaçsın oyunmu bitiyor tarafındayım ve... bol şanslar
Hocam şu yapı krediye bi üflede 3 lere atalım bu hafta
tam damarıma bastın.. bende YKBNK satar endeksinde anasını beller diye öngörüde bulunmuştum. ama hala ateş hattında. ne zamanki 2.60 üzerine oturursa o zaman rahatlarız diyeceğimde, bide üstünde 2.64 var buraya takılıp tekrar aşağı salarak 2.60 kırarak ver elini 2.38 bile diyebilir. olay kemiksiz bu:) bol şanslar
öyle bir geçerki zaman
https://www.youtube.com/watch?v=6PiXQCjW1L0
borsamı? diken üzerindeyiz. en çokta YKBNK den tırsıyorum. salmaya başladı. kilit rakam 2.60.. piyasayı peşine takabilir. en tehlikeli tarafıda yukarda yazdığım gibi 2.60 alıp tekrar kırılması. üzerinde tutunursa ne ala, tutunamazsa, mualla olur.. piyasayıda halleder buna hiç şüphem yok.. bol şanslar
xu030__ destek 1580.66
xu030__ ben bugünde endeksin alıcılı olarak kapatacağını düşünüyorum
2.60 iki gündür çin seddi gibi bu böyleyse 2.64 nasıl acep sağlam para girişide yok
hem gidişata göre al, sat'cı olup hemde genel olararak öngörüde bulunarak yazmanın doğru olmadığını düşündüğüm için istop etme kararı aldım. herkese bol şanslar