Bugün Biden ile Yellen-Powell görüşecek...
bakalım bir şey çıkar mı.
Printable View
Bugün Biden ile Yellen-Powell görüşecek...
bakalım bir şey çıkar mı.
Size bir şey söyleyeyim mi hahahaha birşey söylimmi Ama başkaları çatlayacak, kıskanacak!
göreceksiniz ülkemin temmuzdan sonra bizim ekonomi öyle bir atağa kalkacakki öyle bir sıçrayacakki öyle bir büyüyecekki
etrafımızdaki almanyası,fransasıda,italyasıda,abd side çatlayacak patlayacak hazırmıyız bunaa... yersennnnnnnn
noldu gruplardan mı çıktık 3,5 milyon euro maaş şahane bide diyor size mi hesap verecem benim patron tff size ne oluyor sinir oldum şenol hocaya 80 milyon izliyor adam ben yaslamışım arkamı tff ye siz kimsiniz dedi ya la bi de diyor adam vurdu gol oldu biz vurduk gol olmadı çok teknik analiz peeeh tabi dolar euro yağar memlekete böyle koçlar olduktan sonra
Onların bildiğini biz bilmediğimiz sürece istedikleri hikayeyi yazarlar piyasaya ellerinde zaten borsa ,
Çoğu şirketin yönetim kurulunda varlık fonundan kişiler mevcut.
Naci beyin görevden alınacağını bilenler dolar almadımı ,
Geçen hafta swap anlaşması muhabbetine 50 kuruş aşağı geşlen doları kim yukardan satıp aşağıdan yerine koydu ,
Bakın sanayi ve alt sanayide yetişemeyip vardiya yapılmaya başladı ,
Doları neden yukarda tutmaya çalışıyorlar ihracatçılar için ay sonu fatura kesimleri , bilanço vs
Bunlardan benim sallamalarım olsun.:)
düş kardemir düş........
tüm gün izledik %1 bile düşmedin...
naci akbal neden görevden alındı hamleler yerinde yapıldı
madem alıyorsun ansızın,neden faizleri düşürmüyorsun
faizleri düşürmüyorsun peki neden ülkeyi dar boğaza soktun
neden istifa ettirmedi söyleseydi istifa ederdi akbal
bence burda kur,ları yukarı vurup dövizi almaktı ve aldılar
isteyerek yapılan bir hamle ve dövizleri yurt dışı banka hesaplarına transfer edildi
yapan bankalar belli ama yazmayayım inanmayanların hala var olduğuna eminim..
https://i.imgyukle.com/2021/06/21/jPb7my.png
haziran vade opsiyonların çoğunu kapattım, kısmi geçiş yaptım bir sonraki vadeye..fırsatları kollayacağım..
çok güzel bir şekil oluştu.. sinüs dalgası gibi.. veya cosinüs dalgası gibi..başladığı yere döndü nerdeyse.. en ideal durumlardan birisi..arada bol bol aksiyon oldu..
elimde kchol ve garan kaldı, onlarda dolar cinsinden sepet poz açtım, long, tepki ihtimaline karşı.. ..biraz da kchol vs endeks 30 .. orada da long pozdayım..
şu anda kurumlar sağlıklı çalışmıyor bu ucube sistemde.. güçler bağımsız değil, vesayet rejimi var.. üzücü bir durum, akape adeta kabile devleti mertebesine indirdi koskoca Türk devletini.. dolar mevzusu bir gün mutlaka ortaya çıkacaktır, dünyada trafiği dolar kadar kayıt altında başka bir enstrüman muhtemelen yoktur..
bugün muhtemelen çok fazla şort açılmıştır. abd hafif artı açınca pala şortları patlattı.
yine de kapanışa doğru asıl hareketi yapma ihtimali çok fazla.
pıst di 1395 üzeri kapatmaya çalışıcaklar.
Yonca kımıldar sa kuyruklar arkadan gelir.
Arkadaşlar
şöyle bir psikoloji sizde oluyormu
diyelim terste kaldınız
biraz toparlama oldu
hemen poz kapamak istiyorum
genelde de öyle zamanlar
yanlış kararlar veriyorum
geçenlerde forumu okuyorum bankacılık şöyle yükselecek böyle yükselecek televizyona bakıyorum bankacılık endeksine para girişi başladı falan taakk ertesi gün bankalar %5 eksi başa aşa eehhheeee eeeeyyyyy lan bırakkk olum siz kimi kesiyorsunuz kibrit kutusuna koyacak ayıcıklarım sizi boğacıklarım
fdow 790 puan tepti en düşüğünden...yuh yani...
YKBNK 4.3 milyar tl işlem yapmış...sıfıra sıfır..
BOFA 3.3 milyar.. 45 milyon net alım
İş yatırım 2.5 milyar işlem hacmi 43M net satış..
Garanti 1.7 milyar işlem hacmi 92M net satış..
Aylardır bu 4 kurum var zaten..
Hepsinin de kontrolü tek elden..
İşlemlerin yüzde 90 95 i fiktif..
Bütün düşüşler çıkışlar..
Gerçek alıcı-satıcı YOK..
Sabah fışkırtacak derken tamamen bunu düşünerek dedim idi..
Teknik analiz falan hele tamamen gereksiz ..Bir anda yüzde 1 eksi veriyor..
Hiç bişi olmamış gibi 8 saat boyunca yüzde 1.5 alıyor..
Bankalar güçlü duruyor..Dikkat!
ben de bu kurumların birisindeyim, o işlemlere biraz da olsa bizimde katkımız var.. .. benim işlemlerimde nette sıfır veya sıfıra yakındır.. fiktif işlem demek değil bu.. piyasada pahalı gördüğünü satıp ucuz olanı alıyorsun.. eşit büyüklükte ve aynı anda.. yeni oyun bu..bir sürü enstrüman var aynı anda hareket etmeyen, dolayısıyla fırsat yaratan..
kardemir shortlarımla endeksin çıkışı umrum da değil...
camış gibi yattı kalkmıyor...
şimdi birde düşüş başlarsa önden gider... :)
Bistte tam dönüş yerleri neresi sizce? Ayrıca doları bu millet kaçlardan çözer 9-10 11 mi? Sesli düşünüyorum mesala dolar çözülse millet yeter artık deyip satsa bu paraya nereye akar?
kchol vs endeks 30 long pozlarının bir kısmını kapattım.. kar al yaptım..nette 0 ama karlı işlem.. fiktif değil.. reeell..
Paragöz abinin dediği gibi, düşmüyen borsa icat etmişler... ne güzel bir icat yahu
Bugün de çanta dolusu para kazanmışlardır heralde, hergün para dağıtıyorlar burda
arkadaşlar çulsuz bir palamız var. boşuna tartışmayın. :)
ancak endekste ağırlığı olan hisseleri terse sürüp günü kurtarmaya çalışıyor. kim bilir parayı kaç aylık faize sokmuştur. hele temmuz ağustos ayları ekstra gelişme olmazsa yatayda geçer. robotları üçlü prize bağlayıp tatile gider.
aylardır hacim yok, para girişi yok. çok sığ bir piyasa. parayı hiç riske etmeden ufak ufak kazanmaya çalışıyor.
Hisseler çöp olma yolunda ilerliyor yanlız bazı hisseleri hala iyi tutup götürüyorlar. Patron hisseleri bunlar Fk /DD büyük olsa dahi örn. Pltk.
Onların kazancı senin kaybındır
Fiktif işlem oranı ne kadar yüksek ise borsa da yön tahmini yada analiz o kadar boşa düşer..
Tamamen kafasına göre hareketler sergilenmeye başlar..
Çok kuvvetli denen dirençlerin altında 1-2 gün geçirip soluksuz almak gibi..
Tabi aynı şekilde bu gizli el haber akışını da senden önce biliyorsa kazanman nerede ise imkansız gibi bir hal alır..
Bir süre kazansan da bi hafta sonu hesap patlatırsın..
Bak mart dan evvel burada yazanların bir çoğu yok..
O pazartesi salı çok hesap patladı viop da..
Hangi teknik çi yüzde 20 düşüş öngörebiliyordu..
Özl den bar sayımı ve graf ne oldu diye yazan arkadaşlar ,
grafı koyacamda HIRSIZ arkadaşlar var,
Hisse net te yetişip , sağ dan soldan çaldıkları graflarla kuş sitesinde hacı,hoca olup
burayı takip ediyor hala.
Onların bir iki çizik koymalarını bekliyorum :)emek hırsızlarına karşıyım .
Sıkıntı yok yakında koyarız :hn: grafı.
Yalnız ricam olacak graftan sonra özl den nereye gider, alalım mı, nerede satalım muhabbetlerine girilmesin.
Ben sadece kendi düşüncemi paylaşıcam hem teknik , hem kendi seneryomla.
Kuzu nun deyimi ile simülasyon:drunk:
ben rezervimi dolar tuttuğum için kendi kurallarım var...
%50 altına asla inmem...
ama yıllık artışta %40 ları geçerse kademeli tl ye geçerim...
yani benim benjaminlerin çözülmesi anca 10,30 gibi olur ondan önce tek cent bozdurmam...
6 ay bitti yıllık faiz kadar artmış niye bozayım...