O kadar olumlu haber akışı varken niçin gitmiyor bu kağıt mantıklı bir açıklaması olan varmı
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
O kadar olumlu haber akışı varken niçin gitmiyor bu kağıt mantıklı bir açıklaması olan varmı
mantıklı bir açıklama yok maaalesef.. patron sosyal medyada yaptığı açıklamalar ile iyi niyetli gibi de görünse de sonuçta borsanın içindeyiz.. bilmediğimiz başka haber veya haberler bekleniyor olabilir, hisse toplanıyor olabilir vs. vs. hikaye bitmez yani..
teknik anlamda çok bir bozulma olmadığı sürece bekliyoruz işin sonucunu.. şu an bir bozulma yok izlediğim kadarıyla..
bol kazançlar..
Bu arada yanlış anlaşılmasın ben çok beğeniyorum bu şirketi ve çok çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Borsaya giren yazılım şirketlerini araştırın, 5x yapmayan yok. Bu da yapmadan satmam [emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bugün patron geri alımın bir miktarını gerçekleştirdi. Benim korkum geri alım bu seviye ve üstünden tamamlanırsa patrona bu seviyelerden malını satan tahtacılar daha aşağıdan almazlarmı
PATRON > tehtecı, ondandır ki tehtecı ile PATRON karşı karşıya kalmaz, kalmak istemez..:plc:
ulen patronaski.. haber yollayıp yollayıp mal mı çakıyon.. ye sen ya tahtacı.. ikinizden biri yamuk..:oleyo:
du bakalım hanginiz..
Yeni iş alıyorsun geri alım açıklıyorsun. Bunlar olmasa halimiz nice olurdu acaba
Beklemeye devam ediyoruz ama nereye kadar. Önemli büyük bir haber gelse bari :)
halen daha edatnın eşşekliğini yapıyor..
boşuna kap gönderip durma, geri alım da yapma patronaski.. o çıkarsa bu acık kımıldıyo zaten.. parana yazık..:kmk:
teknik olarak da olgunlaştı aslında, endekste güzel.. haber, geri alım.. geriye ağalarımızın keyfi kalıyor.. o da olursa diye bekliyoruz işte..
Bilançoya kadar sıkışır
var bunda bi absürtlük diye twitterda tarama yaparken tahmin ettiğim gibi ağababalarından birinin imalı olarak bundan bahsettiğini okudum.. bu ağababaları pek güven vermez ama bekleyelim bakalım biraz daha..
tavan yaptı şerro..:kmk:
eğer patronda bu x şahsı ile iş içindeyse ileride hisseyi piicc eder.. demedi deme ibram..:)
Spk uyumaaa
spk iş işten geçtikten sonra çıkıyo ortya maalesef..
Zaten spk ve godamanlar ky ya davar gözüyle bakıyor sütünü sağ sağ sağ bırak bu hep böyle
Şimdi tavandan sattıklarını 2/3 nü buralardan toplayacaklar gerisini de tavan yolunda toplarlar sonra tavandan hepsini sat bu sefer %3~4 aşağıdan topla ertesi gün aynı senaryo devam
meydan boş nasıl olsa, isterse burda isteidiği gibi at koşturur bir süre..
https://i.resm.im/a8zNeT4.JPG
sonuçta bir dıkışmışlıkta var teknik olarak.. ne yapacak bakalım at hırsızları..
https://i.resm.im/JfrsLu4.JPG
Kimki o şahısSM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir şey sorabilir miyim size. Az bir oranda olsa imtiyazlı hisse var patronda. Bu imtiyazlı hissesi olan şirketlere ben pek güvenmiyorum. Patron sürekli duygusal twitler atıp geri alım açıklamalar ve kap haberleri biraz fazla gibi değil mi. Siz ne dersiniz ?
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketimiz Sosyal Güvenlik Kurumu'nca düzenlenen "Kurumsal Sunucu Temini (Mainframe)" ihalesini 58.890.000,00 TL bedel ile kazanmıştır. 10 Günlük itiraz süresinin sonunda herhangi bir itiraz bulunmaması halinde şirketimiz Sosyal Güvenlik Kurumu ile sözleşme imzalayacaktır.
Kamuoyuna duyurulur.
Bu kadar habere üstelik sığ sayılabilecek tahtada tepkisiz kalması???
Bu tahtada bence bu kadar ky istenmiyor,bu baskı bu yüzden,ky döküldükçe bi penta neden olmasın..Halka ırzdan beri 2 ye bile katlamadı..Sanki vakti var gibi biraz daha dökmek içi. Yatırım tavsiyesi değildir.
bu hissede inanılmaz bir baskı var. Bu kaplar başka bir şirkete gelse tavan tavan giderdi.
8 milyom hissesi olan bir tahtada hallac pamuguna cevirdiler. Olacak iş degil.
CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/975969
Bilançomuz hayırlı olsun.
Bilanco iyimi fk yuksekcgibi geldi. Temelci arkadaslar bizi aydinlatirsa seviniriz.
Eh işte denir başka da denmez sanırım.
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilanço pek iyi değil.
3.çeyrek elde ettiği 5 milyon karın 4 milyonu faiz gelirinden geliyor.
esas faaliyet karı 1 milyon 200 civarında.
boşverin pilançoyu.. pilanço ile işi olsa adam gibi bir tahtacı bulurlardı..
x hissesinde işi bitti tahtacının.. şimdi oradan gelen para buraya gelecek mi? şahsım için önemli olan bu..:plc:
Bi kaç temel analizci hüstadın hisseyi pazarlamasından başka çare yok. Aşağı basarak ky den mal alamayacakları belli ky patrona güvenmiş gibi duruyor ama maliyetine gelende 1 dk durmaz kaçar. Aşağı basmak yerine %15 20 yukarı kaldırsalar daha iyi mal toplarlar
Bunlar mal toplayamadi. muhtemelen tahtaci cok guclu disarsan kimse bulasamiyor.o yuzden buralarda bayagi bekletecek gibi. Ben 19 a duserse tekrar alima gecerim.