bilanço haftasına giriliyor.haftalık grafik de çok güzel.
33,75 üçgen direnci...ilk etapta kesik maviye gitmek ister.mavinin değeri ise haftalık da 37,50 seviyesidir..
https://www.linkpicture.com/q/uyluı.png
Printable View
bilanço haftasına giriliyor.haftalık grafik de çok güzel.
33,75 üçgen direnci...ilk etapta kesik maviye gitmek ister.mavinin değeri ise haftalık da 37,50 seviyesidir..
https://www.linkpicture.com/q/uyluı.png
68 alt sirketi var.
Bu şirketlerin her biri milyar dolarlık .
Piyasa değeri 2,4 milyar dolar. Boğazda birkaç yalı parası bile değil.
Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner...
Bu hesap birgün döner.
Altlarda alıcı bulamıyorlar, şirkette ısrarla almıyor. Sonuç bu
Arcelik son yillarda sacma fiyatlaniyor zaten.
Geri alim surecine bizi bu goturdu.
Hala daha o sacma hareketi goruyoruz.
Nedendir niyedir anlamiyorum tabi.
Ama almaya kalktiklari zaman da kisa surede hsse toplayabiliyorlar ellerine onun da etkisi vardir.
Ytd syg
Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şirketin %5 i geri alım yoluyla toplandı. Bunun piyasa değeri yaklaşık 120 milyon dolar eder.
%20 si halka açık bir şirkette 120 milyon dolar girmiş ve %5 i geri almış. Daha ne olması gerekiyordu ki?.
Dağdaki taş böyle toplansa fiyatı patlardı. Burası borsa kim kime yutturursa.
Dökülmesi gerekenler direniyor henüz dökülmedi.
Y.Kredi arçelik yerine toaso mu almaya başladı. :hah:
Bunlarda oyun bitmez
Dün TV yorumcusu geveledi. ABD de vatandaşın elinde 3 trilyon dolar varmış ve Güvenli bir yer bulamakları için bakınıp duruyorlarmış.
Para sokmak için Altına, kriptoya, borsaya güven yokmuş.
3 trilyonun %10 unu bize getirseler 300 milyar dolara on kat kazanırlar.:)
Tahtanın iyice tadı kaçtı, açgözlü patronlar yüzünden ne alan var ne satan. Artık aracı kurumlar bile AL yerine NOTR diyoarlar. Ömrümüzü arçeliğe mi adadık arkadaş nedir bu çile.
Kaçmasın diye beklerken patron malı ucuza almak için aylarca tahtaya karabasan gibi çöker, satarsam kaçacak umuduyla ky kıpırdamadan bekler.
Tabiki bütün tahtalarda döngüler yaşanır, inişler çıkışlar olur, tabiki bir yerden dönecektir ama borsada en kötü şeylerden birisi hayal kurmaktır.
Bu akşam geliyor bilanço, ortalama beklenti 702 milyon TL kar (Akyatırım raporundan)
Ata yatırımda vesbe bilançosu dan daha iyi bilanço bekliyor. Bakalım bilanço nasıl gelecek
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hadi hayırlısı
ARCLK Konsolide 2021/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 2358165000 Yıllık Değ%:38 #ARCLK
[emoji419]21.10.21
[emoji3591]Piyasa Değ.=22,677,438,560
[emoji3591]F/K=6.60
[emoji3591]PD/DD=1.53
[emoji3591]PD/EFK=4.12
[emoji3591]EV/EBITDA=5.22
[emoji3591]Nakit=8,340,575,000
[emoji3591]Finansal Borç=22,313,770,000
[emoji3591]Net Tic. Alacak=4,577,271,000 https://t.co/icOrZtnb8D
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.çeyrek kar Beklenti 711 milyon, gelen 651 milyon. Beklentilere paralel gelmiş üçüncü çeyrek.
4. Ceyrekte ic daralma daha etkili olabilir.Global bir sirket bakalim son ceyrekte neler olacak?
Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cirodaki artış çok iyi... ben beğendim.. devam :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...174e8d4b4f.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bankası, Aracısı, yorumcusu, holdingi, şirket geri alımları hep bir oldular ancak yatayda tutabildiler.
Bukadar destekten sonra artık ayaklarının üstünde dursun.
Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında
Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. Maddesi çerçevesinde, Arçelik A.Ş.
(ARCLK) payının piyasasında Yönerge'nin 6. maddesinde belirtilen emir ve
işlemleri nedeniyle aşağıda adı belirtilen yatırımcı hakkında Borsamız Pay
Piyasası'ndaki emir ve işlemlerine yönelik olarak 26/10/2021 tarihinden
itibaren 1 ay süreyle "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı",
"Brüt Takas" ve "İnternetten Emir İletilmesinin
Kısıtlanması" önleyici tedbirleri uygulanacaktır.
Rezillikleri arşa ulaştı artık. Tahtayı Y.kredi robotuyla aşağı basıp ucuzdan mal toplama dönemi sona erdi. Hadi bakalım
İşlem yasağı sadece üç kişi hakkında verilmiş. Kağıda yukarı yönde hiç bir etkisi olmaz. Daha önce de yazmıştım. Tüpraş ve Tofaş taki operasyon bitmeden burada hareket başlamaz. Özellikle Tüpraşta yabancı öyle bir alıyor ki 400 lü rakamlar içten bile değil. Zaten Arçelikteki yabancılar da dolar ve zaman bazında zararla çıkıyorlar. Arçelik maalesef daha çok bekletecek görülüyor.
TR borsasında para bağlayacağın sağlam kağıt koç hissesinden başka çok az. koç kısa vade yuruyen ne varsa kar alır çıkıp yürümeyen koca para baglarsin. aklın yolu bir. Yatırım tavsiyesi değildir, geleceğe nottur.
bugünkü yk alımları, gerialımsa o zaman defans aşamasını geçti, artık ofans yönlü işlemlere başladı demek, belki o zaman piyasada katılır. Bu arada işlem yapması yasaklananlar BOFA da ise bu daha da güzel.
2 tl kalınlığındaki yatay alanda temmuz ayı başından beri yatay hareketi devam ediyor.yatay alan üst bandı 33,64 seviyesidir.bu değer üstünde 2 tl kadar kısada gitmek ister.ayrıca son 3 işlem günü zirveden gelen düşen trend altında fiyatlama var.muhtemelen bir trend kırılımı sonrasında yatay alan da yukarı kırılacak.trend direnci 33,60 seviyesidir.
https://www.linkpicture.com/q/yjyjt.png
Sayın enigma72 sizi Ereğli topigine tekrar bekliyoruz. Grafikleriniz çok ufuk açıcı oluyordu. Arçelik için de burada bulunmanız çok büyük şans.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün Twitterda gördüm, birisi arçelik isterse artmasın, ben 70 bin lotumun temettüsünü alır keyfime bakarım diye yazmıştı, demek ki arçelikte oldukça fazla sayıda küçük yatırımcı lotu var, geri alım nedeniyle pala ağacı da sallayamıyor, haliyle böyle olunca kağıt yükselmiyor demek.
Ereğli kısmına yazmayı düşünüyorum doğrusu.ama Arçelik hissesinde ara ara paylaşımlar yapacağım.bugün özelinde yükseğe yakın kapanış güzeldi.patron 2 TL'lik yatay alanda zamana yayarak hisseleri alıyor.biraz da band üstünde toplasa fena olmaz :)Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron yanılmıyorsam 70-80 milyon lota talipti,30 milyon lotu aldı zaten.gerisini almak isterse yukarı süre süre herkesi döker.ancak şimdi 2 TL'lik alanda hisseleri alıyor.bir planları var.sabirli olan da planı tecrübe eder.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Büyük kağıtlar içinde bence gayet ucuz kaldı, kâr rakamı ne olursa olsun gitmesi lazım. Endeks de bir haftadır gayet iyi
Bugünkü alımların gerialım olması artık alımda daha agresif olacaklarına işaret olabilir, sonrasında mermi biterse bu sefer koç holdingin arçelik alımına devam etmesini beklerim. Tahtada yabancının mal satma derdinden daha çok tahtayı sürekli bozma çabası var, gerçek amaç satmak olsa Şirketle ortak hareket edip, daha yukarılardan satma fırsatı yakalarlardı. acaba yabancı satışı diye gördüklerimizin bir kısmı açığa satış olabilir mi diye düşünmüyor değilim. Şu an için gerçekten satış için temel bir sebep bulamıyorum.
https://i.resmim.net/SMqqgH.jpg
Alımlara başladım. Aralık'a kadar TL bazlı zirve bekliyorum. Kanal üst bandı. Hayırlısı olsun. YTD.
Tahta ıssız çöllere döndü, patron hala ucuza mal toplama peşinde.
Teknik olarak daha tecrübeli arkadaşlar vardır ama mükemmel işliyor. Son 1 aylıkta TOBO, biraz daha geniş açıdan bakınca fincan-kulp 11 Mart zirveden gelen düşeni kırıp onay alınmış. Hareketin çok yakında başlayacağını düşünüyorum. Herkese bol sabır ve kazanç...
mayıstan gelen düşen trendin hemen altında.son 6 işlem gününde işlemler bu trend seviyelerinde gerçekleşmiş.yukarı kırılım halinde senette alışların artması beklenebilir.trend direnci bugün için 33,62 seviyesindedir.
https://www.linkpicture.com/q/tjrj.png
yapı kredi bugün piyasada yok.
Bank of 200 bin lot ,BGC 150 bin lot alımda.satıcı kısmı dengeli.180 bin lot ilk 5 kurum bazında giriş var.
sabah gelen bildirim sonrasında pozitif bir hava hakim.şirket yüzde 5 toplamış.bunun fiyata yansıması zamanla illaki olacak.alım yapılan şirketten korkmamak lazım.ve alınan hisseler belli bir değerlenmeye tabi olacak zamanla.kıymetini bilin şirketin.