Üzdü ancak devam...
Printable View
Üzdü ancak devam...
Hissenin çıkmaya gücü yok.ızun süre yataya girebiliir.
Ex aşkım çiz artık ,,,,
:halay::halay:.!!!
Sonunda .
İyi ki çıkmaya gücü yokmuş, bir de o olsa ne olurmuş demek...
Forumun tepesinde boşuna yazmıyor kimseyi dinlemeyin kendiniz karar verin diye, ben de dahil.
Güçsüz çıkış oldu. Formasyon gereği yetmiş civarı aşağı basarlar. 66 dan satarım ben.
50-70 arası gider gelir. 80 üstün beklemiyprum kısa vadede.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Tamam ,,,okey ,,,satarız o aralıkta alttan toplarız !!!
Aylık kapanış tahminim 58. Bakalım ben yanılayımda uzaya gitsin :) ama sanmıyorum 70'i geçecek.
Evet 58 kapadık şükür yanılmadık.
1 milyon usd cik iş haberi gelmiş ,,,
Biz yeoya guvendık 55 in altında her kademede alırım hiç sorun değil!!
Bugün için fıyatı ne olursa olsun 2022 de ses getirecek senetlerden bırı olacağına inanıyorum !!!!
Bugünkü kurdan hesaplarsak tek kalemde 14/15 milyonluk iş alan bir şirket ,,,
Şirket sermayesi ise 24 mılyon TL ,,
İyi düşünmek gerek ,,,
24 milyon sermaye, güzel ve geleceğe yönelik iş kolları, genç ve bilgili bir kadro, 350 çalışan, 79'u mühendis ve aktif iş ilanları, 3 kıta 25 ülke, halka arzdan gelen paranın hepsi arge ve ürgeye yatırılmış, halı hazırda imzalanan ve imzalanıcak projeler...
Beğeniyorum ve yakın takip ettiğim bir şirket. Şuan için ortaklık payım düşük olsa da günlük volatil hareketler durulunca ortaklığımı arttırmak istiyorum.
Şimdilik tavancı, mavancı takımının elinde sanırım o biraz üzücü ama borsanın yatırım tarzı farklı olan kişiliklere de ihtiyacı var tabii. :)
Saygılarımla.
Bu hıssede volatılite bıtmez,öyle yataya sarıpta eksı bir artı bır günlük yapmasını bekleyenler yanılabılır ,!!!
Tahtacının malıyetı de çok aşağılarda değil .!!! Ben şuan ki fıyatın bıle üzerinde olduğunu düşünüyorum,,
Bu dolar kurunda onlarında parası pul oluyor öyle yada böyle bu tren kalkacak ,,,,
Kalktığında da ya vagonlardan bırınde olacaksınız ya da kalkan trene el sallayacaksınız ortası yok ,,,
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/981017
Hayırlı olsun.
Şirket harıka iş çıkarıyor .birilerı sürekli baskı uyguluyor .en Fazla son çeyreğe kadar kasarsın sonra görüşürüz .!!!
Tahtacının da işi zor baskı yapıp mal toplayacak ama şirket rahat durmuyorki:halay::halay:
İhalenin duyurulduğu 06.10 tarihinde 40.214.000 TL 8.84 dolar kurundan 4.5 milyon USD ediyordu, şu anki 13.67 olan dolar kurundan ise 2.9 milyon USD yapar. Uzanamadığımız ciğere mundar deme durumu olarak algılamayın ama hayırlısı olmuş gibi duruyor.
Umarım diğer TL bazlı anlaşmalar da ihale sonuçlanır sonuçlanmaz peşin ödenmiştir veya döviz kurlarına karşı koruması yapılmıştır.
06.10.2021 tarihli özel durum açıklamamızda, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2021/518491 ihale kayıt numaralı ''İTM.383 Referanslı 154 kV Atakum Trafo Yapımı'' ihalesinde, vergiler hariç 40.214.000 TL bedelle en iyi teklifi vererek 1.sırada yer aldığımızı duyurmuştuk.
Söz konusu ihalenin başka bir firmaya verildiği Türkiye Elektrik İletim A.Ş. tarafından şirketimize bildirilmiştir.
Kamuoyuna ve Sayın Ortaklarımıza saygı ile duyurulur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/982192
buradakı embesıl de halen daha üç beş lotun peşinde .ulan endeks uzaya gıttı bugun hısse halka arz olsa bu dolar kurundan bu fıyattan arz etmezler .
aptal herif bekletınce daha çok mal alacağını sanıyor.
Kağıdı tahtacı mı yoksa şirket sahipleri mi çıkmasını baskılıyor. Büyük ihtimal yerli veya yabancı yatırımcıya kaıdı uygun fiattan devretme şhtimali olabilir mi? Bank of alışa geçince 100 bin lot üzeri satış tek seansta baskı uyguladılar. Takaslara bakınca kurumların çok büyük malı gözükmüyor. Bu baskı neden yapılıyor anlamadım. Halka arz 22 tl dolar o tarihte8.30 kabul edersek 2.58 dolar eder fiatı, şimdi kağı 51 tl dolar 16.60 üzerinden hesaplarsak 3.07 dolar eder tl karşılığı 26.40 tl eder. Yani kağıdın dolar bazlı ederi 26.40 tl dir. Ne kadar değer kaybettiğini görüyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sevıyorum bu şirketı ,,,,
:halay::halay: