https://s12.directupload.net/images/201101/79m6upqj.jpg
Printable View
tekrar teşekkürler sn. Cefaks.
Endeks +10bin oldu tık yok 0,50 düştü hemen düşüş trendine soktun hisseyi bizde yedik dimi yaw he he çok beklersin daha 2020 bitti 2021 biter 2022 biter 2023 hedef haberin yok !
Şöyle.bir durum var, artık ayes alan, satmayi dusunmuyor. Sahsen 2500 lotum var, birkaç sene tutmayi dusunuyorum. 2 buyuk fabrikasi, izmirde sanayide 20 donum fabrika arsasi var. Arnavutkoyde havaalani yakiminda 2500 m2.kooperatif hissesi. Piyasa degeri suan 150 milyon tl. Cok cok az. X 10 katina ciksa abartmis olmaz. İmtiyazli hissesi de yok. Bunlar uzun vadede ucu acık yere gitmesi icin birer sebep.birer beklenti olarak onumuze sunulacak. Herkese bol kazanclar
19 kasımda bilanço açıklanacak mı? Yoksa senede 2 kezmi?
Bilgilendirirseniz sevinirim...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu aciklama dogru. Ancak eksik, ara dönemlerde de vergi dairesine sunulan gecici vergi beyannamelerini kapta yayinliyor , gecici vvergi beyyanemesinde bilanco degil, sadece gelir tablosu sunulur. Sali gunu son gün, gece 23:59 a kadar aciklayacak. Biz de cirosunu ve karıni ( bu gelir tablosu bagimsiz.denetimden geçmemis olmasi nedeniyle ciro degil de kar kısmı oynak olabilir) gorecegiz.
9 Aylık vergi dairesine sunduğu net dönem karı 7.943,145-TL.seneye daha fazla temettü alıcaz anlamına geliyor YTD.
Arnavutkoy arsası bilanconun hangi sayfasında gözüküyor.
Orası satılmış olabilir mi?
Bugün bir hissenin karını buraya attım 410 lot bakalım 1 sene dursun arada kar ettikçe atarım ....
VIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=kahramanbey;4952120]Bugün bir hissenin karını buraya attım 410 lot bakalım 1 sene dursun arada kar ettikçe atarım ....
Mantiklı. On numara bir karar.
149 lot daha koydum bakalım [QUOTE=Atakan5234;4952311]VIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gitmesin beklesin şöyle
Konyadayım, geleceğim, beni de bekleyinizzzz....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bende konyadayim cumaya kadar bakalimVIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisse hala tanınmıyor çogu kişi masa sandalye şirketi sanıyor piyasa öncesi işlem gördüğü için...
Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN az önceki beyanında diyorki KANAL İSTANBUL İÇİN HER ŞEY HAZIR İHALEYE ÇIKARACAĞIZ anlayan anladı roketmi takar füzemi takar artık ne takar bilinmez AYES YTD.
Kanal istanbul bitemine kadar seninleyim ayes istersen geri vites yap farketmez kartonda işim bitsin 15bin lot daha ekleme yapacam sana az daha buralarda oyalan ytd.
Daha iyi CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. cefaks, teşekkürler.
iki gündür hem işlem haçmi hemde fiyat olarak iyi gidiyoruz...
Sayın Metehan bunlar KANAL İSTANBULUN ayak sesleri ve ayrıca hissemiz üzerinde büyük miktarda bedelsiz mevcudiyeti oluşmaya başladı kaldıki şirketimiz 10 yıldır sermaye artırımı yapmıyor kasa nakit dolu 75 milyon kayıtlı sermaye tavanı bulunuyor şu an 100/500 bedelsiz veriyorum dese şaşırmam....YTD.kendi görüşümüdür...
9.60 da yazdım 12.46 ile tavan uzun vadeceilere selam olsun sağlık sebebiyle borsadan ayrılıyorum belki bir daha hissenette yazamaya bilir Allah'a emanet olun
Sabah sabah 43,000 işlem haçmi ilk kez görüyorum hayret ...
iki ileri bir geri mehter takımı gibiyiz ama yola devam...:cool:
Sirketimiz, ozellikle.bu sene artan cirosu ve artan karı ile gelecegi satin almaya başladi. 2 sene tutmayi dusunuyorum, fiyat olarak inanilmaz yerlere gidecegine inaniyorum.
2020/6 aylik.ciro 213.000.000 tl iken, sonraki 3 ayda 167.000.000 tl.ciro daha yaparak, 9 aylikta toplam 380.000.000 tl ciroya yukselmiş, karını da 2020/3.ceyrekte, 2020/2. Ceyrege oranla neredeyse %100 arttirmiş.
Bu verilere gore 2020 sonu.ve 2021.yillinda cok iyi ciro ve kar beklentim canliligini korumakta. Uzun vade beklemeyi sonuna kadar hakeden bir hisse Ayes.
Piyasa degeri suanda yukaridaki verilere ve gelecekte yapabileceklerine bakarsak cok cok uygun.