Patronunun bu işte Bi alakası yoksa ben hiç Bi şey bilmiyorum borsa namına
Printable View
Patronunun bu işte Bi alakası yoksa ben hiç Bi şey bilmiyorum borsa namına
Patron müsaade ediyor sen topla ardından kap yağmuruna tutarım mı diyor ne
Yoksa Bi tarafta 30 ile 50 bin diğer tarafta 200 ile 250 bin lot akşama kadar beklemez Bi taraftan biri kırılır genellikle fazla olan taraf
Hadi madem öyle indir getir 30 liraya niye bekletiyor sun ki 40 bin lot mu engel oluyor sana
Azuriti de preslemişler Bi el atsa iyi olur kulağını çekse
Kap larda mart ayından sonraya mı bekletiyorlar ikinci çeyrek bilançoya makyaj mı
Amaç bu sürede ky bıksın sansın malı satsın çıksın Bi biz kazanalım başkada herkes avucunu yalasın
Tek kalemde koydukları lotları toplayacan akılları başlarına gelecek meydan boş sanmayacaklar
Tamam yarın taban olsun madem öyle istiyorsunlpsysow
Ahaaa reis mayisa kadar 100 bin konteyner kurulacak dedi ya..bu Panelsan bu harika haberi gene gotunden anlar yarin 37 olur..olurmu olur mercedes amg...panelsan anelsan......oylede serefli karakterli bir hissedir
3 gün önce Nisan başı gibi bişey diyorlardı
O da Seçimi bekliyor olmasın yalnız bu pahalıya mal olur bölgede oy kazanmanın tek yolu depremzedeyi rahata kavuşturmak
Kanini s......minin hissesi
Bi müddet ilgilenmeyecem bu hisseyle şu galibin mepet ini elime dolayayım Bi müddet vakit geçirmek amacıyla sonra bununla ilgilenirim yalnız öyle 30 a felan gelirse azurit yaparım pörtföyü tahhtacı
Sulaleden 13 milyon lot kote bunlar da 3kagitci cikabilir
Pezevekler ilk fırsatta kote ettirdiler karın agrısı bu imiş güven temelli zedelendi …..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kapanış artı oldu cok şaşıttı beni
Sonra patronlar işinde gücünde şirket hisseleriyle halka arzdan sonra ilginenmiyor diyorlar ya aliyor beni bi gulme...yıkılsın bu duzen..
Ne oldu nama yazılı olan hamiline mi yazıldı hemde 13. 7 milyon lot vay vay vay
Şimdi biraz olacaklardan bahsedeyim
Bu şirketin işlem gören 20 milyon lotu var doğru mu üstüne %70 i civarında Bi lotu daha satmak istiyor iyi buyursun satsın alışta 30 ile 50 bin satışta 100 bin lotla hisse geziniyor bu piyasada 13. 7 milyon lot mu satacakmış
Kısa ve öz cikimi satarsın sen anca
1. Senaryo hisseye baskı kurmak için yaptılar lotları buradan veya daha aşağıdan toplamak için peki nereye kadar o da belli bilançoya kadar lotları toplarlar ardından bilanço yo üç beş kala hisse uçuşa geçer bilançoya birlikte biraz daha gider ve önce topladıkları malı sonrada kote olan malı gömerler ky ya
2. Senaryo da şöyle abuk subuk alıcılar gelir hisse bunlar önceden konuşulup el sıkışılan alıcılar patron satar bunlar toplar 5 10 güne hisseler sözde yeni sahibine geçer hisse fiyatı abuk subuk Bi fiyata gelir 30 ların altına 25 lerin altıda olabilir neyse ky nın üstünden TIR geçmiş gibi olur ky daha fazla hisseyi elinde tutamaz zaten 20 küsürü fiyatlara gelirken en az %50 si dökülür geriye kalan %50 side 10 15 günlük yatay harekette dökülür sonra yine uçuşa geçer bilançoya birde bedelsiz havucu eklenebilir durum bu kısaca patron benim götüme sik geçmez demeye getirmiş bu son hamleyle ama geçer geçer dikkat et
Hani diyor ya daha bu işin bide lolo su var işte öyle bide bizim çocuğun lolosu var
Bu arada lolo yu TDK yanlış tercüme etmiş dolandırmak felan demiş hiç öyle değil ben dolandırmadan söyleyeyim lolo ergenliğe yeni girecek olan erkek çocuğun çükü veya taşakları
1000 adet işlem var hadi sende sat 13.7 milyon lotunu herkes geri alım yaparken bu %70 civarı halka arz edecekmiş
Şipşaga ne haber
https://www.dunya.com/gundem/30-bin-...-haberi-689337
Haber nasıl işler mi
Ankara merkezli özel bir firmadan, 23.03.2023 tarihinde, KDV dahil 1.425.499 USD ( Bir milyon dörtyüzyirmibeşbin dörtyüzdoksandokuz Amerikan Doları) tutarında sandviç panel siparişi almıştır.
Tebrikler yeni işlere rağmen düşmeyi başaran nadir hisselerden
imkb nin genelinde tedirginlik ve belirsizlik havası hakim..özelinde ve spesifik olarakda, hükümete yakın, yeşil sermaye denen yada anadolu kaplanlarıda denen şirketlerde ise ekstradan bir panik havası var..olası bir iktidar değişikliğinde aldıkları iş ve ihalelerin soruşturulması ihtimali yada başka bir şeylerden korku hakim..bu kadar karlı bilançoları, ucuz fk ve defter değerleriyle, sektöründe öne çıkan şirketlerin, bu denli düşmesi, bu derece kötü performans göstermesinin başka bir izahı yok..bence tabi...
bütün bunların işığında, kendimce bulduğum tek çözüm, borsayı bırakıp çıkıp gitmek ve nadasa bırakılan tarla gibi rahatlamak...ürettikleri panellerle kıçlarını kaplasınlar artıkın...
Pay sahiplerimiz Sayın Gülay MAŞLAK, Serhat MAŞLAK ve Recep Kaan MAŞLAK tarafından şirketimize iletilen açıklamayı kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
‘' Şahsi portföyümüzde bulunan borsada işlem görmeyen nitelikteki 13.752.384 TL ( Gülay MAŞLAK 1.662.500 TL, Serhat MAŞLAK 6.044.884 TL, Recep Kaan MAŞLAK 6.045.000 TL) nominal değerli PNLSN paylarımızın borsada işlem gören niteliğe dönüştürülmesi amacıyla süreç başlatılmıştır.
Payların dönüşüm işlemlerini takiben kısa ve orta vadede borsada satış söz konusu olmayıp, mevzuat tarafından öngörülen takvime uygun olarak, yatırımcısı olduğumuz serbest özel fonlara devri planlanmaktadır.
Payların ilgili fonlara devri ile birlikte gerekli açıklamalar tarafımızca ayrıca yapılacaktır.''
Arkadaşlar tahtada ky satış değil, yatırımcısı olduğumuz serbest fonlara satacağız diyorlar. Burası önemli...
200 bin dolarlık yatırım teşvik belgesi iptal olmuş 3 5 taban olur mu
Bilindiği üzere Şirketimizin Polatlı Organize Sanayi Bölgesi'nde sandviç panel üretimi konusunda gerçekleştireceği tevsî yatırım projesi kapsamında T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na yapmış olduğu Yatırım Teşvik Belgesi başvurusu onaylanmış ve Şirketimiz adına düzenlenen 539038 sayılı Yatırım Teşvik Belgesi, KDV istisnası ve Gümrük Vergisi muafiyeti desteklerini içermekte olup toplam 128.997.124,-TL tutarındaki yatırım sonucunda Şirketimizin sandviç panel üretim kapasitesinin 1.632.960 m2/yıl artırılması öngörülmekte idi.
26.03.2023 tarih ve 32144 sayılı Resmî Gazete'de yayınlandığı üzere 16.10.2021 tarih ve 528560 no'lu Yatırım Teşvik Belgemiz iptal edilmiştir. İptalin sebebi ise sözkonusu belgede içerilmiş olan KDV istisnasının yukarıda zikredilen 539038 no'lu teşvik belgesinin içeriğine aktarılmış olmasıdır.
Diğer taraftan bölgesel olarak daha fazla avantaja sahip yeni bir teşvik belgesi başvurusu hazırlığı yapılmaktadır.
4. Ayın 1 inde Bi yatırımcı sunumu yaparsanız bu konuları detaylıca anlatırsanız daha iyi olur ayrıca 2023 ün ilk üç aylık şirketin aldığı teslim ettiği işleri çalışma kapasitesini 2022 ile kıyasını son gelişmeleri anlattığınız Bi yatırımcı sunumu olursa iyi olur yani yatırımcının bilançodan bilançoya değilde aylık bilgilendirmelerle aydınlatırsanız daha sağlıklı Bi yatırımcı kitlesine sahip olabilirsiniz şirketinizin hisse fiyatı da böyle spekülasyonlara veya manipilasyonlara maruz kalmaz daha istikrarlı olur dalgalanmalar minimum seviyede olur daha istikrarlı bir grafik çizer şirketi yansıtır tabi sizde bunu istiyorsanız yok istemiyorsanız sabah haber gönderip gün içinde toplayıp akşam haberi açıklayıp gününüzü gün de edebilirsiniz şimdi soruyorum iptal edilen yatırım teşvik belgesi gönderildikten hemen sonra bu akşam gönderdiğiniz kapı atabilirsiniz neden beklediniz neden bir iş günü yatırımcıyı etkilenmesine izin verdiniz hiç iyi niyetli değilsiniz ben bu kısa sürede bunu anladım malesef
Borsa'da, geride kalan 25 senenin ardından benim kendime notum; 'KOÇ şirketleri İncili kaftan, gerisi yamalı fistan." Bu da benim kulağıma küpe olsun. :rtfm:
Her şeyini kaybettiğinde seni kurtaracak tek şey piyasadaki itibarındır o da yoksa seni hiç bir şey kurtaramaz
13,75 milyon lot el değiştirdi sanırım acaba hangi fona gitti Bi kap atarlar artık