Bence saydıklarınızın hiçbiri belli değil
Printable View
Bence saydıklarınızın hiçbiri belli değil
arkadaşlar bu piyasada şöyle olacak böyle kapatır..kısacası görünene göre çok bilmişlik edenlere inanmayın....kendi işinize bakın...
Tutar Saıt bey ben 1999 yazacak emrımı gücün yetiyorsa alır bende 146 Loto varmışın cevap
Haydi yazdım emrımi
Alanda hayrını görsün . Sımdıden alamda en azında 3666 satış versın buraya geldıgınde
YONGA Konsolide 2017/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -5084421 Ana Ortaklık Payları: -5084421
Malumun ilanı oldu bilanço. Sabah işimiz zor :(
daha iyi gotururler. kimse bulasmaz..
Vergi dairesine zaten bu zarar açıklanmıştı....Akşam kapanışta 76 lot satıcı vardı zaten......Yarın düşse de çıksa da yonga da bence yön yukarı......!!!
vergi dairesi ayni zarar onceden belliymis...bu iyi bari..
yongamız 1470 ...09:52 itibariyle....!!!!
grafiği izlerse 2000 üstünü gösteriyor.
sonrası özgürkız:)
1400 e düştü....!!!
Tutar,Tutmaz attıkların bundan sonra.....!!!:kahkah:
1301 den geçti....!!!
Alış yazanlar vardı yok şöyle yazdım yok böyle alacam.🙄kimin ne yaptığı belli değil hava gazı devam.
Yongada dağ fare doğurmuştur.Benim kanaatim tabiiki bu.Bu oranda bir bedelsiz açıkla.Bilanço kötü demeyin hepsi hepsi 500 bin zarar.Aklıma trk gelen olay ise tahtanın sahipsiz oluşu.Bir ara birileri geldi ama onlarda kısa soluklu vur kaççılardı.Ortada toplanabilecek kadar hisse yok.Gerçi daha grnel kurul tarihi açıklanmadı ama mart ayında olur.
Bu arada sermaye arttırım işleminden sonrada bi şey olmaz.Aha ben burdayım AMA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.Nedeni basit sahşpsiz tahta tek beklenti sermaye arttırımı o da kallavisi oldu.Eee kasada fazla para kalmadı 2.bir arttırım için.Yani beklenti bitmiş olur.Ama insan oğlu beklenti bulur aslında var.O nu daha sonra brlirteceğim.
Biri bilançoyu yeni görmüş ondan sattı sanırım çoktan söyledi zaten zarar diye yanlış bilmiyosam bu yıllık ilk zararı alanada helal olsun sabah sabah 50 lot kaptı
Pazarcı esanfı bağırır PARAM OLSA BEN ALSAMMMMM
Acaba Denizli il özel idaresi elindeki hisseleri arttırım sonunda satarmı.Malum bu tip şirketlerde karar almak zor oluyor ortaklık yapısı itabarı ile.Zamanında van et vardı.VanÖ.İ.İ nin payı vardı Galip bir anda aldı sonrasını hatırlayan hatırlar artık.Dedikya insanda beklenti bitmez.Bak sabah sabah aklıma geldi.
Bu pazarda alım satım hangi saatler arasında oluyor?Bilgi verebilecek?
SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşbir ile aynı.Hepsinden alıcısın anladığım kadarıyla.Hayırlı olsun😉😉
Normal şartlarda 6 bin bile olurdu.Ama bi terslik var bu işte.Aman ha 2 gün sonra niyr 6 olmadı diye bana gelmeyin.Sadece geçmişe dayalı tahmin.
yongada eşleşme 13 lotla 1400 de.....SİLMEZLERSE....!!!
Bu sefer sanmam sileceklerini.Sende haklısın şimdi 850 ye düşse kimse almaz korkar.2000 üstüne atsa forum yıkılır almak için sıra olur.4 bin olsa araya millet vekili sokulur 5 lot almak için.6 bin olsa kardeş alanın aklı yok derler ama tezgah altında 3....5 tane varmı sen bi bak derler.😂😂😂
Yonga 1400,isbir 345.........12:50
Heh çok güzel.
İşbir mi yonga mı?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hay maşallah,1450 den geçti........!!!!!:halay:
Dediğim gibi biri bilancodan korkup satmış 50 lotu yaxık oldu neyse yeni gelen hoşgeldi
Kendi alıyor,kendi satıyor....Grafik yapıyor.....Gelen alsın diye indiriyor,kaldırıyor.....Hergün 3-5 lotu pazarlamanın derdinde....!!!
Ben bu YONGA nın 2500-3000 tlsine kadar beklerim.....Kağıt operasyon yiyor resmen.....!!!
AMA 4 lotla sadece......Çoğunluğu bana allerji yapar.....!!!
Yapmayın be arkadaşlar.Siz neyin hayalindesiniz.Yok dörtbin yok altıbin uç uç böceğim...Çıkma sebebi bedelsiz. Eskisi gibi bedelsizlere rağbet de yok.Bu hisse sığ olduğu için hızlı ve sert çıktı.Peki bedelsizden başka herhangi bir iş yatırımı,karı,satışı var mı ki gitsin olsa dahi uçuk fiyatlara gitmez.Ya terse dönerse ne olacak bu fiyatlardan alan kişiler.Beyaz 2lerden gitti 120 lere ama bakın o hissede kaç kişi var ve hisseyi o seviyelere getiren kim. 2 lerden 10 lardan alıpta bu seviyelere kadar bekleten kaç kişi var.Siz siz olun fazla gaza gelmeyin.Tercih kendinizin.Kazanmak çok zor ama kaybetmek an meselesi.Umarım herkes karla çıkar.Bol kazançlar
Abi boşver millet fantezi olsun diye 1 lot alsın......Ben 4 lot aldım......Beyaz 170 kapattı bak....Sanki beyazı biri mi alacak 20 tlye düşse?
Kredi kağıdı olarak kullanacaklar........!!!
YONGA da OSTİM gibi NORMAL pazara geçecekse kredi kağıdı olarak kullanırlar......KENT ,İZOCAM ın ederi ne ki? Ama düşmediler hiç.......Çünkü KREDİ kağıdı olarak kullanıyor SPEKleeri.......!!!!
Ben alın -satın demem....!!!
Ben aldığımı söylüyorum:4 lot........!!!!!