bu yazıyıda ayın 22 sinde yazmışım
Printable View
böyle yazılarım ortadayken , mesnetsiz bir şekilde iftıra atmak ne kadar da kolay dimi
Allah ından bulasın diyorum şu mubarek bayram günü ,
zaten Allah belanı vermiş Murat Gülerin rtalb sinden ,daha da beter ol
ben kımseye ısım vererek elestırmem, ama şu çok ayıptır bunu bılırım, aylardır burda yazan adam bılır kı bırılerının malıyetı yuksek ve fena zarardalar. bu ınsanların okuyabılecegı bır alana benım malıyetım 1,17 yazmak, ahlakı mıdır ? etık mıdır ? bence ayıptır en yumusagından hakıkaten ayıptır. bunu yapmayın, ınsanlara saygınız olsun
yemişim, dayısını, amcasını halasını, her gordugunuz ak saçlıyı dedenız zannetmeyın..
alıntı
sayın Şahanun bedelli başladığından itibaren , 3 günlük işlemlerde
ağırlıklı ortama maliyetle alanlar 1.24.4
ağırlıklı ortalama satanlar 1.23.7
umduğun gibi değil , sen istiyor bir tek ben ucuz maliyet
ama herkes hemen hemen aynı maliyet
benim yeni maliyet 1.17
3 kuruşluk beyninle mi algı yapmaya çalışıyorsun
Cengiz 170 yüz 80 milyon lot yaklaşık mal satmış alanların ve satanların
ağırlıklı ortalamasının takas analizini yapmışim , o arada da bende bıraz almışım
demişim 1.17 maliyetle , sen iğrenç bir adamsın vesselam
AAAAA Bu nedir ALLAH aşkına bayım ; hakaret, beddua, temennı.. hıç oldumu bu yazdıkların..
devamını da yazsana, bak orda demısım kı mesela, umarım ben alamam, zaradakıler zararını cıkarır, sonra bu benım beklentım yanılabılırım, ben cok yanılmıs adamım demısım. bunlarıda yaz .. ama bırısı arı kovanına comak sokunca bagırıp, hakaret edıp, bırlık olup bastırın ve gonderın dımı..
neyse herkes ınandıgını yapsın. ama burda kımseye ınanmayın. ayrıca spek elemaları lutfen bana yazmayın. o kötus söz ve beddularınızda size iade edıyorum, harıcı kotu soz ve beddua bana yakısmaz.
bir insan elinde olmayan mala niçin yorum yaparki ?
belkide beni sinirlendirip ceza almam isteniyor olabilir kim bilir
dostlar forumu meşgul ettim kusurum affola
kitap kadar sessiz olmak ıstıyorum bu konuda
bizi bilen bilir , bilmeyen kendi gibi bilir derler .
arkadaşlar perşembe günü ruçhan tahtasının son günü , kapanıyor
ya bedelliye katılın yada satın , yoksa ruçhanınız yanar , bide ordan zarar etmeyin
bedelliye katılacak arkadaşlar , aracı kurumunuza bedelliye katılacağınızı söylemeyi unutmayın
Allah razı olsun, ne kadar özel ve gıymatlı bılgıler paylasılıyor ; mesela perşembe gunu kapanıyormus ruchan tahtası, sonrasında ruchanımız satmazsak yanıyormuş. gerçekten bız aptallar bu bılgıler ıle ne kadar faydalanıyoruz anlatamam. ıyı kı bıze öğretıyorsun gıymatlı dayım.
yok canım burada herkes her gün bedelliye katılıyor zaten
sen zaten bu işlerin uzmanısın yazım sana göre değil
o kocaman aklını boşa yorma sen , unutmıyayım diye buraya not düştüm
1) Sayın sahonun pungar i ' biz aptllar' demişsin iğneleyici bir şekilde hani akilliyiz bilgiye ihtiyacımız yok gibisinden ama bölünmüş fiyat olan 1.25 ten bölünmeden önceki 2 TL maliyetli olanın zararının kapanması için %60 yapması gerektiğini düşünüyorsun?
2) bdayiyi galiba spek veya patronun adami olmakla sucluyorsun ama adam "ben çıktım bedelliye katilmayacagim" dedi. Bende bdayi öyle yazınca zaten başka bir hisse vardı aklımda ve bedelliye pek katılmakta istemiyordum ve bedelli için parada ayirmamistim hisseden çıktım. Yani bdayi etkili oldu satmamda, eğer bdayi spekse o dönem girin mi der mantiken çıkın mi der? Eğer spekler hisse düşmeden önce satın diyorsa başka hisselerde tanıdığın spekler varsa bana isim ver onlarida takip edeyim sayın pungar. Neden biliyor bu adam hisse 1.50 iken hisseyi övüyordu hisse 2.10 a gitti bu nasıl bir spek böyle millete para kazandıran.
Tartışmayı iki tarafta sonlandırirsa sevinirim burada tartışma olmasın burası fikirlerin tartıştığı yer olsun bundan sonra ne olacak bunları konuşalım. Kişiler değil fikirler tartissın
Elimde bir tek lot bile yok ben başka bir hisseye bağlıyım ama gözümde burada ve bakın elimde olmadığı halde yazıyorum ve elimde yokken önceden de yazdimda hisse özellikle buralardan çok güzel yerlere gidebilir.
Dayı ile bazı konularda burada ters düşünüyoruz ama bir birimize ithamlarda bulunmuyoruz bende haymatlas gibi düşünüyorum biraz, ama haymatlas her alış satışın onlar tarafından yapıldığını düşünmesi kısmına katılmıyorum.
Amaaaaa bedelli sürecinde ki olaylar gerçekten çok karışık ben kendimce tek soru soruyorum.
"Acaba satışlar cengizin mi?" Yada "cengiz ne yapmaya çalışıyor" diye değil.
" Ruchandaki Alıcılar tarafında olanlar ve özellikle Info kim?"
Hangi baba yiğit büyük bir satış varken alır hatta bu satışı ısrarla karsilamaya çalışır yani bırak daha aşağıdan al neden daha aşağıdan almıyor zaten karşında satış konusunda "kararlı bir atom" var.
Şahonun pungarı (ne demekse) dikkate alınacak birisi değil ve muhtemelen ergen yaşlarinda birisi kendisi. (Cunkü tüm yazilari böyle düşündürtüyor) İşi ve vizyonu forumlarda millete sataşmak ortalığı karistirmak. Gormek isteyen rtalb ve glryh topiclerine bakabilir.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
rtalb deki yazılarını okudum , glryh de aynı kişinin hissesi a1 kapıtal de Murat Gülerin
Bu tipler mokuyla bile kavga eder , rtalb 60 lıralar dan 15 lıra lara düşmüş
malıyeti yüksek olmalı ki , dengesini yitirmiş , herkese saldırıyor
işin ilginci albrk nın dinamıklerinden bile haberi yok şu ortamda analız bekliyor
neyse yinede yolu açık olsun ,
Dayı senin görüşlerin benim için önemli buralardan albrk alınır mı? Neler bekliyor bizi?
bundan önceki bedellide 36 milyon lot bedelliye katılmayan vardı
yine katılmayan olur diye hisse 2 lıranın üstüne çıkınca verdim
kendimi emniyete aldım , talep olursa dönüp 5 on kademe yukarıdan alırım
diye düşünürken umut bağladığımız adam ruçhan sattı ne diyeyim
önümüzde iyi geleceğini tahmin ettiğim bilanço var en yakın
16 sında genelkurul var , genelkurul çok sert geçer diye tahmin ediyorum
genelkurul a gıdermiyim gitmezmiyim karar veremedim
memlekete gitmeyi düşünüyorum , büyük ihtımalle elektronik ortamdan katılırım
Dayı sadece elinde olanlari degil elinde olmayan ama almak isteyen buraya umut bağlayan benim gibileride bu durum moral motivasyon olarak etkiledi.
Neredeyse bir yıldır bu hissede durduk diger hisseler giderken hala umudumuzla burada bekledik ama şimdi bu olanlar açıkçası benimde moralimi bozdu. Keşke ah keşke yukarıya çıksaydı da cengiz bey ben buradayım demiş olsaydida vallahi bende 5-10 kademe yukardan almaya çoktan razıydım. Böyle olunca iyice bir belirsizlik hakim oldu. Ama artık cengiz olsun yada olmasın buralar bende ucuz izlenimi uyandirdi. Bilmiyorum yaniliyorda olabilirim. Yani eğer uzuncu olarak düşünüyorsak böyle ucuz bir banka yok. Ama biraz daha düşer mi onu bilemem o da kisa vadecilerin düşünmesi gereken kısım.
hisse 2 liranın üstündeyken vermedi , neler olduysa son gün oldu
kendini de milleti de perişan etti .
ovrol hısse si bile yapabilirdi
Cengiz ülkemizin dereceye girmiş şirketlerine sahip birisi
hissenin fıyatını yükseklerde tutarak ucuz krediye rahatlıkla ulaşabilirdi
albrk hissesini teminat göstererek
yapacak bir şey yok kalın sağlıcakla
sağlıktan daha önemlisi yok
bmd 10 milyon lot ruçhan sattı bugün an itibariyle inanılır gibi değil