en geç seans sonu kitler...
Printable View
Vatandaşı Türk Lirasında sıkıştırırsın anlarım da dolarda sıkıştırmak çok akla mantığa uygun değil, polisiye tedbir ile var olan yatırımcı da kaçabilir.
Bir sürü yabancı şirket var yurt dışında ana şirket altında konsolide ediliyor, onlara zorluk çıkmış da olabilir.
Geçen SASA haberinde Adana'da INDORAMA VENTURES ADANA PET SANAYİ A.Ş. şirketinden makina aldık demişler. İnternetten bakınca Çorlu'da da fabrikası varmış, ancak dünyada 34 ülkede onlarca fabrikası olan Tayland bazlı çok büyük bir şirketin Türkiye'deki bir şubesi olduğu anlaşılıyor. Muhtemelen bir fabrikasını kapatmış oldu.
Bu tip yabancı şirketler bu konularda istisna isterler.
https://www.indoramaventures.com/en/...mpany/overview
https://en.wikipedia.org/wiki/Indorama_Ventures
Her zaman söyledim ve tekrar söylüyorum.
Viop çular asla başaramayacaklar.:p
Sebeplerini bir çok defa yazmıştım.
Hedge dışında Viop ta pozisyon alınmaz.!
Ytd
Endeks long. 2716 20 arasını ben çizdim sayilir akşam olunca kendimizi adamdan sayıyoruz Hadi bakalım.
Bi tane sevmediğim hisse var ona short devam.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anti borsa bi karar var mı? Yok.
Ne demeye taban maban?
Kim satacak? Satıp ne alacak?
Yabancı gitmiş malın alayı dayu kucaklamis ne olacak da taban gidecek korkutmuş düşmüş işte zaten. Oyna devam dayu. Korkanın cocugu olmaz oyna devam.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.726 dan da 31 tane ben jeton attım
Akşam akşam 2 jetonum
Bademler haberi biliyor ve ne var ne yok sattilarsa ASELSAN gibi bir tahtayı % 5 niye ziplatılar fikrî olan varmı.
Pandemi dönemin de kaç gün -5 lerde malın altına yatmıştım
Bunlar tırs gelir tırs gider bize
Harbiden teknik diye birşey var... Dolar bazlı kırmadı gerek diyordum bazı kağıtlarda bademler yetişti... Sorarlarsa serbest piyasa dersiniz.
Milleti dövizi yatırım aracı olmaktan çıkarmanın yolları bunlar değildir herhalde. Finanskent işi bu şekilde olacak demek kii.. Pavyon hesabı çıkartıyorlar herkese
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi yazacam olmuycak neyse
2720 den alta dalış tuzaktı. Düşmeyin şunun tuzağına
Bi paket de Spk aciklasa dolarini bozdurup gelene temettu vergisi yok falan. Anca Bddk calisiyo Spkdan icraat yok :)
Pazartesi bu borsa taban olsun
Birdaha burada yazmam nokta
Memedabi kadar olmasam da biraz sallıyorum masayı sanırım bende
Borsa pazartesi taban olacak olsa gece 1 de gelirdi haber sen merak etme.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BJKAS KAP bildirimi twitter'da trend olmuş.
>>>>>>>
Şirketimiz ile Arçelik Pazarlama A.Ş. arasında, Profesyonel Futbol A Takımı Forma Sırt Sponsorluğu ve sözleşme kapsamındaki diğer reklam haklarının kullanılması karşılığında 2022-2023, 2023-2024 ve 2024-2025 sezonları için toplam 92.682.300 TL + KDV değerinde anlaşma sağlanmıştır.
Elin adamı haberi duymuş basmış 15 bin dene jeton
Gece seansı -3 oldu DİE pazartesi dobalıverexeğiz öyle mi
Tiktirsin gitsin varsa ucuza mal biz alırız dayı
Dövüzü çok olanlar
Geri alım yapıyor.
Daha da alırlar..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu dolar pazartesiye zaten 17 üstüne çoktan atar da... atmazsa fırsat bu fırsat kalan %34 yabancı payından ciddi çıkış olur; dolarını kapar gider... 1 milyar dolar filan gibi rekor yabancı satışı bekliyorum haftaya borsada... fazlası olur eksiği olmaz...
Halkımız bir gecede doların %20 düştüğünü unutmasın, tedbirlerimiz olacaktır denmişti.
Uşak seramik hissesiyle çok yakından ilgiliyim .
Pandemi dönemin de bilmem kaç endeksin de aynı para idi
Türkiye’ye geldim yine aynı para
Yani milleti keriz sandıkların da çileden çıkıyorum arkadaş .
Bakkal market fiyatı gibi olacak enflasyon varsa sürekli yukarı borsa
Yada endeks .
2/3 kat gitmiş hisseler için birşey diyemem ama ucuz hisseler var
Bu ucuz hisseler ile korkacaksak bırakalım biz nakit taşıyalım a.g akşam akşam sinirlerim zıpladı
Ptesi hanki hisseleri basıpta bu gapı ayarlıyacaklar onu bulalım
Memedabiii...
Allahtan tam zamanında paramı çekmişim bu kumarhaneden...
Bugün çektim akşamına olan işe bak...
sureklı sacma sapan kararlar alınıyor.fayda etmıyor...yazık valla ..sımdıde kkm odemelerı olacak dıye basmaya calısıyorlar...
Arkadaşlar borsa sert düşer mi sizce
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belediye arabası sokaktan geçiyor arada ilaçlama yapıyor, o sırada sinekler ölüyorsa ölüyor ertesi gün yine sinekler geliyor.
https://i.hizliresim.com/6u55we2.jpg
https://i.hizliresim.com/ihb2in3.jpg
benim endex topiğnde bahsettim sarı çizgi ve kalan gün sayısı, sarı çizgiden önce verirrlerse sarı çizgide toparlarlar,
3*88=264 gün bar
sarı çizgi 264 gün bar sonu,
nebati nin de bir şeyler yapması gerekiyor, yoksa reis derisini yüzer nebatinin, teflon tavaya döner, oda bula bula bunu bulup, önden kendileri başlatmışlar , yerse muhabbeti, sarı çizgiye kadar yer, sonrasına hep beraber bakarız,
tam sarı 6 gün/bar
endeks topik, mesaj 1464,
Taban olurmu sizceRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD kapanışları ,ptesi futureler nötr olsa. yaklaşık dolar kadar düşeriz...
Sahol çok düşer mi sizceRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani yüzde 4 muRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15 Milyon TL döviz mevduatı olayını herkes yada her şirket kendi yöntemlerine göre By-Pass edecek bir çok yol bulur.