Bir zamanlar 4 küsür milyon lot vardı yatırım fonları da şimdi bu günkü satışla 2 milyon unda altına düştü bence
Printable View
Bir zamanlar 4 küsür milyon lot vardı yatırım fonları da şimdi bu günkü satışla 2 milyon unda altına düştü bence
Öldürdüler hisseyi yine
Devre keser birazdan
Devre kesti
Emeği geçenlerin .......
Karanlıkta da alana veriyorlar
Darbe üstüne darbe yiyor
İzlemeyecem bu dandik işlemleri
Bence Bi devre daha kessin Bi bürüt gelsin hisseye devre kestirmekte o kadar zor değil
Yarında 23 ün altına değdirirlwr sonra yine yukarı Bi yukarı Bi aşşağı
Tabanladı hadi geçmiş olsun
Bakalım şirket ne yapmış
Bu haftayı da böyle bitirir azdaha aşağı gelir sonra sersemler üstündeki sersemliği 1 haftaya anca atar
Geri geldi mi al yükseldi mi sat hayal kurmamak lazım bu hissede yedirmiyorlar
Şimdi bu şirket bu hissenin kurda kuşa yem olmaması için geri alım yapacam demedi mi dedi peki bugün Bü hisse %15 aşağıya alirken neden müdahale etmedi hadi gün içi ara fiyatlardan etmedin tabandaki lotu niye almadın en azından tabandaki lotları silip süpürebilirdin böylelikle kağıtla oynayanlara ufakta olsa Bi msj verebilirdi ky yı yedirdiler malesef neyse maliyetler yükseldi iyidir iyi
Haftaya bu hisse 32 leri görür buda buraya not olsun
O satanlar dikkat edin gtnüz açık kalmasın sonra örtemezseniz...
Yatırım fonları her gün 50 bin 50 bin satıyor bu hisseden Bi beklentileri kalmamış anlaşılan patrona bakıyor
Bugün de yapıkredi üzerinden satıyorlar sanırım
Tüm yükselişler tüm bu hareket Bi gün taban Bi gün tavan olması sadece yatırım fonları şunun bunun mal çıkması için yapılıyor sanki yani bu hareketliliği kendileri yapıyor sırf mal çıkmak için bence
Kulaklıkta satılan malın parasal olarak %54 ü hoparlörden de satılan malın parasal olarak %63 ü bu şirketin yani sektörün açık ara lideri hani nerede bu liderlik biz Bi şey göremiyoruz
Ayrıca kulaklık hoparlör ve kılıf aksesuar gamında borsada işlem yapan tek firma
Bu arada jbl hoparlörler çok iyi o büyük olanlar
Şunu anladım al sat yapan hep kazandı hayel peşinde koşan şirkete güvenende hep yerinde saydı hatta kaybetti
Şirkete güvenen lerde hep o Boğaziçi mezunu patronun söylediği satış verilerine şirketin pazarda ne konumda olduğunu anlatmasına güvendiler
Bu kadar git gel yap Bi arpa boyu yol gidememesi çok saçma 38 den ky yı maliyetlendirdiler şimdi aşağıdan istedikleri gibi trade ediyorlar malesef yüksek maliyetli olan ky da satıp zararına çıkamıyor satsa bile Bi daha almıyor trade edemiyor yani yaptığı zararla kalıyor
Dün Bir jbl 660 bugün 1 jbl 510 aldık bu gidişle evde kulaklıksız adam kalmayacak
Yalnız renk kalmamış lila aldık mecburen bejimsi pudra pembesi bişey vardı onun 510 u yoktu olsaydı ondan alacaktık ayrıca satıcıya sordum nası satıyor mu bu mal dedim abi en çok sattığımız şey bu şuan diye Bi cümle kurdu ama
Durup dururken tavan olur mu
Tutturamadım yine neyse bari patron Bi 150 binlik alım yapmış olabilir mi
Söylemeden edemiyecem eğer endeks %-1~-1,5 ta kalsaydı tavan olmasa bile tavana yakın Bi tepe yapardı bence hayal işte
Bu gün de tavan bekliyorum
Ara ara kar alın
Astorun %9 %9 düşüşü endeksi aşağı çekiyor
Kısaca astek e özel Bi durum değil
Bu günde tavan olmadı şu astordan buraya üç beş iyi yatırımcı gelseydi işler değişirdi ama kim ne yapsın bu hisseyi ben karın Bi kısmını atmıştım buna ama Bi cacık olmadı malesef
Bu A1 pörtföy yönetimi Pardus teknoloji girişim sermaye fonu için hisse alıyorlarmıdır 1 lot 1 lot alan onlar mı acaba yönetim şeması dan böyle Bi baktım çalışanların geçmiş çalışmalarına A1 marbaş ta çalışanlar var bunlarda Boğaziçi li mi acaba Boğaziçi liler bir araya mı gelmişler
30 bin almışmıdır alımlarında ufak ufak sonuna geliyor