ufak ufak kaldırıp bas
Printable View
ufak ufak kaldırıp bas
bunlar mali kendi aralarinda çevire dursun
Devre kesti
Devreden sonra dönüp satış kademelerindekilerin hepisini alırlar
şu son 6 ayda olan halka arzların bir kaçı hariç hepsi incelenmeli kimler yüklü mal almış fiyat tepe de iken hangi haberler atılmış halka arz mı kazık mı olmuş enflasyondan kaçan garip halk nasıl soyulmuş araştırılmalı Bay Kemal bunu yapar mı ? seçimden sonra bakalım hangi pisliği temizleyecek se artık her yer kokuyor kazanacaksa da sanmıyorum orası ayrı neyse devre de kestik şirket güzel ama aşiret şirketi olunca borsaya gelirken bir sürü soru işareti ile geliyor ben en çok bunu kızıyorum işte
Tırmanmaya çalışıyor
Kötü zamanda halka arz oldu. 4 ay önce olsaydı çok daha farklı olurdu. Şirket, güçlü şirket fakat fiyatı yüksek. Halka arzdan alınabilseydi sorun yaşanmazdı.
25ten maliyetlendik bakalım. Aselsana eşitleyene kadar burdayız.
Taban yaptırmaya çalışıyorlar
Yinemi devre kesti
Bist iyiki günlük düşüşü %-10 la sınırlamış bu vijdansızlar ya değilse arz fiyatının altına da verirlerdi
YTD.
Uzun vadeli hisselerimin arasına ekledim astoru. Bakalım zaman bize neler gösterecek. Gönül isterdeki halka arzdan daha çok lot alabilelim ama olmadı tabi. Yıllık kar rakamına göre en makul alım rakamları 18-20 arasıydı bence. Oralar gelir mi bilemem ama ben 23-24 gibi alımlarımı tamamladım. İlk defa yeni arz olmuş bir şirketi uzun vadeli tutacam, Rabbim utandırmasın inşallah ☺
+ kapatırsa yarın tavan olur
Dün başka bi hissemi satıp alım yapmıştım, maaşın yatmasını bekliyorum az biraz daha almak için. Tahtacı mı yaman bey mi yaman göreceğiz. En fazla şirketin iskontosuz fiyatı 18'e düşürür, ben yine alım yaparım. Siz bunu yatırım tavsiyesi olarak almayın, darılırım :)
Ticaret kulelerin uçaklar girdiğinde buna benzer Bişeyler olmuştu elimde arat tekstil vardı 0.80 kuruştan aldığım hisseler 3.20 lerdeyedi ama 1.6 tan zor boşaltmıştım
https://i.hizliresim.com/g4ru2xm.png 23 ocak 2 şubat arası takas değişimi . y t d
Borsada iki gündür devre kesmeyen şirket kalmadı açığa satışlara Bi tedbir var mı acaba bana göre spk ve bist dağıldı resmen
https://i.hizliresim.com/cueg8oc.png
kredi kullananları sıkıştırıp mal sattırmak için yapıyorlar . y t d
Bende biraz aldim , kenardan izliyordum ama aldım cünkü tahtacısı bir kendini akilli sanıyor , kaldır bas kaldır bas göstere göstere yapıyor...
Alım tarafındaki lotlar artıyor bu günkü en yüksek rakamlarına geldi yanılmıyorsam
Güçleniyor satış tarafı eriyor
Tam izleyemedim ama Bi Bi milyon alış tarafından sildiler sanırım satıcıların tabana yazdıkları alımlardı alıcıların soluğunu kesmek için yaptılar galiba çünkü bildiğin dayak yemeye başlamışlardı
Dağıtılabilir karın %30u temettü olarak dağıtılacakmış. Bu sene 1,8 milyar kar ile kapatsa, 540 milyon kar payı dağıtabilir. hisse başı 0,50 kuruş olur. temiz para :)
Arkadaşım 140k kredi çekip ilk tabandan astor aldı, taban serisi devam edince bu akşam satmış :)
Kredi çekenleri de silkelediğine göre yarın inceden çıkarız diye düşünüyorum ama siz bunu yatırım tavsiyesi olarak almayın :D
Halka arz soygun düzeni. Halka arz halka yapılmıyor ki. 5,10,15,20 tavanlar normal mi??? Bu sistemden kim kazanıyor. Kurumsallar, şirket patronları ve yöneticileri, aracı kurumlar. Halk her zamanki gibi figüran rolünde. Halka arzın 2 katı fiyatının üstünde alırsan kaybetmeye mahkûmsun zaten. Hele bu zamanda bu tür hisselere fiyat dengelenmeden, en az 2 bilanço açıklamadan girmeyeceksin. Bu zamanda 2 kat kazanmışlar, gelene veriyorlar. Saygılar.
Şirketin üretim hatları dolu full çalışıyor 1500 kişiyle
Öyle ıhtan fabrika değil 105 bin m2 kapalı alan 105 dönüm yani kapalı alan beya 10.5 hektar
Bu şirketin sonunu çok merak etmeye başladım. Şahsen ben pek normalize edemedim ben bu hareketleri.
Vardır bir bildikleri. Bist'de oyun bitmiyor.
Çalışan ve üreten bi şirket. Ne kadar silkelerse silkelesin şurdan şuraya gitmem. YTD