pıst 100 de endeks ağırlığı olan Akkız,eregl,thy,sıse şuanda tam kritik bantlarda günlükte bu tahtalar bu bantları kırarsa günlükte 4900-4500 bantları konuşulur.
Printable View
pıst 100 de endeks ağırlığı olan Akkız,eregl,thy,sıse şuanda tam kritik bantlarda günlükte bu tahtalar bu bantları kırarsa günlükte 4900-4500 bantları konuşulur.
arkada stratejimi ve düşüncemi yazdım 5500 benim için kritik banttı.
şimdi 2. kritik bant 4900 .
şimdi sizin kafanız kuzu yu okumaktan farklı çalışarak bana o yorumu yapmışınız üstad değilim ama kinayi yaparak yazmışın .
bulut ne yazdıysa burada ama okuman gerek şimdi mal sattırmak istediğimi düşünüyorsun çünkü maldasın psikolojin o yönde belki yanlış düşünüyorum ama attığın msj hoş değil.
Ev alacaktım yine almıyorum. Bu beton kafalılar defolsun artık. Zivanadan çıkardılar. Nereye ellerini atsalar rezillik akıyor pacalarindan. Piyasa yerine otursun, birşey yapmayayım ben vergimi alip günümü gün edeyim deseler herşey çok güzel olacaktı. Milyon lafı ağızda çerez oldu. Tüh bunların kalıbına.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5000 altını göstermeden rahatlamazlar, bugün ve pazartesi volatil olur, sonra yola devam . Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu havada vob yapılmaz, en iyisi olmuşlardan hisse toplamak :he:
bu kozalaklar bedelsiz verecek uzaya çıkacaktı hani... :)
Tabanlara alış girdim, ne verirlerse artık
Gundi neredesin?
Suyun içinde kaç?
Ereğli shortlar kapattım. Allah bereket versin. Birazcık 39.60 dan biraz aldım.
Pala, herif, badem, bıyıklı yabancı dan sonra borsa lugatına bir terim daha katalım...
Borsada zenci iş başında...
bu borsa asla düşman imkansız... :)
5,665 miş benim grafik 5,664 görüldü...
https://i.hizliresim.com/cxnm4kj.jpg
Ah bu erkeklik taslamak yok mu?
Forumu okuyan olaydan bı haber ziyaretçiler burdaki her yatırımcının çoktan nakite döndüğünü elinde ters pozisyon asla olmadığını sanar.En tepeden satılıp köşeye çekilmiştir kurt forumdaslarimiz.
Ya arkadaşlar rahat olun kimse sizi gerçek hayatta tanımıyor yok yere hava atmanın manası yok.3 ayda alidiginizin fazlasını verdiniz.İcin için tövbe ediyorsunuz piyasaya.Ama sonuç değişmeyecek biraz toparlasa yine göğüsler kabaracak ve bir sonraki fiyaskoya kadar gıdım gıdım yemleyecekler sizi.
Sabah sasa muhabbeti vardı yine bakın adamlar sasa yı brüte aldığından beri pıst 100 5500 üzerinde kalıcı olamadı aselsn,telekom,turcell ne varsa hareket yaptırdılar yine 300 dolar üzeri kalamadı pıst 100 tahtaları sasa nın yanına çekiyorlar yani saati yeniden kurmak için sağlama yapılıyor .Bana kalırsa yeni oyun Ocak 20 sinden sonra başlayacağını düşünüyorum bedelsiz,temettü,brüt takas kalkanlar,fonların aşağıdan yeniden oyuna girmesi vs .
Oha altta yazdığım bütün eregliler gelmiş.
Sizin hatanız serbest piyasa ekonomisi ilkelerine göre düşünmek.
Halbuki istenen merkezi -bir çeşit - kumanda ekonomisi.
Faizleri kuru kredileri kimin alacağına kadar herşeyin planlandığı bir nevi eski sovyet / doğu alman sistemi.
Yani kendi içlerinde tutarlılar. Gerçekten tutarlılar.
e50 günlük ortalama dip olur mue beyaaaaaa
tarih 40 tl altı eregli alanları yazacak
Ereğli tabana alış yazsam mı ne düşünüyorsunuz?
Ben bayağı bi sepet yabtım, karışık porsiyon
Çoğu kağıt aylık desteklerini zorladı.. akşama çok tavan görürüz gibi duruyor
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ömrümde görmediğim volatiliteyi bugün gördüm viop tarafında sanırım..
yürek dayanmıyor ekranı izlemeye.
Dayağı yiyen vob başlığına koşuyor, %25 malım kaldı diye geçen hafta yazdım, ALTINS1 aldık hayvan gibi, kaç kez risklerle ilgili yazdık, göstere göstere göstere gelen düşüş oldu resmen, sonra hepiniz zarardasınız diye başlığa geliyor:)
He kanka zarardayız, %25 malım dayak yiyip duruyor tabi, nasip
ocak ortası gibi sasa enerji vs yine devreye girer .. her ralli de birileri görevi ustleniyor
saatlikte boğa barı gözüktü. iyi sallıyor.
bayıltıp ayıltıp yapıştırıyor :plc:
5664 ben dibi işaretledim, yeni tepeye gitcez, çok mazut kokuyor piyasa, öyle böyle değil
Abka ve noscefari batık olduğunuzu anlamak için çok zeki olmaya gerek yok.Biriniz zaten ülkeyi terk etmiş Eyt düşmanlığı üzerinden hala peşimden koşturuyorsunuz.Abka aylar öncesinin diyaloğu aklında bıçak yarası gibi kalmış onun intikamını güdüyor.Aslında Çağrı seni severdim delikanlı gibi karını zararını söylerdin.Ama sonra abin olan ve sana hep olumlu telkinlerde bulunan Cautinary için yanlış tavır takındın
Abka senin geçmişe göre çok ilerde olduğunu söylemeden edemeyeceğim Eski iktidar savunuculuğundan vazgeçmişsin en azından.
Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli: "İstanbul'da 3+1 daire 3-3,5 milyon TL'ye bulunabilir. Bunlar ulaşılabilir rakamlar."
biz kendimizi zengin görüyoruz değiliz...
3-3,5 milyona ulaşılabilir diyor...
3,5 milyon faiziyle 10 yılda 7 milyon olur...
aylık 70,000 lira ödemeye sıradan herkes ödeyebilir diyor...
hakikaten bunların kanallarında isviçre vatandaşı falanmı gösteriyorlar Türk vatandaşını...