https://pbs.twimg.com/media/FwpJ0ybW...pg&name=medium
Printable View
Buradaki gizli yada açık trolleri bir türlü seçemedim şuan netleşti çoğunlukla. Sizi sazanlar sizi. Habire fitne fesat peşinde yemeyin bizim taraf bunu. Bunları ifşa etmiş olduk.
Fahrettin Koca Defne hastahanesi hakkında merak edilenleri cevaplamış...
https://m.youtube.com/watch?v=Ps9GMg...UgaGFzdGFuZXNp
Pazartesi hasta kabulüne başlanacakmış.
2 hafta içersinde de ameliyathane faaliyete geçirilecekmiş...
İstanbul Sultangazi de Cebeci Camii imamı Murat Gündoğdu, Cuma günü camide yaptığı konuşmada, -Kardeşim, silahlarınızı hazırlayın. 28 Mayıs akşamı silahlarınızı ayarlayın, benim iki tane silahım ağzına kadar dolu- ifadelerini kullandı.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber
Saray bunları da devşirmiş, tam tahmin ettiğim gibi...
Kulis! Oğan ve Özdağ olağanüstü bir gelişme olmazsa tarafsız kalacak
https://tele1.com.tr/kulis-ogan-ve-o...alacak-848056/
Erdoğan 2023 için bakın ne demişti: Güçlü bir Türkiye için eyalet sisteminden korkmamalı
https://tele1.com.tr/erdogan-2023-ic...mamali-847913/
Murat AĞIREL
@muratagirel
Burası Katar Doha Türk Büyükelçiliğimiz.
Türk vatandaşlarının yanı sıra Araplardan da Türkiye’deki seçimlere yoğun katılım var!
https://twitter.com/muratagirel/stat...C8xcj6t4ouAAAA
Hocam siz burada birbirinizi yemeye devam edin..AKP belediyeleri seçime kadar hergün mahallelerde bedava döner dağıtımına başlamış...Uzanın taktiğini uyguluyorlar a.q:oleyo: Bu günde bizim mahalledeydiler...Wallahi 2 tane döner ocağının önünde saatlerdir en az 100 kişilik kuyruklar vardı...Millet çantasına da dolduruyordu :kahkah:
Tükürdüğünü Yalasan da Artık Uyuz Oldular 29 Mayıs ve Sonrası İçin Tedirginlik Had Safhaya Çıktı
https://www.youtube.com/watch?v=HmNtnv_RAUY
Kendilerinden o kadar emin olsalar döner filan dağıtmazlardı. Demek ki onlar da korkuyor...
Mehmet abi yine Hans sam cony demiş ama dili sürçmemiş ezdirmeyiz demiş. Ucuz yırtık
Forumda bir üyenin arka arkaya spam mesaj atması engellenemiyor mu? Bence 1 gün bile uzaklaştırma alınsa sebebi de bu olsa belki anlaşılır yapılan saygısızlık.
Bu seçim şaibeli.Halk kararını verdi akp yüzde 30 civarında reis de 40 larda .Yüzde 60 bunlara hayır dedi.Şu anda yüzde 40 destekle yüzde yüz yönetilecek.Herkes biliyor ki seçim sonrası buhran.Bu buhranda akp nasıl yönetecek göreceğiz.Halk refaha alıştı,son 5 yıldır olan ekonomik sıkıntı aslında akp ve reisi gönderdi,ama muhalefetle ortak olup başkanlık sistemi devam ettirilecek gibi gözüküyor.Bu çürümüş sistem hepimizin malumu ki memleketi batıracak.Akp li lerin yüzde sekseni de durumum iyi demiyor ki,yapılan algı yönetimi neticesinde öyle ya da böyle muhalefetten uzaklaşıyor.Muhalefet de zaten kripto akp li gibi bir şey.Sıkıntı şurda mevcur durum devam ederse bu buhran ve yabancı göçü bizi devlet olma vasfından uzaklaştıracak.Pkk korkusu ile muhalefete oy vermiyen her akp li de durumu aslında içinden hissediyor da yapılan anestezi etkisiyle sistem nasılsa bir şekilde devam eder diye düşünüyor.Reis 20 yıldır hep bir yerlerden para buldu gene bulur diye düşünüyor.Bu sefer durum farklı,çok acı çekeceğiz.Neyse bir hafta daha bekleyelim,sonra bol bol yazarız düşüncelerimizi.Eğer muhalefet sandık güvenliğini sağlarsa akp nin şansı yok,zaten millet akp ye oy vermedi,sandık güvenliği sağlanmazsa derin devlet de batışımıza mı oynuyor kaos mu istiyor diye korkar oldum
Yahu 2 milyon açıklanamayan oy var.Bunlar kim diye muhalefet ortalığı yıkmıyor.Basit bir sistem kurulup anadolu ajansının karşısına seçim gecesi chp kendi aldığı sonuçları yazmıyor.Seçim başladı mı kur sistemini aa reisi yüzde 60 mı gösteriyor sen de büyük şehirleri ver kk yüzde 80 de.Kıran kırana algı yönetimine gir.2018 de sistemin çökmüş yapacağın tek şey sandık güvenliğini sağlamak ve sistemi kurmak.Yoksa yok oğandı yok pkk algısıydı yok milliyetçi dalgaydı hepsi palavra.KK bu seçim kazandı kaybetmiş gibi davranıyor.Ortada bir seçim suçu var ve iktidarı da muhalefeti de omertaya uyuyor.Yahu bir ülkede 2 milyon ne olduğu belirsiz oyun olduğu seçim olabilir mi.Ysk sandıkların yüzde 47 si açıkken ysk kk yüzde 49 reis 45 derken bir saat içinde tam tersi sonuçları nasıl açıklar.Önce akp nin önde olduğu sandıklar açıklandı gece 11 den sonra nereden gelen oylarla yüzde 4 oy kk dan reise geçti nasıl oldu bu iş.Kk yeri göğü yıkacağına yok oğanla yok özdağla görüşüyor ,bu saatten sonra oğan kendi oylarını yönlendirme gücüne sahip mi ondan bile emin değilim.Sen zaten seçimi kazanmışsın,bu seçim hilelerinden ekonomik kaostan iktidara vursana.Şu anda yüzde 60 zaten oy vermiş,oyları bir şekilde sonuca etki etmemiş zaten kızgın,onlara sandık güvenliği garantisini ver bak neler oluyor.
İmamoğlu,yavaş,merdan yanardağ,tele 1 can ataklı,bahar feyzan,enver aysever,emin şirin bence bu seçim döneminde benden tam not alan isimler bunlar.Bir tek bu isimler seçim hilelerinden ,kripto chp lilerden bahsetti,.Halk tv ,sözcü,chp kurmayları falan hep palavraymış.Neyse bir hafta kaldı ,sonra bol bol yazarız.KK ya son oyumuzu da atalım da hele sonrasına bakarız.
Şu konuda net olmak gerekiyor, derin devlet diye bir yapı olamaz varsa bile ülkeyi bu hale soktukları için derin mafya veya organize suç örgütü vardır. Düşman bile ülkeyi bu hale sokmazdı. Varsayım ,hayel,teori yerine gerçeklere bakmalıyız. Saygılar sevgiler.
Falcı bacının bilimsel görüşü de şu şekilde ki kendisi seçimin 2. tura kalacağını bilmişti: Seçim sonucunda kim kazanırsa kazansın sağlam bir değişim geliyor, halka acı ve gözyaşı geliyor. Ve esas büyük değişim kasım (+/- 1 ay ) ayı civarında gelip herşey tekrar değişmek zorunda kalınıyor. Ve bu arada altının çok yükseleceğini görüyor. Seçimin 2. tura kalma sebebi Merkürün Boğa burcunda retro halinde olması. Hatırladıklarım bunlar. Bir de geçen yaz seçim için malum şahıs karşısında yıldızı en güçlü adayın Mansur başkan olduğunu söylemişti, ben İmamoğludur diye düşünmekteydim...Şimdi seçim sonuçlarındaki milliyetçi oyların yükselmesi durumu gerçekse Mansur olayı da gerçek olabilirmiş gibi geliyor...
Yahu togg a he dedik,karadeniz doğalgazına he dedik hastaneye mi hayır diyeceğiz he dedik geçtik.Aslında vatandaşı olmasak çok ama çok eğlenceli bir ülke.Hep espri hep humor hep kafa bulma şamata falan,vatandaşı olunca biraz şeeediyor yoksa çok komik memleket.Sadece şu devlet bahçelinin hans herkel vs lafına üç gün güldüm.O kadar stres varken acaip gülebildim.Nebatinin açılışta reisle bakışmasına da aynı şekil.Muhammet yakut ali yeşildağ videoları da bildiğin coppola filmi ayarında çekimlerdi.Vatandaşı olmasak sıkıntı yok da ............
Muhammet yakut şiveden ve mimiklerden kaybediyor da ali yeşildağ a fırsat tanısalar marlon brando robert de niro al pacıno falan adamdan mafya rollerini alamazlardı.O baba serisinde ali yeşildağ marlon brandonun rolunu en az onun ayarında oynardı,muhammet yakut sunny miy di tam hatırlıyamadım babanın ihanete uğrayıp öldürülen büyük oğlu o rolu muhteşem oynardı.Çok teatral adamlar ,inanılmaz videolardı cidden.İçeriklerine gelince binlerce savcı sallamamış ben ne yazsam boş,gülelim geçelim.
Syn Doktor yazdıklarınıza %100 katılıyorum..Derin yapılar sermaye grubu ve video çekip yayınlayanlar gibi onların ayakçı takımı..CHP içinde çok ciddi besiye alınmış bir kadro var..İyi besiye alınmış kurbanlık tosunlar gibi Adamların enselerinden de et fışkırıyor.Bunlar bizim irademize el koydular...Bu yapı ile dürüst KK GB olduğu zaman sohbet etmiştim...Adamlar daha adam bismillah GB koltuğuna otyrmuş bunlar başlamıştı Gandi diye lanse ediyorlar bu adam Gundi diye ...Yani adamı köylü diye aşağılıyorlardı...Şimdi herhangi bir AKP liden üst düzeydekileri bırakalım alt tabakadan GB nına gundi(köylü) der mi!!!!
Buradaki sözde muhalifler muhasebecilikten otobüs şöförlüğüne kadar birçok mesleği deneyip başarısız olmuş adamı eleştirdiğini gördünüz mü? Herşeyi Tanrı vasfına bürünmüş KK yapacakmış gibi konuşuyorlar...Bu iş ekip işidir..Ekiptekiler sen, satıyor ise bunu da seçim gecesi gördüysen ne yaparsınız?!!
Reis, faizleri düşürmeye devam edeceğiz dedi mi?
Dedi.
25 Mayıs Perşembe günü Merkez Bankası’nın faiz kararı var.
Bu toplantıda gereği yapılmalı ve faizler mutlaka düşürülmelidir.
Takip ediyor olacağız.
Chp seçmeninin oyları ile MV seçilen fe..öcü mustafa yeneroğlu CHP li bolu belediye başkanı ATATÜRKÇÜ, Milliyetçi Tanju özcana sığınmacılar nedeniyle posta koymuş, yetmez ama evetçi chp liler mutlumusunz garrdaşşş
Hayır insan troll olurda bu kadar mı olur aq.
Yav önce bi kendine bak, 2018 seçimi chp mv sayısı 146
2023 5 partili chp mv sayısı 130
Siz altınıza mıötıysanız bunu niye Sİnan Oğan ve Ümit Özdağ temizlesin bre trolll. Ortada bir devşirme varsa bu chp dir aapaçık, siyasal islamcılar tarafından kerizlenmişlerdir.
İnsanda az utanma yüz falan olur başkasına iftira atarken. Tarafsız kalmak nasıl oluyorda birine destek vermek oluyor?
Neyse kiem anlatıyorum ki
Ya hakkaten arkadaşlar insan, bu sığınmacılar ülkelerine gönderilsin sözünden niye rahatsız olur, bir kişi bana açıklayabilir mi?
Ulan asalım demiyoruz, keselim demiyoruz, adamlar vatan hasreti çekmesinler, ana babalarından uzak kalıp gurbet yaşamasınlar diyoeuz bunun nesi yanlış, bunu deyince niye biz faşist fln oluyoruz?
Nasıl bir ülkeyiz amk, şimdi 13 milyon, 5 sene sonra 20 milyon sığınmacı geleceğimizi çalıyorlar, demografimizi, kültürümüzü çalıyorlar.
Bundan bir Türk vatandaşı neden rahatsız olur?
Reise sormak lazım sn decamercıon,o rahatsız oluyor,mülteciler kalacak diyor.Bence akp ye oy atan vatandaşlar bunu artık kabul etmeli,reis mülteciler kalacak diyor,işinize gelirse diyor,bu nedenle bana oy vermiyecek varsa da vermesin diyor.Yani adam açık ve net o yönde sıkıntısı yok.Hem mülteciler gitsin deyip hem de akp ye oy verenler de ne bilim nasıl ifade etsem şimdi,neyse anladınız konuyu
Seçim malzemesi olsun diye numune olarak prefabrik bir hastanesi 60 günde yapabilrisiniz. Çelik prefabrik ise 60 gün çok fazla. Parayı döktükten sonra 2-3 haftada da yaparsınız.
Nu bir meziyet değil. Zaten CEHAPE zamanında Afet işleri kendi üretip kendi ekipleri ile (elde her zaman böyle afetler için stok olduğundan) çok kısa zamanda yapardı.
Yine algı olsun diye tüm güçleri ile 7-8 adet köy evi yapıp teslim ettiler. Dışı bitmiş görünüyordu. İçleri de sorunsuz bitmiştir umarım.
Kalan yüzbinlerce insan için konutlar ne zaman bitecek?
İnsanlar bazı şeyleri ne çabuk unutuyorlar.
Depremde, yardım için güney amerikadan gelen ekipler ertesi gün çalışırken yasal olarak görevlerinden biri olan aynı kentteki tugay-tümenler enkaz altında ölen insanlara neden iki gün sonra gelebildiler?
Şimdi 60 günde prefabrik bir hastane yapıldı diye bakış açınız ne çabuk değişiyor.
Çinliler kovid zamanında sadece 1 haftada 5000 kişilik hastane kurmuşlardı.
Su olmayan kuyuya su sesi gelsin diye sürekli taş atmanız beyhudedir, ama su olduğunu varsaydığın kuyudan da su sesi gelmiyorsa insanda hayal kırıklığı yaratır.
https://i.hizliresim.com/arhrp8m.png
Senin oyunla seçilmiş adam hükümete diyorki chp nin bu BB nını görevden alın diyor, hemde 2. tur öncesi.
recebe ihanet eden daha seçim mükrünün mürekkebi kurumadan chpve kk na ihanet ediyor.
Ben chp li değilim ama şu adamı görsem yüzüne tükürürüm.ama partiden çıt çıkmıyor, yav bu adamların zaten partinize zerre katkısı olmadı, hala niye susuyorsunuz.
Onlar için çerez parası olan 250 bin doları ödeyen ve tek kelime türkçe bilmeyen bir arap kendi dünyası için oy kullanıp ülkenin kaderini belirliyor, diğer yandan ülke ekonomisi iyi yönetilmediğinden atama yapılmayan öğretmenler intihar ediyor.
Üstelik dolar bazında yine iktidarın beceriksizliği nedeniyle ülkede konutlar dolar bazında 2 kat arttığından adam sadece 3 yıl sonra hem parasını ikiye katlamış oluyor, hem de BEDAVAYA TÜRK vatandaşlığı almış oluyor.
Ülkedeki Türkler ise 30-40 yıl alınteri ile binbir güçlükle elde ettikleri birikimlerin 2-3 yıl içinde nasıl çöp olduğunu seyretmek zorunda bırakılıyor.
60 günde hastane yaptılar, aferin diyen arkadaşın çocuklarına 8-10 milyona ulaşan bir apartman dairesi, bir iş alabileceği konusunda bir umudu var mı?
Hadi geçtin satın almayı, çocuğunu arza ulaşmış olan bir daire kiralayıp evlendirebiliyor mu?
Yo ben gelecek partisini de devayı da günahım kadar sevmem,elbet o işler yanlıştı,kk hata yaptı.Ama siz hala reis bu konuda yanlış yapıyor ,dedikleri yanlış mülteciler konusunda dedikleri tamamen hatallı diye yazmadınız.KK öyle ya da böyle göndereceğim diyor reis göndermem.Bu konuda yorumunuz nedir.Mülteciler gitsin gitmesin farklı görüşler var.Reis asla yollamam diyor.Akp ye oy verip de mülteciler gitsin diye umut etmek de ne bilim ,artık takdir sizin.