Bundan sonra ipler Emine Hanım'ın elinde hazır soylu mv olmuşken ilk onun fişini çekerler. Diğerleri Bilal ve Emine hanım çevresinden olur
Printable View
ORC Araştırma, 12 Mayıs'ta yayınladığı cumhurbaşkanı seçimi anketinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüzde 51.7, Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 44,3, Sinan Oğan'ın yüzde 2.8 ve Muharrem İnce'nin yüzde 1.3 oranında oy alacağını öngörmüştü.
Secbul halen anket yayınlıyorsun ...
Adamların ilk turda ki başarısı ortada..
Bu iş bitti atı alan Üsküdarı geçti.
Bu hafta SPK bülteni çıkmamış, halka arz olacak şirketler kim vurduya gitmeyelim erteleyelim demiş de olabilirler.
Bu söylentiyi 2 yıl önce duymaya başladığımda bende buna Gompulo Teorisi diyordum...Ama gelinen aşamada gerçeklik payı epey yüksek görünüyor....Birileri Reis kazanısın diye adaylık konusunda hesap uzmanımızı gaza getirdiler diyolaa....
Bir kaç nedeni; içerde bazı marjiinal kesimlerde dahil en çok farklı kitleyi tek bir liderlik çatısı altında toplayabilmesi ve reisin dünyadaki özgül ağırlığının devletin işine şu anda yaraması gibi vs vs...
Bi teori de ben salayım. Beklentim kkmnin sonlanacağı yönünde. Bu esnada da Mb ve serbest kur arasındaki makas iyice açılır. Borsada bi ralli olabilir. Adı kkm rallisi mi olur dolar rallisi mi olur bilmem.
Ben genelde çer çöp bilgiden bir şeyler uyduruyorum, bir bakıma reverse engineering gibi ama değil.
Her doğruda bir yanlış veya eksik olabildiği gibi, her yanlışda doğru bir şeyler olabiliyor, değişik bilgiler arasında tutarsızlıklara bakıp acaba böyle bir şey olabilir mi diye düşünüyorum.
Normalde en iyi sistem evrensel sistem ama pratikte çok geçerli değil. Real Madrid yönetimi öncelikle Real Madrid'i düşünür, evrensel ilke filan diyeni göndermeleri icab eder. Önce Real Madrid deyince diğer takımlar ile çatışma kaçınılmaz. İddiası olmayan takımlardan belki evrensel ilke filan deyip ayakta kalan olur, büyük takımlardan arada destek alır.
Yani bana göre dünya düzeni çatışma üzerine kurulu, bu düzeni değiştirmeye çalışmak veya değişeceğini ummak romantizm oluyor. Aslen sevenlerin sevdiklerine kavuşamaması en temel sorun. İnsanları sürdürülebilirlik konusunda sürekli artık eğitecekler t-1, t ve t+1 durumunu iyice düşün o şekilde adım at denecek, sonrasında zaten pek çok şeyin o kadar gayrete değmediği anlaşılacak.
Tahmin ettiğim üzere AB yapay zeka konusunda harekete geçmiş, o ürünler insana sıcak gelecek sanal dost ve arkadaş olacak gibi, bu da insanı insandan iyice uzaklaştıracak.
Bay Kemal'in ucundan açmayı denediği
418 milyar dolarlık yolsuzluk dosyaları
Oylama mekanizmaları kullanılarak, yaratılan
SEÇİLMİŞ PADİŞAH tarafından bir sonraki seçime kadar yarından itibaren ortadan kaldırılacak, gündemden çıkacak..
Vatana millete %53 oy ile seçilecek sultanımız hayırlı olsun..
Dubai’ye yerleştiğime dair haberler gerçeği yansıtmıyor. Ailecek Ankara’da yaşıyoruz.
Yoğun işlerim için dünyanın dört bir köşesine (özellikle Londra, Paris, New York, Dubai ve Doha’ya) çok sık seyahatlerim oluyor.
Ayrıca ciddi bir hastalığımın olduğuna dair haberler de gerçeği yansıtmıyor. Allah’a çok şükür mide ülseri dışında önemli bir rahatsızlığım yok.
Saygılarımla…
Demiş memet
Araç Kredisi Faizleri
İşbank %3.49
HCBS %3.90
AKBNK %3.89
Garanti %5.00
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Prof Selva Demiralp
.. Bugünkü hükümetin çözüm için planı
Olduğunu sanmıyorum. Çünkü mevcut sorunların ekonomi politikasındaki hatalardan kaynaklandığını kabul etmiyorlar.
Mevcut Hükümet için çıkış yolu göremiyorum....
Erdoğan: Kanal İstanbulun her iki yakasında da lüks konutlar yapılacak.
Pazar günü neticeyi alalım Kanal İstanbulla ilgili adımları atacağız
biri çok güzel bir yorum yapmış...
haydi fakirler zengin katarlı din kardeşlerinizin yeni evleri için sandığa...
En büyük örnek
Git sülö
Gel sülo
Vatandaş ile devletin bariz top çevirdiği yıllardı. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MİT başkanı olur muSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Margin Call
Viop Teminat Tamamlama Çağrısı
https://i.hizliresim.com/hfzckwp.png
Gece kapanışta vadeli endeksi neden verdiler ?
https://i.hizliresim.com/hmoinof.png
Akepe kesin kazandık diye sandığa gitmezse, millet ittifakı kararsızları çekerse, %1 fark ile KK kazanırsa gerçekte çok başka bir dünya olur. Yabancıya senet satmak için matbaadan senet yaptırmamız gerekir. Körün taşı bür gün denk gelir. Ben 18 yıllık akepe li, bu seçimlerde milletten yanayım.
Daha çok kararsız olacak gibi.
Karsrsızlar da seçime gitmeyecek gibi gibi..
Hayaller umutlar Brüksel diyor
Kültür poh yeme dedikoduları dinle diyor.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz yazınca fark ettim, şu hayatta en az merak ettiğim hatta merak etmediğim şeylerin başında bu tip şeyler var. Yani öğrensen ne fayda edecek deyip baştan kenara koyuyorum muhtemelen.
Öte yandan arada TV'de söylenenler oluyor. Cübbeli bunların içinde her türlü adam var dedi. Zaplarken denk gekdiğim bir programda bir konuk istihbarat örgütleri adam öldürmekten çekinmezler dedi röportajı yapan durakladı konuyu açmadan başka yerden devam etti.
Benim tahminim bu tip örgütler en demokratik kurumlardır, içlerinde her tür fikir ve görüşden insanlar olabilir, belki kendi anayasaları vardır. Başka türlü değişik örgütlere sızmaları hatta o tip örgütleri kendileri kurmaları mümkün olmazdı.
Geçen bir videoda Çerkez ekip diğer ekibe operasyon çekiyor diye geçince çok şaşırmadım. Onun dışında eskiden Almancı ekip, NATO'cu ekip CIA'cı ekip, İrancı ekip vs deniyordu çok ekip vardır, Cübbeli ile görüşen veya onu hapise sokan ekip de muhtemelen vardır. Eminim hepsi ülkenin menfaatini düşünüyordur onun dışında birinin orada pek kalmaması lazım.
burda o kadar beton dedik ,sonunda reiste beton dedi:he:
Pazartesi %5+ açar, sonrasını tahmin etmek zor :he:
macd, rsi ve bir diğeri ne idi mackd indikatörü idi :he:
3 ü birden alttan yukarı kesmiş, alll sinyali üretmiş :he:
acemi, çömez TA anilizidir, ytd değildir :)
AKP oyları düşüşte..
Takviye olmasa işleri zor
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dıjjjj güçler.. Kimi istiyorlar belli.
New York Times:
[emoji837]Erdoğan hem Putin hem de Zelenski ile görüşen ender liderlerden biri.
[emoji837]Erdoğan'ın seçim mitinglerinde yüksek temposu var, bir rock yıldızının cazibesine sahip. Yıllar içinde seçmenleri arasında güven inşa etti.
dün reis körfezden döviz geldiğini söylemişti. peşinden kanal istanbul demeye başladı. giriş, gelişme böyleydi. filmin sonunu herkes tahmin etmiştir.
her şeyi geçtim. kanal istanbul yapılırsa, istanbulun içinde kentsel dönüşüm, toplanma alanları eksikliği varken olası bir depremde iki yakadan da yardım alamayan milyonlarca insanın haberlerini okuyup kahroluruz. böyle bir depremde şimdiki avrupa yakasına trakya ve anadoludan giden köprüler ağır hasar alabilir.
netice-i kelam: "bir şekilde" dışarıdan sıcak para bulmak dışında bir politika yok.
BİRİLERİ ÖNCEDEN HABER Mİ alıyor dersiniz.....
https://i.hizliresim.com/6ehy541.png
Kanal istanbul projesinden kaynaklanacak devasa rantın bir kısmı istanbulun merkezi ilçelerinde park ve yeşil alan açmak için kamulaştırma masraflarında kullanılacaksa gözü kapalı destek veririm.....Ayrıca İstanbul ayrı bir ekonomik katkı Türkiye ye de ayrı bir stratejik siyasi güç katar......
Türkiye bu tür devasa inşaat projelerinde çok başarılı bir ülke... çok büyük inşaat şirketlerine sahhip...Türkiyenin elindeki iş makina ve araç envatneri neredeyse tüm AB ülkeleri kadar...
Boğaz köprüsü bize lüks bir yatırımdır yapmayın.....
Seyhan barajını yapmayın yoksa Adana yı fareler yer....
Keban barajı yapmayın deprem vurur bölgede Nuh tufanı olur...
İstanbul havaalanını yapmayın...Orası Bataklık.. gömülür...Bilmem Rüzgar ve göçmen kuşlar uçakları düşürür...iniş için Uçaklar Bulgar iç havasında manevra yapmak zorunda kalacaklar.......
Nükleer santral yapmayın, HES yapmayın........onu yapmayın şunu yapmayın....Yani viz viz viz.....
Bir ara HDPKK lilerde Hastaneler bile dahil devletin bölge halkının yararına yapmaya çalıştığı her yatırıma askeri amaçlıdır bahanesi ile karşı çıkıyorlardı....İş makinalarını yakıp işçileri öldürüyorlardı....Fakat bölgede havaalanları hizmete girince de ilk ve en çok kullananlar yine HDP millet vekilleri oldular...
boğazına okma giriyorda yalıyorsanız anlarımda
aç açına yalıyorsanız acırım halinize
yol yapıldı kullanacak araban yok
köprüden geçmezsin her ay garanti geçişi ödersin
havaalanı yaptı hayatında uçağa binmedin
binmediğin için birde yolcu garantisine para ödersin
şimdide katarlıların ve bilumum 5 li çete üyelerinin kapattığı arazilere boğaz manzarası yapmaya kalkıyorlar
oralarda arazin yoksa neden alkışlarsınız anlamak mümkün değil
Secbul reisin bahsettiği x100 gram altın grafiği. 2002 de 40 gram, şimdi 5 gram.
https://i.hizliresim.com/dwi1nn7.jpeg