Enerciiiiiii:)
Printable View
Enerciiiiiii:)
Enerciiiiiii... ihtiyacı var hala bu düşüşten beklenen sıçraması yapamadi kodugum. Bunu gibi yeni halka arzlardan tat gıda, reeder kale sicramalarini yaptılar. Bu sütçü beygir8 oylamaya devam.ediyor.
Yeni bir sazan operasyonu değildir ins. Bıktık artık amk...ytd
Sanayi A.Ş. 26.12.2023 18:13 26.12.2023 Tarihli IZMDC Pay Geri Alım İşlemleri
14.12.2023 tarihli Yönetim Kurulu kararıyla başlatılan pay geri alım işlemleri kapsamında;
26.12.2023 tarihinde Borsa İstanbul'da 5,15 TL–5,36 TL (ortalama 5,32 TL) fiyat aralığından toplam 1.734.964,00 TL nominal tutarlı IZMDC payı geri alınmıştır.
26.12.2023 tarihi itibarıyla geri alınan IZMDC paylarının toplam nominal tutarı 12.034.964,00 TL’ye ulaşmış olup, bu payların sermayeye oranı % 0,802 olmuştur.
Saygılarımızla,
Kömür bitti ateşi harkayamiyor:)
Enerciiiiiii!!!, lalelik devam ediyir. Enerci düşerken Çelik yükseliyor. Parayı oraya gomuyirlar anlaşılan.. ytd
Enerciiiiiii,
50 küfürlerden turccell satıp bundan almıştım:(
Hisseyi gebertti hala tavanlı bir çıkış göremedik. Daha çok haybeye sazan dolduruyor tadında hareketleri. Önceden gün içi yapardi ağı çekilmeyi.simdi 3-4 günlük peryotlara çekmiş gibi görünüyor. Ytd
Çelik hissesi düşüyor. Bizden carptigin parayla git biraz daha al. Düşmesin yazıktır amk. Ytd
Enerciiiiiii!!, totemimizi Unutmuşuz bugün. Bende niye tavam olmadık hala diyorum:))
Atlamayın hemen sazanlar, ytd
Enerciiiiiii!!, gene en yüksek tepkyi bu govat verdi. Neredeyse 3 günde aldığı yolu bir gunde geri verecek...
Enerciiiiiii, 3-4 günlük yükseliste yakaladığı sazanlari toplamadan gitmeyecek anlaşılan, neyse alıştık amk. Ytd
Bugin çelik çomak oynuyor. Eneciii ile işi yok kodugumun. Bizim paraları orada eziyor amk..ytd
Enerciiiiiii, kış geldi bokumiz dönüyor, bas komuru ocağa, biraz kemiklerimiz ısınsın. Sende ne cimri çıktın be. Tane ile atıyorsun kömürü:)
Enerciiiiiii gene ağı topluyor, bol sazanlar bir av oldu sanırım.
Adam resmen piyasadan(biz kerizledden) bedava finansman sağladı. Uzun yıllar paramizin üzerine yatacak görüntüsü veriyor. Şimdi.satsak bu seferde sürecek. İki ucu boklu değnek. Neyse sabır çekelim. Oğlum az kömür at ocağa donmayalim bari.. ytd
Enerciiiiiii, totem yapalim. Belki işe yarar:)
Enerciiiiiii !!!!
Zirveden %65 düşmüş a yüzüne bakan yok. Dizi gidi dalevereciler siziiiiii!! Ytd
Endeks eksi ikken %1 kusur artı, şimdi endeks %1 artı a bizim dürzü hala 0 kusur artıda. Sazan yakaladı gene galiba aç kopek
Hay senin sıfatına amk..
Enerciiiiiii, gene parayı çelik comaga gömdü bu durzu galiba, IZMDC %5 ARTIDA
Bir kısmında Enerciiiiiii ye aktardı galiba:)
Enerciiiiiii!!!, ulan hisse tavan olmuş, yazan çizen yok. ne olmus diye bakanda yok amk :)
Alınmamış götte don durmaz diye boşa dememişler. Tavanı koruyamadı. Aşağı yukarı baş döndürdü. Amacı nedir anlayamadım.
Özüne dönmeye başlamış ayı, bir ara acaba dedik, gerisi gelmedi ..ytd
Ne yaptı bu dürzü şimdi anlayan beri gelsin. İşi gücü alevera dalevera..ytd
Çelik çomak hissesi aldı dünya kadar. Bi haberde buna at Enerciiiiiii de alamaya başladım diye dimi:)
Klasik dot spek taktikleri, gecijiz efendim:)
Çok sert aşağı geleceğini tahmin ediyorum. Ytd
Sitede yazan çizen kalmamış. Birde bununla piyasaya çıkan reeder ve kale seramik e bak. Yolun başında boğdular hisseye
Enerciiiiiii, geçerken bi ugrayim dedim:)
Hep alavera dalavere, değişen bisey yok. Kitlesini malları bedavadan almadan yurimeyecek mendebur. Rengini belli etti. Ytd
ulan vicdansız endeks günlerce yükseldi sen yükselmedin, dün endeks düştü diye endeksin 3 katı düştün, bugün endeks artıda niye toparlamıyorsun da hala düşüyorsun. işkence mi etmeye çalışıyorsunuz bize
Elektrikli araçlar artacakta buda onlara elaktirik satacak, para kazanacak, ölme eşşeğim olme:). Ytd
İşi gücü alavera dalevera, ne oldu şimdi tam gidoyir derken çakıldı.