allah rahmet etsin eskiden Çoban Sülü ''Gapı kimseye gaptırmam '' derdi
Printable View
Şimşek: OVP'nin özüne uygun kamuda verimliliği artırmayı hedefliyoruz
herkes paketten vergiler bekliyor sanırım
borsayada o yüzden kayıyorlar
vergi çıkmazsa zıplar
Ben vergi beklemiyorum..
Açıklamalar zaten Avrupa ülkelerinde hep olan işler . Biz önce içine edip, sonra sıvayıp en son da içinde boncuk aradığımız için şu an boncuk bulmayı bekliyoruz.
Yaparlarsa iyi olur... Hikaye olarak kalmaz umarım... Çünkü bazı şeyler için yasal düzenleme de lazım
aydem cuma bugün iyi gidiyor maşallah
bak en büyük gülüdğüm yabancı arabaya binilmicekmiş...
şimdi yiğit bulut 20 milyonluk a8 longtan inip 2 milyonluk togga mı binecek? :kahkah:
Oynak bir hafta olacak .
Essegin biri aynı bal yapmayan arı gibi,anca vız vız, serefsiz
Bu yaptıklarından sonra, değil arabaya binmesi belediye otobüsünü sırtına yükleyeceksin, elektrik ve benzinden tasarruf ederek borcunu ödeyebilsin.
26-04-2024, 12:58#5906 Avatarısindoma53 sindoma53 şu an forumda
Platin Üye
Duhul
Mar 2020
Gönderi
16,167
3 mayıs sp not hikayesinden sonra bankalarda dikkatli olunmalı bu benim düşüncem.
%200 üzeri hareket etmiş ayrıca bu hareketin seneryosunu yazdıranda oynayanda badem spor biraz hızlı yabancı traderları.
burada kar realizasyonları ve oynaklık olabilir mayıs ayı içinde.
tahta değişimleri ile bu pıst 100 oyun değişikliğine gideceğini düşünüyorum sektörlerde.
FORMASYON AVCISI -53
Bankalarla ilgili sorular geliyor hepsini tek cvp veremem 26.04.2024 yukarda görüşlerimi paylaştım zaten.
şuanda o süreçteyiz yukardan %5-6 aşağı bir düzeltme oldu teknik olarak.xbank kanal dibinde bu aşağı kırılırsa 1 tur daha satış beklerim bugun 240 dk graflarda 12-16 barları önemli bankalar için.
bu süreçte badem spor yukarda belirttiğim gibi eregl,sıse,tuprs hisseleri ile tahta değişimi ile mayıs götürür diye düşünüyorum.Haziranla beraber daha önce pıst 100 grafta paylaştığım 3.35 -3.40 hareketi beklentim mevcut. Şartlar bozulmazsa.
Satır aralarında kaçırdım bizim Bozkurt reisin donundan tasarruf olacak mı. Adama don yetişmiyor boğalar habire yırtıyor
Mehmet Şimşek:
2015: "Kamudaki makam araçları çerez parası bile değil."
2024: "Kamuda araç alımını ve kiralamasını 3 yıl boyunca kısıtlıyoruz."
Cumhurbaşkanı seçimine kadar tasarruf sonra nas modeli belkide. Bilmiyorum.
Adios
çerez parası ciddi bir paradır.
akşam kuruyemişçiye gidip birkaç bir şey alın ne dediğimi anlayacaksınız.
Kendini nas modeline göre nasin ışığına dönenler anahtarı bırakır bu şartlar altında
https://i.hizliresim.com/ast0aa4.jpg
Memed abi yarın gene çerez parası diyebilir..
Şaşıran da olmaz sanırım...
Efsane konuşmayı da paylaşayım..Hani bugün icraat diye paylaşıyor ya....
https://x.com/muratagirel/status/1789930270700835305
Bakalım ne olacak?
Grafig epik hale geldi.
Adios grande selametle
SPOT da son 30 dk da alanlar, genelde en iyi satıcı BofA piyasayı artıya geçirdi,
https://r.resimlink.com/b2QLJhDFz.png
Piyasanın beklentisi içinde alelacele hazırlanmış gözüküyor bütçe açığının %5 i kadar bir tasarruf bence çok inandırıcı değil. Göstermelik bir plan olarak gözüküyor benim pencereden
20 gündür aralıksız 2 3 milyar satan kurum bugün yine 1 m e yakın satis yapip biraz azalttı
Ama yorumun guzelligi , bofa piyasayı artiya geçirdi:)
Bakan Şimşek saç tıraşı konusunda tasarruf yapıyormuş gibi anladım. Öyle bir kafaya çok az sabun su gider kurulamak için peçete ile silsen kurur. Saç kurutma makinesine de gerek yok.
SPOT da günlerdir alan HSBC bugün satış tarafında!
https://r.resimlink.com/-jgrBZc.png
Arkası şak şak şak şak diyin gelebilir bu bir açılış belkide.bilemeyiz görecess niye cinki dayi normal insanlar genelde bilgi sahibi değildir.
Elit kaymag tabaka bilir. Ona göre o yüzden kaymakdir. Dib kesime parayı versen bilmediği için zaten gaybeder.
Bagacas
Mayıs da alanlar satanlar, en iyi alıcı HSBC en iyi satıcı BofA oldu,
https://r.resimlink.com/VMEQKPCgARs5.pnghttps://r.resimlink.com/g4W8f.png
Yabancı diye zikredilen fırsat değerlendimeğe formasyondan nemalanmağa gelen versiyonu
Nitelikli kalıcı uzuncu fonlar için zaman var daha ..yatırım yapılabilire kırk fırın ekmek lazım
Şimşeğin söylediklerine bu kadar takılmayın yapılanlar sadece kamuda tasarruf neden yapılmıyor baskısı için sıva olayı ama kolona yakın yerdeki çatlak sıva ile onarılmaz.Diğer bir konu Nebati Tv ye çıktığında ne diyordu Cumhurbaşkanımızın verdiğin talimatlar programa desteği vs aynı cümleler Şimşekten geliyor hangi program doğru o zaman veya o program doğruysa ekonomi neden bu duruma geldi geçende söyledim kafalar karışık sadece kısa vade yapılan planlamalar.
Tv lerde analistler sosyal medyada yabancı kurum ekonomistleri , analistleri Türkiye doğru yolda vs yazıları yorumları mevcut bu yazıları yazanlar bazı kurumlara hizmet eden paralı tetikçiler tahvile şu kadar yabancı girdi hura ekonomik hamleler işe yaradı naraları atılıyor yabancı üretime gelmiyor o faize geliyor , aynı hikaye kendi içimizde 3 yıl önce KKM icatı ile yaşandı sonuçta met edilen bir ekonomi varsa para baronları kazandığı için var.Doğru tasarruflar,Tarım ,hayvancılık,enerji, kendimiz üretmediğimiz sürece yapılanlar sadece sıva olarak kalır , takıldıkları yerde IMF sesleri çıkmaya başlar böyle ekonomik programlarda .
sosyal medya feryatları...
yabancı bunlaramı gelicek....
#kozal adamlar bulmuşlar bizim gibi kazları yol babam yol.
600 milyon bağış yapmışlar 600 milyon o kadar kar açıklamadınız be serfszler.
Nasıl bir aymazlık bu nasıl bir haysiyetsizlik.. Şirketi boşalta boşalta bir hal oldunuz ayıptır be¦
Bu bofa denen bademin Aylık aciga basmayan limiti kaç acaba
Açığı bıraktığı an klasik sert tepecek burasi
11 trilyonluk bütçede 100 milyar tasarruf önlemi açıkladılar. Servisler kısıtlanıyor ama ihalesi yapılmış makam aracı kiralamaları devan edecek!
Kimse fahiş kar vergisi yok mu demiyor. Kimse affettiğiniz vergi borçlarında durum nedir demiyor!
Buradan gelen tepkilere bakılacak ve duruma göre daha ağır şeyler gelecek.
neyse gap kapanana kadar kenardayım...,
günlük akıyor zaten...
onsta bişeyler bakarım...