https://res.naokr.com/storage/questi...95c73d448.jpeg
:whistling:
Printable View
TÜRK Vatandaşı olmayan dışardan gelenlere pek yıldızlı diplomalarıda okula gitmeden veriliyormuş.
Kayıt yaptırmışlardır değilmi.
Okulun yolunu biliyorlarmıdır acaba,hocaları kim diye ilerde sorarlarsa yada kimlerle okudunuz bir tane fotograf alsak.
Ne yapmaya çalışıyor iktidar?oy verenler cevaplarsa sevinirim.
Dediğim gibi 2002 den sonra tüm diplomaları pert etmeli tekrar sınav yapılmalı.İstisnasız.
abd yada ab kanada avusturalya dan diploma alanlar varsa onlar hariç.Bilinen üst seviye okullar.tarikat cemaat bulaşmamış olmalı.
Milliyetçi bendeki durum bu.
2024 hububat alım fiyatları belli oldu
2024 mahsulü hububat alım fiyatları (2. gruplar için) ton başına makarnalık buğdayda 10 bin lira, ekmeklik buğdayda 9 bin 250 lira ve arpada 7 bin 250 lira olarak belirlendi.
https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/202...i-oldu/3242491
% 12 ZAM yapmışlar, tebrikler:bravo::bravo::bravo::bravo:
Ama kötü bir haber vereyim, siz bu kafayla buğdayın sapını ve samanı dışardan daha çok alırsınız..
Dünya da üreticisine bu kadar kötü ve hor davranan başka bir yer yoktur.
Her şeye % 120 zam yap, buğdaya % 12, eskiden 3'ün 1 veriyorlardı, şimdi ise 10'da 1'ni yaparsa AKP yapar.:rules:
Horoz-Yiğit halka yeni arz olur olmaz ırz oldu:evil:
Sanırım kimse daha halka ırzlara girmez,horoz bugün açılmıştı tabana yapıştırdılar,zaten verdikleri çekirdek parası kadardı:bravo:
Benim fonların gecelik getirisi bu halka arzlardan 100 tane alır yahu,dikkatimi çeken fonların getirisini yükseltmişler,mesela işbank 801 nolu fonun gecelik getirisi 900 cıvarıydı,şimdi 1000 üstü olmuş bu yönden iyi gelişme.
Borsaya vergi kesintisi işleri bozdu ingilizinde bozdu,ama iktidar ve yalakaları uçuyoruz diyor,nah uçuyorlar,hani kaçan yabancı ?,adalet kısmı dökülüyor hala kafamıza göre adalet yapalım uzuna bağlı olarak diyorlar,aklıma menderes geldi,oda öyle yapmıştı ip boğazına geçmişti,sanırım biri boğazına geçirmeden kendisi gönüllü geçirecek gibi,bide bunun ilahi adalet kısımı var,bakmışız sistem al aşağı etmiş peşi by-by,tez zamanda olsada bari böyle sürünmesek geleceğe baksak,adamın TC ile Atatürk ilkeleriylen zoru var,neyse hazin sonunu ergeç göreceğiz.
BOFA (Çoşkun) sabah 300 milyon mal aldı piyasayı yükseltti, şimdi 535 milyon ekside, şimdi gelene geçene çakıyor, günlerdir hep böyle hem vadelide hem de spotta kazanıyor.
Resmen BİST'e tecavüz ediyor.
Sanırım lakabına çoşkun demek te gayet uygun, herkesi uyutup bir güzel parasını alıyor.:Sad:
Yenimi anladın,bunlar hep böyle,şimdi buna yeni arzlarda eklendi,bunları geçtikte BJK hissesi,yasaklılara 5 cıvarından hisse 80 üstüne attırdı SPK,peşinden ay ne oluyor dedi yeni aklına gelmiş gibi hepsine yasak getirdi ceza verdi,hisse 14 taban çekti 18 oldu,oradan tekrar çok düştü diye 40 yaptırdılar,ben fırsatçı beleşçi adamım 20 altından damladımher yukarıya çıkışta kademeli sattım,esasında buna 18 bile pahallıydı şansımı denedim tuttu,borsada alavera,dalavera çoktur en fazlada patron satışları bakımından,mesela sana bir hisse önereyim ostim,bu hisse 13 görmüştü oradan 6 altına indi,geçen 11 kat bilanço açıkladı 7 üstüne attı,peşi yine 6 sınırında :evil:,sana al demiyorum,sadece az lotlan dene zararın olmaz.
iyi günler
Baştan yazayım,FB değilim. İşlerine de karışmak bana düşmez. Forumda fazlaca taraftarı var.
Merak ettim onlar ne düşünüyor?
Ali'mi Aziz'mi ?
Rüzgarı arkasına alan Ali Koç kazanır bence.
Aziz başkanı da çok severim ama kongre üyesi olsam Ali Koç a verirdim. O , tribünün tam ortasından gelen bizden biri
Koç ailesini insanlara iş imkanı sağladıkları için severim, Ali Koçta yakışıklı sempatik görünen belki çok iyi bir insan.
Fakat gerçekleri de görmek lazım, Fenerbahçe tarihinde bir kaç yıl görev yapıp şampiyonluk görmemiş başkan yok, 6 yıl oldu yahu.
Başkanlık zor iştir nezaketle yürümez, bu konuda Aziz Yıldırımın daha iyi olduğunu düşünüyorum.
İkisi de olur, hayırlı olacak olan kazansın diyeyim.
Çin menşeli otomotiv ithalatına ilave vergi
https://www.borsagundem.net/haber/ci...-vergi-1802482
Kağnıya kalacağız bu gidişle bari ÜLKEDE üretimi teşvik et diyom oda yok.
Yakında akaryakıta ek %20 Özel tüketim vergisi gelecekmiş derler.
Elektrik pahalı ve daha niceleri burada üretim nasıl yapılacakki?
At yetiştirip ona binsek desek onada vergi koyarlar kağnıyada
artı biri aç kalır atı yer yahu.:vk:
Her şeyi bozan iktidar
Üretimi bitiren iktidar
Nufus cüzdanlı vatandaş bırakmıyacak galiba ÜLKEM de.
Vatandaşa kazık daima
Özal zamanından beri.KDV
Deprem vergisi diye çıktı Özel özel vergi oldu.
Şimdi bunuda Özgür Özel CHP başında olduğundan artıyor bu özel vergi derlermi.
Vergici iktidarımıza Deli Dumrul Vergileri yakışır.
Yaşamayın ÜLKEDE derler.
90 Milyon 400 bin kişilik bir gurubu besliyemiyor iyimi.
Atatürk havalimanın son hali resmen sirke dönmüş, okçuluk gösterileri yapılıyor.
Al çağında sen milyarlarca dolarlık havalimanını yok et okçuluk yarışması yap.
Geleceğimize güvenli ellerde!!!
Bravo!!!
https://x.com/i/status/1798693825923444892
Bence az bile yapıyorlar! mevcut vergileri 5'e katlayıp emekliye, işçiye, memura maaş vermesinler, çiftçide ürettiğini halka bedava dağıtsın, borsa da parası olan da bağışlasın.
İnsanları hiç bu kadar bıkkın ve umutsuz görmemiştim.
Zaten kimse mutlu değil, sokaktaki vatandaş sinir küpü, insanlar evlenemiyor, ev alamıyor bırak onu çocuk bile yapmıyor artık.
Karınlarını doyurduk ama gözlerini doyuramadık, umarım toprak doyurur!
Dünyanın en aptal zaptal filimlerinden bir tanesi Örümce adamdır her halde. Ama öyle pazarlıyor ki insanlar izliyor.Belliki yenisi gelecek. Eskileri ortalıkta dolanıyor. Hele net fliş, avcımıdır iddene midir anlamadım.İlla bir yerlere sokuşturuyotlar .Siz siz olun vaktinizi eğlendirmek istiyorsanız,nerdenden bulursanıa bulun,blak listi sabırla izleyin. 10 bölümmüdür nedir her bölüm 20-22dizi .Nerdeyse ömürlük.
https://www.imdb.com/title/tt2741602/
Avcı mısın..
Avcımız avlanmaya çıkar dağa tepeye.. Bir bakar ki bir ayı karşısında..
Çeker tüfeğini ateşler ama tüfek tutukluk yapar.. Napsın, kaçmaya
başlar, ayı da peşinde.. Ayı yakalar bunu, bir güzel becerir.. Avcımız hırs
yapar, öldürecektir illa ki bu ayıyı.. Bir müddet sonra bir daha görür ayıyı,
çeker tüfeği, basar tetiği yine tutukluk yapar; bizimki kaçar, ayı peşinde,
yakalar ayı bunu, bir daha becerir.. Avcımız iyice hırslanmıştır illa ki
vuracaktır ayıyı.. Takılır ayının peşine, görür, çeker tüfeği basar tetiğe yine
tutukluk yapar, ayı bunu bir daha yakalar bir daha becerir.. Bu olay gün
boyunca tekrarlanır.. Artık avcının dayanacak gücü kalmamıştir, hayat
meselesi olmuştur bu, son bir defa daha bakar ayı karşısında.. Çeker
tüfeği basar tetiğe ve tüfek yine tutukluk yapar.. Ayı yakalar bunu ve der
ki: - "Ya kardeşim avcı mısın, i*ne misin?"
Hele bu halka arzlarda ki olayı hiç anlamıyorum. Ortada iş yapan bir şirket var.Adamlar ucuz kredi için pay satıyorlar. Dünya kadar para ceplerine giriyor,sonuçta bunlar bir iş yapıyor. Bu taze para ile işlerini düzeltmeleri lazım. Hisse ilk günden çort,ki istikrar garantisi vermişler. Spk demiyor ki istikrar garantisi vermiştin ne oldu sana. Bundan sonra nah halka ırz. Kimse girmez,ponzilere.
Normal Vatandaşın güveneceği bir yer kalmamış ÜLKEM de.
Vatandaş stres'de
Borsada satışlar devam ediyor,ingiliz borsanında imajını bozdu,bu ülkeye nasıl yatırımcı gelecek acaba ?,borsada zaten KY sırtından geçiniyordu para babaları,ky biterse borsada biter...ingiliz bulduğu herşeye saldırıyor,vatandaşın zaten 1 donu kalmıştı onuda sıyırma peşinde,ama kendilerinden tek ilave yok,adı guya tasarruf tedbirleri.
Cevap bumudur?
Ek 30270
"Kaç adet pembe kalp şekli vardır?" diye tahmin ettiğimden tercüme etmemiştim. :)
Kurban Bayramı tatili sebebiyle; BİST Pay Piyasasında 15-19 Haziran 2024 tarih aralığında seans yapılmayacaktır. 13 Haziran'da gerçekleştirilen işlemlerin takası 20 Haziran'da, 14 Haziran'da gerçekleştirilen işlemlerin takası 21 Haziran'da yapılacaktır. VIOP'ta ise 15-19 Haziran 2024 tarih aralığında seans, takas ve fiziki teslimat işlemleri gerçekleştirilmeyecektir.
Bist 100 < 10.000
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz : “Borsada kazançlar üzerinden vergi yok.Borsada işlemler üzerinden bir cüzi bedel alma, on binde 1-2 olur mu olmaz mı tartışması yapılıyor”
?=0
T766H_TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi