Dr çevrem var buna rağmen ilaç günü geldiğinde vızzık dolanıyorum. Dr abim vardı 65 yaştan dolayı emekli oldu. O olsa hastaneye de gitmiyordum. Raporu reçeteyi yazardı. Yeni bir Dr buldum şimdilik hallediyor.
Printable View
Bu gün ufak tefek ihtiyaçlar için dışarı çıktım. Fiyatlar maaşa göre çok pahalı. Birde aldığım yer toptancı o şekilde bile pahalı. Her yerde buğday arpa fiyatları konuşuluyor. Muhtemelen önünüzdeki seçimde akp yi mezara gömerler. Konya'da akp nin %70 üstü oy aldığı yerler hep köy. Sağolsun ilk onların arkaya geçtiler köylü musmutlu oldu.
Konya'da çiftçiler protesto yapacaklar düşük buğday arpa fiyatları için. Çaya %50 den fazla verdiler.
Sn forumdaşlar
Konu dışı olacak özür dilerim, Ankara’da kaliteli puro alışverişi yapabileceğim bir yer var mıdır acaba? Teşekkürler
Ankarada satan yer bilmiyorum da COHIBA habanos un ahşap kutulu 25li orjinalini bulursanız alın. Sürgülü üst kapak, açma yerinde republica de cuba yazan kenarı hologramlı olan. Biraz tuzludur ama değer
Aris arparis önümüze gelene çakariz 😏
Yok o tekerlemecesiydi.
Ego te ledo aliquem qui est via mea
Ben bazı kelimeleri seçebildim.
Diğerleri yok bende.
Sülale, yedi, itfaiyenin hortumu falan yazıyor.
[emoji3]
Yoluma çıkanı s.kerim...
Ben böyle anladım.
Emekliler kavesine 250-750 dolar gaymelik puro sormak???
Kral emekliler herşeyin en iyisine layıklar. En azından gönlümüzde
Esenboğa duty free de vardır diye düşünüyorum .
Onun içinde sigortalı yurtdışı bilet alıp pasaport kontrolü sonrası 1. Derece yakınınız anne baba eş çocuk acile kaldırılırsa gidip gelmezsiniz .
Bu taktikle geçen sene 6000 tl iken telefonu kaydeden çok olmuştu son gün oradan biliyorum haber olmuştu
Ümitköyde crystal tobacco varmış, yatırım tavsiyesi değildir :) Önüme reklamı düştü reklamlarına koduğumun telefon izleme ajanları
Dışarıdaydım, yok mu etli butlu bir konu?
Verdiğim taktiği denemek denememek size kalmış sistem değişmişte olabilir ayyuka çıktığı için onu bilemiyorum tabi
Bizim Psiko yazdı mı topic dengesini yitiriyor.
Meselâ yazdığı havada kalıyor, neyi denemek o belli değil.
45. Sayfa arafta kaldı, görmek için yazmam lazım.
Abi faiz ödemelerinin maaşlar garantili ödemelerden sonra bütçe nanay olduğu için verme durumlarını olamaz. Ha affettikleri vergiler servet vergisi rant vergisi dersen büyük paranın kaçması hamlesi onları korkutur krize sebep olacağını için hiç kımıldadamadan boş beleş devam
Siyaset veya Politika Ekonomi Pastasından kimin ne alacağına karar verir...TAK Parti memuruna Temmuz sonrası min 1500 USD maaş verecek...Dövize %40 faiz verebiliyorlar; Yap işletcilere Döviz bazlı + döviz enflasyonuna göre ödeme yapmayı tercih ediyor..
Kısaca si...Halkı ben Zenginlerin partisiyim diyor....