CLEBI Konsolide 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 629.071 Yıllık Değ%:-88 Ana Ortaklık Payları: 248.929 Yıllık Değ%:-95
Printable View
CLEBI Konsolide 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 629.071 Yıllık Değ%:-88 Ana Ortaklık Payları: 248.929 Yıllık Değ%:-95
Celebi 22 den itibaren yon yukari,zaten hissenin iyi bir kari olsa 100 tl ler olmaliydi,bu fiyatlar celebi icin bedava
06.03.2017
endex : 91.044 zirvede
çelebi : 26.06
endex : 96.149 tarihi zirvede
çelebi : 23.70
Bilanço ve karşılaştırmalar :
https://i.hizliresim.com/ldA8Op.jpg
11 miyon kur farkı zararı olmasaydı kur sabit olsaydı kar 12 milyon olurdu,, SONUÇ OLARAK BU GUDUMSUZ ÇELEBİ HERKESİ TERS KÖŞEYE YATIRIP SERT BİR YUKARI İVME YAPMASIN,,, Bence olabilir kaybedecek neyi kaldiki 2014'te piyasa değeri 850 milyona yakınken şu an 570 milyona kadar düşmüş endeks 77.000 de 33,000 olan Çelebi Endeks 96.000 23.000 Özet Ters köşe yapabilir herkes umutsuzken,,kan emici yabancıların pay oranı %72 'den %33'e düşmüş belki buralardan alıma geçer...
Ne zaman kar yıllık 50 milyon olusmaya başlar 30 fiyatlara hareket başlar.hisse diplerde ama hareket zayıf.
Çelebi Yönetimi istediği gibi oynatıyor hisseyi, isteseydi bu hale düşürmezlerdi , biraz geri alım yapsaydı yada şirketine destek olsaydı bu kadar sürünmezdi hisse ama ne yazık ki küçük yatırımcı ne arayıp hesap sorabiliyor ne de mail atıp derdini anlatabiliyor ADAMLAR GAYET RELAX umurunda mı yatırımcısı :(
Bilançoyu inceledim arkadaşlar. Satışları az da olsa arttırmış.
Kargo faaliyetleri kârındaki artış ilerisi için iyi.
Yurtiçi kârı azalmış, Macaristan ve Hindistan kâr getiriyor, özellikle Hindistan'daki hasılat artışı çok iyi, ama bu kârına yansimamiş.
Almanya 5 milyon zarar yazmış, son büyük sermaye artışı sanırım orasını toparlamak için.
Kur farkı zararı ve Almanya zararı yerine Macaristan ve Hindistan faaliyetlerindeki gibi 2 milyon kâr yazsaydı şuan 3 aylikta konuştuğumuz kâr 18-20 milyonlar olurdu.
Ben gelecek adına umudumu koruyorum, ancak burada çelebi yönetiminden hisseye sahip çıkılması eleştirilerine de katılıyorum...
SM-T800 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2f94ac5f2e.jpg
Turkiye Esas faaliyet karı bilançonun kötülüğü asıl burası .hasılat düşerken giderler artıyor bu çok kötü durum.diğer pazarlardaki artıştan daha fazla azalış.
Almanya 2016 ilk çeyrekte zarar yazmış zaten ama iç pazar hasılat gerilemesi hiç hoş değil.
İç pazarın düzelmesi ve dolar kuru daha aşağılara gelirse o zaman bilanço adam olabilir.Finansal gideri fazla.
sn ugur.yuzgec ın dedıklerine katılıyorum,suan clebinin en büyük sıkıntısı almanya operasyonları,niye hala oradan edilen zarara ısrarla göz yumuluyor anlamış değilim,elimdeki clebileri tutmamın sebebi de orta uzun vadede özellikle hindistan tarafındaki büyüme trendi,türkiye tarafına gelince;her ne kadar ilk çeyrekte daralma görünse de bunda gecen yıl mayıs ayına kadar sabiha gökcen de pegasus a verilen hizmetlerin dahil oldugu bu yıl ise hariç tutulduğu gözardı edilmemeli,o yuzden ikinci çeyrekte belki başa baş ama 3. ve 4. ceyrekte yurtiçi gelirlerinin de gecen yılın üzerine çıkacagını yıllık karın da 2015 i yakalayamasa da 2016 nın üzerinde 50 ml civarı bi karla kapatacagını düşünüyorum,yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın sadece kişisel yorumumdur..
Hay hay olabilir ama.Almanya ,Macaristan ve Hindistan 3 ü bir arada türkiye ve daralmasına rağmen.Diğer konu hasılat düşmesi ama tersi gider kalemlerinde artış var burasınıda düzeltmesi lazım..bura önemli şirket iyi yönetilmiyor olarak algılarım.Çalşmadan yemişler gibi olmuş.
Yönetimsel sorunlar olduğunu ben de kabul ediyorum. Buna rağmen şirket en kötüsünü geride bıraktı gibi. Bu sene rusya ile ciddi bir kriz yaşanmaz ise yılsonu 40-50 milyon kâr görebiliriz diye düşünüyorum. AB ile ilişkilerin düzeltilmesi (er yada geç bu olacaktır) ve Suriye pozitif gelişmeleri de artı katkı sağlayacaktır.
Dört beş sene içinde Çelebi'nin 100 milyon ve üstü kârı görmesini bekliyorum. Sadece biraz sabır
3. Hava limanı yer hizmetleri ihalesi acilacakmi
GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaptın yine yapacağını çelebi bir çıktığın yerde dur..
ne oldu yine %3.8 yukarı çıkıp zarzor %1.2 ile kapattı.
yönü neresi kestirmek zor bir anda yükselip bir anda düşebiliyor
kademeler çok boş isteyen istedigi gibi at oynatıyor.
4 sene önceki değerinin neredeyse %40 aşağısında turizm sezonu başlamış kur dengeye girmeye başlamış maalesef çelebi şu an 500 hisse içinde en kötü 10'a oynuyor 24.000'ü gösteriyor ger çekiyor 100 tl ile %1' e yakın marj oynuyor yazık ki 76 bin 77 bin endekste 33.000 lerde olan çelebi tamamen ayağa düşmüş 24'ü kırsan ne 25'i kırsan ne endeks kaç olmuş çelebi yönetimi tırt etmiş güzelim şirketi :( bence dışarıdan birileri gelip yönetse bunlardan daha iyi yönetirler
Buralarda daha fazla tutamazlar gibime geliyor. En kötü geride kaldı artık
yatırım tavsiyesi değildir.
veriyorlar patır patır milletin eline birdaha 24'ü görür mü zor ,,, BU ADİ ŞİRKET GİBİ 5 TANE DAHA SAYAMAZ KİMSE BORSADA ,,,sorsan biz bilmeyük derler ,,üşenmedim aradım bir gün ya işte söyle böyle hım mım bizde bilmeyrük neden bu seviyelerde,, yönetim neden geri alım yapmaz yada bir ihale alıpta haber aktarmaz diye sordum ama hikaye adamların elinde bir metin kim arasa aynısını okur...
Mal vermek için yukarı çek aşağılar dolunca malı teslim et.siğ hisselerden ancak böyle mal cikilirda gören prim yaptı zanneder.
Eninde sonunda çıkacak sabır bu son çırpınışlar...
Bugunku takaslarda ilk beşe göre kagıt 35.882 lot satıcılı.
Garanti 77.194.lotu 22.981 ortalamayla vermiş.
Not/ Alt fiatlara o kadar aceleyle mal verılınce ben çok daha fazla mal çıkılmıştır
diye düşünmüştüm ama durum yukarıda./ytd.
Bugünkü pastayı paylaşan olursa şimdiden teşekkürler
Yukardan satıp aşağıdan lotları arttırabilirdik ama nasipten ötesi yok.
Yine gözünü topraga doğru dikti. hadi hayırlısı
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f5dd46abb1.png
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Endeks düşerken anında tepki çıkarken hiç oralı olma..
Bir zamanlar gerçekten şirketti, güvenilirliği , prestiji vardı,,geriye kalan bir şey yok,,yönetimsel sıkıntılar bes belli ,, ne geleceği planlayabiliyorlar, ne de düzgün adımlar atıyorlar zarardaki Almanya faaliyetlerine 100 milyon üzeri para yatırmak mantıklı mı ya kendilerini kurtarmaya çalışıyorlar ALMANYA FAALİYETLERİ İÇİN YA DA YATIRIMCININ BİLMEDİĞİ BİR ŞEYLER VAR,KARINI ARTTIRACAK PROJELERE NEDEN YOĞUNLAŞMAZLAR,,dipte Çelebi'den başka Havacılık kağıdı kalmadı en kötüsü bile %50 %60 yapmış durumda,, genede KİMSEYE UMUT VERMİYOR 1 AYDA IKINA IKINA ALDIĞI PRİMİ 1 GÜNDE VERİYOR ,,,esrarengiz olan ŞİRKET dünya ile bağlantısını kesmiş durumda ...
Arçelik de bugün geçti çelebimizi
vasıfsız Çelebi'den başka ucuz ve dipte senet kalmadığı için bundan sonra sert yükselebilir,,bu endekste satacak enayi de kalmaz umarım,,nerden aldın satıyorsun 77.000 endekste 33.000 olan celebi 98.000 endeks 23-24 ,, en alttaki tek havacılık kağıdı çelebi :(
Bizi birileri duydu sanki