yüzde 10 bile değil yahu
Printable View
yüzde 10 bile değil yahu
gecen gun ıntemayı 25 den cıkmışdm kağıda yüzde 20 cekti
münir ozkul vefat etmış allah rahmet eylesın düzgun bi oyuncu idi
Allah rahmet eylesin... Nur içinde yatsın. Çok büyük bir sanatciydi
ve tavan herkese hayırlı olsun
cuma vakdi ins devamı gelri
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...57c2a6a23f.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son durumu paylaşabilir misiniz? Dağılım nasıl, kimler almış kimler satmis
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7084b1af82.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6eddd1dc96.jpg
Teşekkürler sn krasavchik32
TAvanda kaç lot birikmişti.
Karanlık seansa girmeden saat 17.50 gibi 155 bin lot civarıydı. Ama yukarıdaki paylaşıma gore karanlık seansta 369 bin lota yükselmiş
Ricaederim arkadaşlar
pazartasei 5 .50 üzeri bekliyom inş bı sakatlık olmasa 8 tlye kadar yolu var
hayırlı hafdalr cıkışın devamı işn gelir
güzel acılış 5.50 uernde kalması lazım
yıllardır yatıyordu olması gereken buydu
coin verebileck varmı acaba yarında inş seriler bozulamz
yarınkı tavanı 7 .1 denk geliyor yıllardır yatan kağıt aya kalktı
karelde de bir ortaklık ya da satış olacak gibi.. hayırlısı bakalım...crdfa ise diplerde sürünüyor..
Kap : Bossa
28.12.2017 tarıhınde yapılan, bırlesme ve sermaye azaltım ıslemlerını
ıceren olaganustu genel kurul toplantısı sonucunda sırketımız sermayesı
108.000.000 tl’den 33.012.768,5 tl’ye ındırılmıstır. Yenı sermaye adana tıcaret
sıcıl mudurlugu tarafından 29.12.2017 tarıhınde tescıl edılmıstır.
Geceklestırılen
sermaye azaltımı tutarı ana ortak paylarından yapılmıs olup, dıger ortaklarımız
azaltım ıslemınden etkılenmemıslerdır. Bugun ıtıbarıyle de merkezı kaydı
sıstemde gereklı guncellemeler gerceklestırılmıstır
Hayırlı olsun, dün kapanış itibariyle elinde hissesi olanlar paralarını bir gecede 3 e katladilar, sermaye azaltimi hissedarlari etkilememis, yani ellerinde lot sayısı aynı kalırken yeni teorik hisse fiyatı 18 lira civarı olucak.. şirket hissedarlarına sağlam kıyak geçmiş.. helal olsun..ama beklenti bittiği için artık düşüşe geçecektir, bu saatten sonra elimde mal olsaydı fiyat bir gecede 3 katına çıkmışken satmayı düşünürdüm şahsen.. yatırım tavsiyesi değildir, şahsi dusuncemdir..
Teorik fiyat dunku kapanis fiyati baz alinmis 18 den acilmayacak yani. Dunku kapanisa gore 18 tl olmasi gerek.defter degeri 2.03 buna gore en az 9 tl olmasi gerek.son bir aylik agirlikli ortalama fiyatina gore 12 tl civari olmasi gerek.bu fiyatlari yakalayana kadar tavan gidebilir ama hangi fiyata gider onu bilemem.
Cagri toplama fiyati 4.07 idi. Ortaklar bu fiyattan satin aldigina gore 12.21 tl olmasi gereken fiyat bence.ytd.
nasıl yanı 12 acılack 18 olcak şans
Bu nasıl bir kıyak aklım ermiyor? Mantıklı bir izahı var mı bunun? Birisi açıklayabilir mi rica etsem? Neden böyle bir şey yapılmış olabilir?
anlaşılan birileri iyi koku almış tavan tavan cekiyor
Hareketler bana silkeleme gibi geliyor
440 mln TL den çağrı yapılıyor. Ayrılma halkı için. Bossa içine bir şirket daha giriyor ve piyasa değerş şuanda 220 mln TL. Hissedara ne güzel bi kıyak olmuş, tebrikler yönetime... Kesinlikle ytd
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir kıyak görünüyor ama bulmaca gibi olmuş.. Fpkaya arkadasın dediği gibi çağrı fiyatna göre olmalı diye üşünoyrum herkesin eşit kazanması için.. ama borsa da insan korkuyor kim kime verir bu parayı diye..yada bir ilk olacak anlatılacak efsane gibi
Kim alıyor kim satıyor gören varmı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
balonu patllattılar
Fena cakiyolar
Ortalama 6.63 tepki verebilir
yatırım tavsiyesi değildir
184 mln TL yani eski fiyat 1.70 lere tekabül ediyor. Tavandan o kadar mal al yapan yavan sonra geri bas. İlginç. Düzeltme silkelenme ikisi bir arada galiba, hayırlısı, uzunca olalım bari yeni bir sasa olsun buda İnşaAllah, ytd
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir kerede 2009 da mgrosta olduydu ky ye babalık 14 lira temettü verdiydi temettü verdikten sonra 14 lira çıktıydı bu ikinci benim bildiğim oniki den aşağı olmasa gerek şu anda bossa değeri benim bilmediğim bir şey yoksa
Oyak 22 aralikta 1milyon lot almis 4.10 maliyetle. Bugun onlari satiyor. Mal bosaltmak icin de 100kusur bin lotla tavana cekti ordan da asagi dogru mal bosaltiyor. 270bin civari mali daha var.ikinci seans onlari da satarsa daha da asagi gelebilir. Bugun oyak in satislarini karsilayanlar gunlukcu veya kredili alislar ise yada tahtaya yeni alici cikmaz ise kagidin eksi kapatmasi yuksek olasilik..ytd.
demekki oyak içerden haber almış toplamış haberle gelen vermiş.. bu oynaklık devam ederse kredili işlem yasağıda gelebilir..bu yasak gelirse 4,9x deki boşluğu alır.. sonra ne olur bilemem..bulmaca tam anlmaıyla..ama gelirse 4.9-5 lere deneriz
Şu an önceki sermayeye göre 1,85 lerden işlem görüyor. Tabi ki şirket sahiplerinin kaybı var ama elinde hisse olanlar için değişen bir şey yok. Şirket sonuçta halen kontrolü elinde bulunduruyor. Eski fabrika arazisinin satış hikayesi vardı ne oldu bilmiyorum. Aklımın ermediği bir durumla karşı karşıyayım. Bu fiyatlar bir fırsat mı yoksa kısa vadede tehlikeli bir yerde mi bilemiyorum.. Spek ile şirket birlikte hareket etmişler gibi sanki.
Spk nin oyakta kimin saytigini incelemesi lazim.muhtemelen patronlardan biridir.4milyona al 2hafta sonra 6milyona sat iyi para. Sermaye azaltimindan yonetimin boyle karar almasinin altinda kendi menfaatleri yatiyormus demek.
Geçen haftalarda gerel deki duruma benzer bir senaryo görür gibi oldum. Ama beklentinin daha yüksek olması gerekir diye düşünüyorum
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.