faizler 15'lere düşerse o dediğin de olur.bizim borsanın fk'ları faizle çok bağlantılı.
yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
fk oralara zor çıkar bana göre neden diyecek olursanız paranın hepsi devlet tahvillerinde değilki elde eurobond hisse senetleri veya diğer enstrümanlar türev gibi araçları kullanıyorlar ayrıca eldeki yönetilen miktar oldu sana 2 milyar lira üstü eldeki para büyümesi asıl önemli olan para elbet gidecek bir yer bulur diyelim faizler indi borsa giderse yine bize yarıyor :).Yt değildir...Baştakiler merak etmeyin onlarda sizin gördüklerinizi ve bildiklerini görüyorlar ona göre de önlem alıyorlardır...
hocam ben genel faiz seviyesinden bahsettim. krizle beraber faiz seviyesi 20-25 arasına gelince borsanın en sağlam şirketlerinin, hatta full ihracat yapanların bile fk'ları 4-5 lere düştü. bu korelasyonu her zaman gözönünde tutmak gerekir diye söyledim. dediğiniz tarz hesapları profesyoneller yapıyordur ama biz zaten o kadar ayrıntıya vakıf olamayız. genel baksakta faydası olur.
yatırım tavsiyesi değildir.
Geçen sene bu zamanlar 3 civarlardaymış..şimdi 4.40 diyelim...üstüne 0.65 krş ekle 5 TL...çaktırmadan yükseliş yapmış...çaktırmadan 7-8 TL ye gidebilir yine
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düşük temettü açıklasa Özkaynak artmış olacak...zaten temettülerin çoğunu bunlar alıyor ky yok denecek kadar az...yüksek temettüye devam [emoji4]
KAP *** AKSİGORTA A.Ş. *** AKGRT *** Özel Durum Açıklaması (Genel)
Vergi Denetim Kurulu İncelemesi Hakkında
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : 03.04.2019 - 15.03.2019-18.12.2018-15.02.2018 - 06.02.2015 - 02.02.2015 - 26.12.2014
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
2009 yılına ait sovtaj işlemlerinde BSMV'ye ilişkin Vergi Mahkemesi nezdinde açılan davada,vergi mahkemesi tarafından
lehimize(vergi ve ceza tarhiyatlarının iptaline) verilen karara istinaden Büyük Mükellefler Vergi Dairesi isnitaf
başvurusunda bulunmuştur. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi tarafından istinaf başvurusunun reddine karar
verilmiştir.Kamuoyuna saygı ile duyururuz.
-KAP-
İyi mi kötü mü bu haber ???
Bu hafta bilanço geliyor hadi bakalım gençler alalım tahminleri ben yalan yok 200 e yakın bekliyorum 185-200 diye olur olmaz tahmin bu :).Yt değildir...
Halk yatırım güçlü al vermiş 4.68 tl de hedef vermiş ucuz bulduğu hisseler listesinde göstermiş...Yt değildir.
Üstat bu tahmininiz her ay yolladıkları primleri hesap ederek mi buldunuz ?? İnşallah böyle gelir...
Bende kendi adıma bi tahminde bulunayım...
Şimdilik bana 155 milyon yeter gibi...3.ve 4.çeyrek bilançoları daha iyi gelecektir..yıl sonu 330-350 milyon kar tahminim var...
Son zamanlarda AK YATIIRIM epey mal aldı...bilmiyorum sizinde dikkatinizi cekti mi ?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dördümüzden başka yazan çizen yok sn derinlikler,sn RaLz ve sn lamurte....umarım uzun süre yazarız çizeriz akgrt de...seneye bu zamanlarda 6-7 li fiyatlarda olacağını tahmin ediyorum...ytd
Hedefine ulaştıysa artık aşağı salar sonra biz hedefimizi tutturduk yatırımcılarımızı yanıltmadık derler 🤣
Sn derinlikler alanlar satanlar kim acaba ?
Suan dusunun 10dk dır ıslem gormuyor :)...kagıt kımsecıkler yokkkkk...
Mal almak istiyorsa 5.50 ve üzerine götürmesi gerek orada dökülen dökülür
Üstat şöyle düşünüyorum...bu fiyatlar çok uygun eğer net 0.80 krş gibi temettü verirse nerden baksanız % 17-18 net faiz gibi olacak...faizler hızla düşmeye başladı daha da düşecek..bunu % 11 gibi duruma getirmeleri gerekir diye düşünüyorum...yani fiyat 7 tl ler uygun
Anadolu hayat emeklilik 141 milyon kar getirmiş...geçen seneye göre karını 4 milyon artırmış sadece
Bırakin anadoluyu falan bizimki geldi 168 milyon gecen senenin 9 ayligi yakaldik gectik bile herhalde tam hatirlamıyorum
Rabbime binlerce sukurler olsun :).Nazar degmesin...
Yanlış hatırlamıyorsam 91 milyondu..süper bir kar gelmiş...
Bravo dostum