Al sat yapmak cesaret istiyor değil mi? Foneti takibi bırakıp geleceğim birazdan
Printable View
Al sat yapmak cesaret istiyor değil mi? Foneti takibi bırakıp geleceğim birazdan
Ek 6462
DURum bundan ibaret yabancı şart
5.50 e gelirse izlemeye alacağım
Yeter bu kadar çekilme
Biraz hava alalım
Buradan dönüp tavan yapsa kim ne diyebilir?
Doğan Grubu’nun 10 yıl önce büyük beklentilerle 336 milyon dolar yatırdığı “seri ilan yayıncılığı†hisselerini satışa çıkarıldığı bildirildi.
Filozof kardes olmadi kagdmz dusmus bya goremedim kcrdm satamadim nasip diilmis demek ki fena basmislar gun sonunu bekliyeyim bari sana tavsiye alctl izle galip eli dekileri cikiyor bitti mi ekmek yiye iliriz ordan
Bir de usak bak derim ytd bunlar sadecd izleyebilirsin kardes
Panda dobur bitti misket oynamaya demiş:)sanki bilançodan haberi yok
Anladim kardes sagolasin
5.20 üstüne atmalı
Ek 6488
O kadar güveniyorum:)
Böyle kağıtlar tabandan tavana rahatlıkla götürürler.
Ek 6491
Bakalım nasıl kapatacak günü ben artı kapatacağını düşünüyorum
160.000 lotluk bir fark var
HErkes sattı mı?:)
Ek 6496
Buyurun pasta
Madem kimse kalmadı ben de uçtum şu uyuz fonete kapanışa doğru destek atam sabah 4.99 şimdi 4.84
Hep yaptığı gibi sanırım 1 hafta bekletecek yine pandam
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı sabahlar. Bugün de DOHOL de haber var. Buna da suyundan düşer mi[emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
6 ay önceki haberde mehmet ersin hatır diye birinin 6 ay ceza aldıgı yazıyor ayhan öztürk diye biri yok haberde, isim farketmez zaten de bu kişinin hisseyi daha yukarı götüreceğini düşünüyorsunuz öyle görünüyor peki elinde kakanı da satıp hisseden çıkmayacağı ne malum fiyat fena değil.
Ocak ayındaki pastalara baktım strateji menkul peynir ekmek gibi toplamış ama şimdilerde esamasi okunmuyor,yeniden gelir mi acaba kafamda deli deli sorular?Fonete sevdalandık eski sevgiliye ayıp mı ettik?
İyi mal topladı
İki defa 5.18 denedi
İzlemeye devam almak için sebep olmalı:)
5.18 de kalsa göz önünde olmaya devam ederdi
Bu doğan bu şirketi de satmasın
Fincanin boyu 1.60
5.60+1.60=7.20 hedef fiyatim olur sadece grafik uzerinden soyluyorum ytd arkadaslar paylasim sadece yazmayacaktim fincani ama yine de dayanamadim...
Sevgili jackal65 hala aynı düşüncede misin?
Endeks 108.260