Topal böyle değildi kupa maçında da yaktı şimdide..
Printable View
1- FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü'nün 29.09.2017 tarihinde oynanan TELESET MOBİLYA AKHİSARSPOR-FENERBAHÇE A.Ş. Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,
FENERBAHÇE A.Ş Kulübü futbolcusu ALPER POTUK' un aynı müsabakadaki "kural dışı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 43. maddesi uyarınca 30.09.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,
FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü teknik sorumlusu AYKUT KOCAMAN' nın aynı müsabakadaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 03.10.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
Diğer tarafta eleştiri sınırı geçildi, hakaretler başladı.
Sayfanın açılması iyi olmuş.:)
Böyle bir şeyin olmasını kesinlikle istemem, fakat Fenerbahçe amatör ligde de oynasa ben Fenerbahçe taraftarı olurum.
Eleştiri olmalı ama A milli takım yenilmis oradan mehmet topal 'a vurmak eleştiri değil düşmanlık.. Burası iyi az ama öz :)
biz cefakar kanaryalar topiğini açtığımızda da o zat ve biri daha vardı o topiğe gelip kin ve düşmanlık kokan fenerbahçe taraftarlığına yakışmayan ego tatmini olan yazılarını yazmasınlar istemiştik. ama adamlar bir süre sonra 2 topik omasına rağmen ısrarala yeni açılana yazmaya çalıştılar.yeni forum açılınca belki biraz susarlar beklentisi ile yenisini açmadım. ama aynen devam ettiler. yapacak bir şey yoktu ya kavga çokaracaktım ya oraya yazmayacaktım. 2 yolu seçtim.
tamam takım kötü ama her an toparlanma ihtimali var ama bu şekilde bi taraftarlıkla takım toparlamaz daha da batar. eleştirin bend eeleştiriyorum ama resmen takıma hakaret antrönöre hakaret başkana hakaret bu kadarıda fazla.
https://www.facebook.com/Feneristcom...Z5RzN_CxCXUIOs
bu ahlaksız ve fenerbahçe düşmanı nerelerde hani 45 milyon euroyucebinden çıkarıp verecekti. Dut yemiş bülübüle döndü. fetonun fenerbahçe imamı
https://www.facebook.com/Feneristcom...S3y4L_dWEBIAMo
baransu denen ********in yanına bunlaında gitmesi lazım