komedi satıcı gelmiyor satıcı gelsin diye 1.40-41 e kendi malını yıgıp koyuyor hangi cagda yasıyon spek
Printable View
komedi satıcı gelmiyor satıcı gelsin diye 1.40-41 e kendi malını yıgıp koyuyor hangi cagda yasıyon spek
bunda is yok teknik olarak 1.42 yukarı gecmedikce bundan adam olmaz hareket yok bereket yok 1.40 yukarı gecmesin diyede koymus 24 000 lot bekliyor ...ne alan var ne satan geberik hisse vazgectim izlemekten
alsammı umut varmı diye birdaha bakım dedim 1.40 a 42 000 lot koymus belliki istedegi lotu toplayamıyor asagıya da veremiyor tum kademeler kendi malı 1.42 gecerse belki 1.54 gorur yoksa bu kagıttan adam olcakta ohoooo is yok bunda sıkıstırmıs kagıdı tum gun kahvaneyi siftafsiz kapatoyor anlasılan ..cozdum bu kagıdı
teknige bakarak alim dedim ama teknik bile yapamıyor zira 1.42 gecemez bu temele baktım bilanco 0 koskoca holding hic is yapmamıs 90 000 tl kar elde etmis lan 1 market bile 3 ayda 300 000 tl kar elde eder nasıl bir holdigse borsaya boyle dandik sirketlerin alınmaması lazım
sayın luikang bende yukselmemis ucuz hisse pesindeyim burdada karsılastık dagi giyim hergun istikrarlı bir sekilde 1-2 kademe yukselirken dagi holding istikrarlı sekilde yerinde sayıyor cok ilginc dimi bencede dediginiz gibi cok surunur bu hisse basında mahmut gibi soyguncu olduktan sonra bunu alan yaya kalır
katılıyorum dagi 1.30 olmus bunun 1.50 olması gerekirken surunuyor bende o yuzden uzak durdum uluun 2.30 hedef koydum 1.96 ddan aldım 2.20 de su an ..bu senetten adam olmaz bosa zaman vakit kaybı
Hissede hic kimsede yok ilginc dagi 1 haftada 122 den 132 ye gelirken bu yerinde sayiyor endeks 95000 devirmis tinlamiyor dagide cesaretli olan spek bunda korkak tirsak pisirik cikiyor alici satici tarafinida doldutuyor alici gelse eline vericek ama nafile gelmiyor mal spegin elinde patlamis
2-3 gune kadar dagi bunun fiaytini gecer 1.40 olur bu hala burada surunur alici yok ele kuxaga birakacakta yapamiyor