Temel ile Dursun küsmüşler. Dursun köpeği ile geziyormuş. Temel demişki ha bu eşekle ne gezersin! Dursun: Ula Temel bu eşek değil, köpek, bunu bile bilmiyursun! Temel: Ben sana demiyorum daa köpeğe diyorum...
Printable View
Temel ile Dursun küsmüşler. Dursun köpeği ile geziyormuş. Temel demişki ha bu eşekle ne gezersin! Dursun: Ula Temel bu eşek değil, köpek, bunu bile bilmiyursun! Temel: Ben sana demiyorum daa köpeğe diyorum...
Temel Doktora gitmiş ve;
Doktor, Doktor buraya basınca acıyor, eğer biraz üste basarsam yine acıyor, dizime basarsam yine acıyor, acıyor, acıyor.
Doktor: Evet Temel, bastırdığın baş parmağını kırmışsın :)
Bir gün kadının biri temelin fırınına gider bir ekmek alır ve eve gider ekmeği yemek için keser ekmeğin içinden çorap çıkar ve temeli arar, *Kadın ula temel senden alduğum ekmeğin içinden çorap çıktu der.
Temel sinirlidir ve şöle cevap veririr.
Temel takim elbisemi bekliydunuz hanim efendi ....!
hacı bir gün arabasıyla yolda giderken polisler durduryor polisler ehliyet ruhsat diyor ,hacı naptım memur bey diye sorar ,polis hacı radara girdin ceza kesecez ,hoca sinirlenir sıcmadk ya radarınızı ne kızıyorsunuz çıkarız :)
temel ve karısı lunaparka gitmişler.karısı demiş ki hadi dönmedolapa binelim demiş.temel de hayır iş çamaşırın göküzür demiş.dur tuvaletim geldi.hemen dönerim demiş geldiğinde karısı dönmedolaptan iniyormuş.temel ben sana binme demedim mi demiş karısıda ben zaten iç çamaşırımı çıkardım demiş:)
Gunun bırınde temel ıle ıdrıs gunun en ıyı futbolcularıdır.bıgun antıremanda ıdrıs temele sorar..ula temel acaba otekı dunyada futbol varmıdır temel der...ula ben ne bılem gıdınce ogrenırız.. Gun gelır temel olur ve dıyer tarafdan ıdrıse mektup yazar.. Ula ıdrıs sana bı ıyı bıde kotu haberım var ...ıyı haber burdafutbol var kotu haber ıse bu hafdakı mac kadrosunda sende varsın..............
Temel Birgün Uçakla Seyahat Ediyormuş,Uçakda Fazla Yük Olduğundan Uçak Devrilecekmiş.. Pilot Uyari Yapmış Bavullari Aşağı atiyoruz... sonra Uçakda 60 Kilo, Yük Kalmış Pilot Bir Uyari Daha Yapmış İçinizden Birisi Aşağı Atlayacak Demiş Ve Alt Kapilari Açmış. Herkez Üstteki Askiliklara Tutunmuş Herkez Temel Aşağı Sen atla demişler Temel Ben Atlayacağım Ancak Moral Alkışı İstiyorum Demiş Herkez Ellerini Aslılıkdan Birakip Alkışlarken Hepsi Aşağı Düşmüş Ve Temel Uçakdan Sağ Salim İnmiş...)
Temel bir gün avrupa seyahatı için trene binmiş kompartmana oturmuş bir durak sonra bir kadın trene binmiş ve temelin kaldıgı kompartmana gelmiş oturmuş temel kadınla hiç sohbet etmemiş gece olunca kadın kompartmanın ışıgını kapatıp uyumuş temel kadına hanfendi bankanız açıldıysa bir çekimiz var tahsil etrelim demiş kadın banka kapalı bey efendi demiş bir muded sonra temel yine kadına sormuş hanfendi banka acıldıysa cekimizi tahsil etrelim demiş kadın yine hayır demiş bir muddet sonra kadın temele demiş bey efendi banka acıldı cekinizi tahsil etre bilirsiniz temel kadına donup gerek kalmadı hanfendi biz cekimizi elden tahsil ettirdik