-
İş Yatırım'daki ve Doçe'deki durum nedir, ya Deniz?.. Sonradan türeyen birdenbire Silver aşkı depreşen ikincil aracı kurumlar?.. Gerçi bu aşamada takaslar, hep yanıltıcı olmuştur ya, neyse... Beyazsakalın dediği gibi malı vermek kolay değil bu tahtada diycem ama o kadar çok döndürdüler ki, veremeseler de eli kulağındadır. Belki de o yüzden aşağı salamıyorlardır fazla... Sıkışan var, kredili malları döküyorlar hikayesi ise her dönemin klasiğidir, ben çok dinledim, karnım tok o yüzden... Selamlar, bol kazançlar...
-
bir tweter fenomeni vardı ne oldu bilen varmı hani silver 2 hafta önce persembe cuma 2.80 olurmu diyen ygyo ve ihyay saymıyom bile ne hikmetse hepsi aynı gun icinde nerdeyse taban yedi:)
-
burdan son ve ilk kez acıklıyorum kemosabe ve mastori kardeşler sizleri anlamak icin cok ugraştım ama olmuyor anlıyomusunuz olmuyor sizler dost ateşi degilsiniz ne oldunuz belli degil burda tek dost var oda kücük yatırımcı ama bu kagıt harekete başladıgından beri dogru düzgün bir lafınızı görmedim hala milleti zehirlemeye ellerinde kalan 3- 5 lotu almanın peşinde oldunuzu görüyorum çok yazık kimsenin ahı kimsede kalmaz bu kagıt yarın 2 bini gecer o zaman ne yapcaksınız şimdi bu forumda kimse acıga satamaz en azından bu kagıtlarda siz kim oluyorsunuzda bu kagıdı kötülüyorsunuz kötülük icinizde kalsın hatta patlasın sizler buradaki kücük yatırımcıları para kazanacakları bir şeylere bir haberlere yönlendirin ve haberdar edin geriside onlara kalsın isteyene spk huzurunda satdıgım malı ispat ederim 320 bin lota yakın mal satdım 1.75 ortalamalı onun icin buralarda cok takılıyo aşagı indiremiyo cünkü daha önce on kere geri aldım yukarı götürmek işine gelmiyo daha malım var anlıcanız burda BİR KELİME YANLIŞ YAZAN NAMUZSUZ ŞEREFSİZDİR BURDAN FORUM YÖNETİCİLERİNEDE SESLENİYORUM BİZLERİ İYİ TAKİP EDİN FORUM YAZILARIMIZIN SONUCLARINA BAKIN ZATEN DOGRUMUYUZ YALNİŞMIYIZ GÖRÜRSÜNÜZ OLUR OLMAZ HEMEN UFAK BİR ŞİKAYETLE BİZLERİ SUSTURMAYIN BİR HAFTALIK SUSKUNLUK İNSANLARA COK BÜYÜK BEDELLER ÖDETEBİLİR BU FORUMUN 10 YILA YAKIN UYESİYİM HANGİ KAGITLA İLGİLİ YAZMIŞIMDA BİLANCOSU KÖTÜYMÜŞ YADA BEN YAZDIKDAN SONRA DÜŞMÜŞ EN SON DAGAN GAZETE SATDIM 350 BİN LOT 3 BİN DEN ŞU ANKİ FİYATI NERDEYSAE 4 BİNE GELİYO YANİ AYNASI İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ DAHA NE DİYİM BENİ SUSTURMAK ÇOK KOLAY AMA DİNLEMEK ÇOK ZOR EN AZINDAN HIRSIZLAR İCİN YTD..
-
Yaw joker bagladin gene paronoyaga
Ben sana adımı adresimi vereyim gel cayimi iç asıl ky uyaran biziz be. Ben de 10 yıldır üyeyim 2 forumda yazdım arastir bak. Tuddf ve silvr . Başka yok. Bu spekleri yeniler tanimiyo. Gir twitter e bak . Düne kadar olumsuz yazmadım. Millete atlas aldirmislar dün gördün mü -16 yaptı. Herkes ekran görüntüleri paylasmis bir tarafta silvr bi tarafta atlas. Ygyo ihyay belli ki birileri gebertecek. Senin yazıların daha şaibeli. Benim biriyle millete zarar ettirmek için bilinçli hareket ettiğimi ispatlamayan dünyanın en adi insanidir. Ben sana takilmiyorum seni çok iyi anlıyorum. Hele sen anlat bildiklerini hangi gruplar catisiyor. Seni 1 kere şikayet ettim. Onu da forumda yazdım delikanlı gibi sen yaz bakalım bildiklerini. Sallama. Ama bu saatten sonra para kazanmani daha çok istiyorum. Çünkü tedavi görmen lazım. Hastasin
Sent from my SM-N900 using hisse.net mobile app
-
Joker sende güven problemi var. Insanlara guvenemiyorsun. Asıl sen de bakalım. Bildiklerini yaz bakalım. Daha foruma ilk geldiğinde 2012 operasyonu ile ilgili milleti ben uyandirirken bana nasıl sert yaptın. Oraları karıştırma dedin. Ne ilişkin var senin spekgillerle onu söyle. Kimin malını sakliyosun. Operasyonu kaçta bitireceniz anlat bakalım
Sent from my SM-N900 using hisse.net mobile app
-
Temiz bir sayfa açan topiği fazla meşgul etmeye ve kirletmeye gerek yok. Joker'le (seninle) ilgili düşüncelerim önceki kayıtlarda zaten vardır, arzu eden inceleyebilir. Ben Joker'in (senin) iyi niyetinden hiç şüphe etmedim bugüne kadar, hala da öyle... Hepimiz elindeki verilere göre, biraz da kaygıyla (doğal olarak) değerlendirmeler yapıyor. Ben kağıda parça parça girmeye uğraşıyorum yeniden ve dünkü hareketleri hiç de güven vermedi... Onu belirttim, beni bu çıkarımlara iten nedenleriyle hem de... Yalnızca dikkatli olmaları konusunda uyararak, uyarmaya çalışarak, sevgili ortaklarımızı... Kaldı ki bir gün önce de kağıda dönmeye çabaladığımı, ironi yaparak anlatmaya çalışmıştım. (Bu noktadan sonrası Sayın Joker'e yazıldığından, dilerseniz geri kalanını okumayabilirsiniz)...
Neyse, sana hesap verecek halim de yok, vaktim de! Haa! Sen operasyonun içindesindir, biliyorsundur konuyu, o zaman iş değişir! Ya da elindeki veriler daha doğru analizler yapmana olanak sağlıyordur, o zaman başka tabii... Adına forum denen bu platform bunun için var zaten... Herkes eteğindekini döksün de doğrulara, ya da gerçeğe yakın çıkarımlara daha kolay ulaşabilelim diye... Namık Kemal'in dediği gibi yani... "Barika-i hakikat, müsademe-i efkardan doğar (gerçeğin parıltısı fikirlerin çatışmasından doğar)"... Ne yani konuşmayalım mı, paran bizden çok diye sesimizi çıkarmayalım mı? Tamam, kabul!.. O zaman sen de, "uçacak, kaçacak, kral benim, kağıt, tahta, kuyrukları elimde (senin elindeyse niye pusuya yatmış 1.75'in altına insin diye bekliyorsun bizim gibi) söylemlerinin arasına, hiç olmazsa çıkarım yapmamıza olanak sağlayacak veriler koyuver, bir zahmet(şu 1.75 ortalamadan satış gibi)... Senden farklı düşünüyor olmamız, senin yalancı olduğunu ima etmemiz demek değil ki, lütfen bunu bir anlayıver artık!.. Son olarak, seni severim Joker, ki sen de bilirsin, iyi niyet ve yüreğinden hiç şüphe etmedim (hatta tüm topik üstüne çullandığında bile) bugüne kadar. Ama bu güvensizlik paranoyası, seni yer bitirir be kardeşim. Para kazanılır, kaybedilir de (al işte bak 1 ay öncesine) ama bu güvensizlik canını çok acıtır be sevgili dostum... Yapma böyle!.. Sağlığına ve kendine dikkat et... Selamlar, saygılar...
-
ben halen şu tabana yazma olayını anlamadım..adam 1.48 i gösterdi geri 1.75 lere getirdi.bunun amacı nedir..bırakacak olsalar ordan bırakmazlarmıydı malı kucağa
-
bırakacaksa , neden oralarda bıraksın buralar varken.
Onu bunu dinleyip etkilenmemek lazım,
her ne kadar hemen hemen her kağıtda teknik burda işlemez lafı söylensede benim en azından ahmet, mehmet i dinlemeden ve değerlendirdiğim, aylık usd grafiği direnç üstü kaldığı sürece sıkıntı yok benim için. Y.T.D isteyen istediğini söylesin çok etkileniyorsanız okumayın topiği. Mesela ben bjkas topiğini kar a geçtiğimden buyana bıraktım bi dünya boş adam yazıyor