Faizin %14 olduğu yerde %11 temettü verimi cazip olmuyor malesef en büyük sıkıntı bu bence.
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Faizin %14 olduğu yerde %11 temettü verimi cazip olmuyor malesef en büyük sıkıntı bu bence.
görüşünüze tamamen katılmakla beraber, mevduattaki stopaj oranınıda dikkate almak gerek diye düşünüyorum...
sayın pasha, ben şahsen faizlerin dahada artacağını öngörüyorum.TL faiz artışı, fed bilanço daralması dahil, usd faiz artışları durana kadar, sürecektir. Bu arada 2018 te 50 kuruşluk temettü tahmininize bende katılıyorum. İlk emareyi birici çeyrek bilançosunda göreceğiz herhalde...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Insallah iyi olur ne diyelim..
aynen :)
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
40 milyon liranın çok küçük bir kısmıyla hisse geri alımı yapılsa bence iyi olabilir.
Bahsettiğiniz 40 milyon TL'nin 38 milyonu 1.5 ay önce temettü ödemesi için kullanıldı. Şu anda şirket kasasında 4 aylık kira tahsilatı karşılığı 15-16 milyonla beraber 17-18 milyon tl vardır.
Hisse ile ilgili yanı başında inşa edilen Kuzu Effect nedeniyle kaygılar var, bunun dışında herhangi bir problem söz konusu değil. Bu aşamada bir kısım hissedar bu risk öngörüsü ile hisseden çıkabiliyor olabilir, hisse geri alımları bu grup hissedarların yüksek fiyatla hisseden çıkmasını sağlar, başka bir şeye hizmet etmez.
Temettü için hissede bekleyenleri hissenin fiyatı çok ilgilendirmiyor, aksine düşsün de biraz daha alalım düşüncesindeler.
Uzun sözün kısası bu hisse günlük alım-satımlarla para kazanılacak bir hisse değildir.