https://www.youtube.com/watch?v=5ai-c9-eR6M
Printable View
130000 lotumu 60 kurustan aldin 5 yil bekledim.bu anel telekoma nalet olsun nerden gozalti pazarina dustuyse.gozumu karartti hissleri aneltelekomla degistirdim salak gibi.2.88 tavan gene
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
doğru
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tahmin ettiğim ve beklediğim haber geldi.ytd
Borsa İstanbul'un 03/04/2018 tarih ve BİAŞ-4-2821 sayılı yazısı uyarınca, Şirketimiz'in ticari olmayan alacaklarına yönelik plan ve projelerimiz aşağıdaki gibidir:
• 31.12.2017 tarihli finansal raporumuzda belirttiğimiz ilişkili taraflardan olan alacaklarımız grup şirketlerimize kullandırmış olduğumuz finansal alacaklarımızı oluşturmaktadır.
Henüz kamuya açıklamadığımız 31.03.2018 tarihli finansal raporumuzda da görüleceği üzere bu alacaklarımızı, şirket ortağımız Yeşil Holding A.Ş.üzerinde toplamış bulunmaktayız.
• Bu alacağın tahsili kapsamında 30.06.2018 tarihine kadar şirket değerlemelerinin de yapılması akabinde, karlılık düzeyi yüksek olan Grup şirketlerimize iştirak edilmesi planlanmaktadır.
Kamuoyuna ve pay sahiplerimize duyulur.
dünkü açıklamaya bakılırsa temmuzda bu hissenin fiyatı 6-10 arasında bir yerde olur.eğer ortadoğu arazi geliştirme yatırım a.ş. VE ortadoğu inakliyat inşaat a.ş.ye iştirak ederse ki ilişkili taraf alacağı bu iki firmada görünüyor- yıl sonunda 15-20 arası bir yerde tahmin ediyorum.zira bu iki şirketin değerlemesi ile kphol un defter değeri bir anda 1'in altına düşecek ve ister istemez fiyatı tetikleyecektir.alması zor ama satması almasından daha zor bir hisse. yılın hissesi hayırlı olsun hepimize.ytd
[QUOTE=ozonel;2069012]dünkü açıklamaya bakılırsa temmuzda bu hissenin fiyatı 6-10 arasında bir yerde olur.eğer ortadoğu arazi geliştirme yatırım a.ş. VE ortadoğu inakliyat inşaat a.ş.ye iştirak ederse ki ilişkili taraf alacağı bu iki firmada görünüyor- yıl sonunda 15-20 arası bir yerde tahmin ediyorum.zira bu iki şirketin değerlemesi ile kphol un defter değeri bir anda 1'in altına düşecek ve ister istemez fiyatı tetikleyecektir.alması zor ama satması almasından daha zor bir hisse. yılın hissesi hayırlı olsun hepimize.ytd[/QUO
Devamlı ortadogu yazıp duracaksan ortadogu holdıngın kımın olduğuna bi bakaydın keşke..kardesım ortadogu hissenın eski sahıbı gür kardeslerın..bu yazdığın şırketlerın tamamı gür kardeslerın..yalan yanlış mılletı manıpule etmeyın bırakın hısse kendı yolunu kendı bulur..