tekrar, tekrar, yazmak doğru bir şey değil ama, düşüncemi aynen koruyorum.. hani kavun karpuzda yata yata büyür derler derlerya aynen öyle...
Printable View
tekrar, tekrar, yazmak doğru bir şey değil ama, düşüncemi aynen koruyorum.. hani kavun karpuzda yata yata büyür derler derlerya aynen öyle...
bıden erdoğan görüşme öncesinde gerek kendi anlayışıma göre, gerekse palanın grafiğine göre, çok önemli dirençler geçilip tekrar salmasını göstererek almak istememelerine bağladığım için, yarın her türlü numarayı çekebilir olmalarına rağmen yükseliş beklentim devam ediyor
yazacak bişeyde kalmadı.. maç başladı çünkü.. ne güzel üfürüyorduk şurda:)
dün akşam endeks30 olsun, banka endeksi olsun, bankaları tek, tek, incelediğimde yönün yukarı olmayan bir tane bile göremezken, 100 endeksine baktığımda direncini geçememiş bir görüntü vermişlerdi. düşünüyorumda piyasada uzman prof ların sürekli ilk planda 100 endeksini yorumlamalarının bilinçli olarak yapıldığını düşündüm. para bu.. dini imanı olmaz. herkesi ederi ile alır verirler, bence pazar kurulmuş...
sabah erkenden yapılan alımlar tırışkadan değildi. ama ben sağlam oynamak istiyorum diyen birisi, IZIKM alım varantı takip etmeli. farklı bir oyun anlayışı yabancı gelebilir ama oyun bu... illaki palanın gösterdiği yoldan gidip gelmek zorunda değiliz. neyse sadede gelelim IZIKM 0.43 direnç geçilince alımlar güçlenecek. ben sağlam oynamak istiyorum diyenler için takip edilebilir. ancak bu benim düşüncem. biliyosunuz ağzı olanın konuştuğu bir arenadayız. en mantıklısı insanın kendi aklını kullanması. bol şanslar
xu030__ yaklaşık bir haftadır piyasayı yukarı yöne olumlu olarak yazıyorum. bunun nedeni ise xu30 endeksinin sürekli önemli dirençlerini geçmesiydi. ama henüz son noktayı koyup sonuç almış değiliz. son nokta sanırım bıden erdoğan görüşmesi sonrasında gerçekleşecektir. ama bu olumlu olarakta devam edebilir, olumsuzluğada dönebilir. bunuda tabiki açıklamayı duyarak, piyasayı görerek anlayamaya çalışacağız. sonuç olarak son görüntünün olumlu olduğunu düşünüyorum.. bol şanslar
hafta sonu ne olur, ne olmaz, diye ada"yı terk eden çok olmuştur:)